Foto op geborsteld aluminium

Inspiratie: Foto op geborsteld aluminium

Foto op geborsteld aluminium Tomaten

Foto op geborsteld aluminiumFoto op geborsteld aluminium Foto op geborsteld aluminium Foto op Aluminium KeukenFoto op geborsteld aluminiumFoto op geborsteld aluminium Groenten Foto op geborsteld aluminium

Foto op aluminium

De foto’s op aluminium worden bij ons geprint door de allerbeste uv-printer die er is namelijk de Oce Arizona 460XT. De foto wordt direct op het aluminium geprint in de allerhoogste kwaliteit. Doordat er wordt geprint met ecologische en millieuvriendelijke inkt is de foto tegen alle invloeden van buitenaf bestand. Zon, regen en wind kunnen uw mooie foto niet deren. De dikte van de aluminium plaat waarop uw foto wordt geprint is altijd 3 millimeter maar in de grootte kunt u natuurlijk variëren. Van heel klein tot wel 2 bij 3 meter, het is bij ons allemaal mogelijk.

Gratis ophangsysteem voor elke Foto op aluminium!

Foto op aluminium

U krijgt een gratis ophangsysteem meegeleverd bij uw foto op aluminium. Dit ophangsysteem bestaat uit een bevestigingsplaat voor de achterkant van uw aluminium.

Hiermee kunt u uw foto op aluminium eenvoudig aan de muur hangen, zonder dat het ophangsysteem zichtbaar is.

Bij de ophangset worden tevens twee afstandhouders geleverd, zodat uw foto altijd recht en een stukje van de muur hangt.

Het voordeel van ons systeem is dat u snel, eenvoudig en met effect uw foto op aluminium ophangt.

Share Button