fotobehang marsala nikkelart

De meest trendy kleur van het jaar 2015

De meest trendy kleur van het jaar 2015

Als je jouw woning echt trendy in wil richten en wil stylen volgens de laatste interieurtrends, is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de meest trendy kleur van het jaar 2015. Door op de hoogte te zijn van de meest trendy kleur van dit jaar kun je bij het aanschaffen van meubels, woonaccessoires en zelfs verf voor je woning namelijk rekening houden met dit gegeven, zodat jouw woning altijd bij de laatste trends van dit moment past. Meer over de meest trendy kleur van dit jaar, lees je in dit blogbericht.

marsala van nikkelart

Wat is de meest trendy kleur van het jaar 2015?

De meest trendy kleur van dit jaar is de kleur marsala. Nu denk je bij deze naam misschien meteen aan de Italiaanse wijn die deze naam draagt en dit is niet verkeerd. De kleur marsala verwijst namelijk naar de donkerrode kleur van deze Italiaanse wijn en wordt daarom ook naar deze wijn vernoemd.

Marsala is een wijn die gemaakt wordt in de buurt van de plaats Marsala op het eiland Sicilië. Je kan deze wijn niet alleen gebruiken als lekker drankje bij de borrel, maar ook bij het bereiden van toetjes als tiramisu of zabaglione. De kleur van marsala wijn is een dieprode kleur met een koperbruine ondertoon. Mede door de warmte die de kleur uitstraalt en de sfeer die de kleur heeft, is deze kleur de meest trendy kleur van het jaar 2015. Je zal deze kleur dan ook veel terug zien in kleding, modeaccessoires, meubelstukken, woonaccessoires en uiteraard op muren van woningen. De kleur marsala is namelijk niet alleen erg mooi voor kleding, modeaccessoires en meubels voor in huis, maar staat ook prachtig op de muur in je woonkamer, slaapkamer of keuken.

foto op plexiglas marsala nikkelart

Wat kan ik met de kleur marsala doen in mijn huis?

Als je de meest trendy kleur van het jaar 2015 in je huis wil verwerken, kun je dit natuurlijk doen door meubelstukken en woonaccessoires in deze kleur aan te schaffen. Echter, als je jouw woning echt goed wil stylen en de kleur marsala echt een belangrijke rol wil laten spelen in jouw huis, kun je er beter voor kiezen om de muren van jouw woning op te vrolijken met deze bijzondere en sfeervolle kleur. Dit kun je doen door jouw muren te verven, maar ook door muurdecoratie aan te schaffen in de kleur marsala. Hierbij kun je denken aan muurstickers met een tintje marsala, fotobehang met de kleur marsala in de foto verwerkt en een foto op canvas met enkele vleugjes van deze meest trendy kleur van 2015.

fotobehang marsala nikkelart

Nikkel-art.nl heeft diverse producten voor muurdecoratie in het aanbod. Zo kun je bij Nikkel-art.nl terecht voor foto in plexiglas, foto in forex, foto in hout en foto op canvas, maar ook voor producten als muurstickers en fotobehang. En omdat Nikkel-art.nl een aanbod heeft van wel 36 miljoen diverse afbeeldingen, foto’s en printjes om af te laten drukken, kun je altijd wel een printje vinden met de kleur marsala. Koop daarom jouw muurdecoratie bij Nikkel-art.nl en je weet zeker dat jouw woning geheel wordt gestyled volgens de meest trendy kleur van het jaar 2015: marsala.

Share Button

2 thoughts on “De meest trendy kleur van het jaar 2015

Comments are closed.