Fotobehang

Fotobehang op uw maat Zoekt u een betaalbare en leuke manier om uw kamer wat op te fleuren? Dan is fotobehang voor u de ideale keuze! Op onze website vindt u het allermooiste fotobehang van de beste kwaliteit en dat ook nog eens zeer scherp geprijst. Het laten maken van uw eigen gepersonaliseerde fotobehang of juist een prachtige standaard foto zal uw kamer een heel nieuwe uitstraling geven. En wij van Nikkel-art.be drukken ook nog eens ons fotobehang met allernieuwste en beste techniek. Deze fantastische en mileuvriendelijke techniek heet latex en heeft een aantal zeer unieke voordelen.

Allereerst is het behang dat met deze techniek is gedrukt helemaal veilig voor uw gezondheid. Dit is bij sommige andere soorten fotobehang niet zo omdat er veel gifstoffen zitten in sommige verf. Ook blinkt het latex gedrukte fotobehang uit in haar zeer goede afdrukkwaliteit. De levendige kleuren lijken van het behang af te spatten en dit zorgt ervoor dat de foto's op het behang levensecht lijken.

De sprankelende kleuren en fantastische kwaliteit blijft ook lange tijd behouden in tegenstelling tot andere soorten fotobehang waarvan de verf na een tijdje los kan gaan laten. Dat de kleuren zo mooi blijven komt onder andere doordat het fotobehang van Nikkel-art.be uv-bestendig is. Dus hoe hard de zon ook op uw prachtige fotobehang schijnt, dit heeft geen invloed op hoe dit fotobehang er uit blijft zien. Fotobehang van perfecte kwaliteit vindt u dus bij Nikkel-art.be!

Fotobehang op uw maat

Fotobehang op uw maat Is het uw slaapkamer, keuken of badkamer die wel een kleine make-over kan gebruiken? Voor elke ruimte en elk gebouw heeft Nikkel-art.nl het perfecte fotobehang in huis. Ons schitterende fotobehang is origineel en beïnvloed direct de sfeer in de kamer positief. Kiest u voor een fotobehang met de skyline van New York? Of gaat u toch voor een stukje rustgevende natuur in bijvoorbeeld Spa als achtergrond in uw ideale woonkamer? Houdt u meer van abstracte kunst of een spannend tafereel met wilde dieren in Afrika? De mogelijkheden en variatie binnen ons assortiment zijn eindeloos.

Fotobehang van eigen foto

U kunt natuurlijk ook een eigen persoonlijke foto insturen waarvan wij vervolgens uw eigen unieke stuk behang maken. Als u een eigen foto wilt gebruiken is het allereerst erg belangrijk dat deze foto van voldoende kwaliteit is. Vaak wordt geadviseerd om een foto met minder dan 800 pixels per meter fotobehang niet te gebruiken omdat die kwaliteit niet mooi genoeg is voor aan uw muur. Stel uw muur is 4 meter breed en u wilt fotobehang van 2 meter hoog dan heb je op z'n minst 3200 x 1600 pixels nodig om het er goed uit te laten zien. Dit zijn slechts richtlijnen en natuurlijk moet u zelf weten of u er ook gehoor aan geeft. Wel is het zo dat hoe hoger de kwaliteit van de foto is hoe hoger ook de kwaliteit van het fotobehang zal worden. U kunt bij email ook vrijblijvend uw foto sturen zodat wij kunnen kijken of hij over het benodigde aantal pixels beschikt om een mooi stukje fotobehang te worden. En mocht de foto niet de juiste verhoudingen hebben ten opzichte van het beoogde stuk fotobehang dan nemen wij alvorens tot productie over te gaan natuurlijk contact met u op. U kan dan zelf beoordelen of het bijsnijden door ons op een voor u ideale manier is gebeurd. En dit fotobehang met of uw eigen foto of een standaard model is natuurlijk altijd van de beste kwaliteit en tegen de scherpste prijzen.

Beste Kwaliteit - 100% gezondheid

De beste kwaliteit wordt gegarandeerd doordat wij gebruik maken van de nieuwste drukmethode latex. Dit zorgt er voor dat uw fotobehang altijd is voorzien van sprankelende kleuren die ook nog eens niet snel verloren gaan. Dit komt doordat ze tegen uv-straling bestand zijn. Ook is ons fotobehang 100 procent veilig voor uw gezondheid omdat er gebruik wordt gemaakt van verf zonder gifstoffen in tegenstelling tot wat veel andere aanbieders van fotobehang doen. Al onze producten voldoen daarnaast natuurlijk aan alle nationale en internationale eisen met betrekking tot veiligheid en gezondheid van de consument.

Waarom zou u nog langer kiezen voor saaie geschilderde muren of kleurloos behang als u ook een fijne en warme sfeer kunt creëren door het juiste fotobehang op te hangen? Nikkel-art.be biedt u voor elke ruimte en voor ieders smaak het ideale behang van de hoogste kwaliteit.

Let op: Wij raden Fotobehang met een vlies-achterzijde NW en Fotobehang Erfurt CA want zijn makkelijk aan te brengen en van de wand te verwijderen (in vergelijking met behang op papierbasis).

Tel 10 cm op bij de hoogte en breedte van het fotobehang. Wanneer de wand ongelijk is, voorkomt dit dat je behang tekort komt.


Vergelijk fotobehang:

                             
Fotobehang Papier P Fotobehang met een vlies-achterzijde NW Fotobehang Erfurt CA Zelfklevend Fotobehang MATT Zelfklevend Fotobehang DecoTexture Zelfklevend Fotobehang DecoSatin Zelfklevend Fotobehang DecoLuxe
                             
                             
Structuur beschikbaar Classic P, Stucco P, Sand P, Linen P, Smooth P Stucco NW, Sand NW, Smooth NW DV 615, DV 617, DV 619, DV 635, DV 638, DV 662, DV 562, DV 538 Smooth MATT Texture Textiel Diamond, Gold, Silver, Pearl
                             
                             
Eco Schaal 5/6 5/6 6/6 6/6 5/6 5/6 5/6
                             
                             
Eenvoudig te installeren
                             
                             
Eenvoudig te demonteren
                             
                             
Gewicht 295 g/m² 350 g/m² 220 g/m² 180 g/m² 300 g/m² 145 g/m² 250 g/m²
                             
                             
De maximale breedte van een baan 129 cm 129 cm 73 cm 149 cm 123 cm 98 cm 149 cm
                             
                             
Brandvertraging B1 B1 FR - A en IBC A en IBC M1
                             
                             
Materiaal Papier Vliesmateriaal PVC-vrij, vliesmateriaal PVC-vrij, vliesmateriaal Vlies polyester Vlies polyester Vlies polyester
                             
                             


We printen fotobehang op 7 soorten materialen:

Fotobehang Erfurt CA

Fotobehang Erfurt CA

- Verkrijgbare structuren: DV 615, DV 617, DV 619, DV 635, DV 638, DV 662, DV 562, DV 538
- Cellulose in combinatie met vlies,
- Gramsgewicht circa 220 g/m²,
- Bevat geen PVC, zware metalen of formaldehyde,
- Geperst oppervlak,
- Makkelijk aan te brengen en van de wand te verwijderen (in vergelijking met behang op papierbasis),
- Wordt op de wand aangebracht met de standaardtechniek voor behang,
- Ideaal voor het zelf inrichten van interieur,
- Het behang is zeer eenvoudig op de wand aan te brengen.
- Matte afwerking, zeer elegant
- Hygiënecertificaat
- Brandveiligheidsklasse conform de norm DIN EN 13501-1


De standaardbreedte van het materiaal is 73cm. Als de maximale breedte van het fotobehang groter is dan de maximale breedte van het materiaal, wordt het fotobehang in een aantal delen van gelijke grootte gemaakt. Als breedte van het fotobehang is bijv.250 cm, fotobehang zal in uit vier identieke delen van de 62,5 cm.

Elke strook fotobehang wordt professioneel bijgesneden en heeft overlapstrook van 15mm.

De gebruiksaanwijzing voor de montage van het Erfurt CA-behang kun je hier vinden

Prijs: 37euro/m²


Fotobehang Erfurt CA - Verkrijgbare structuren:

Fotobehang Erfurt CA DV662
Fotobehang Erfurt CA DV615
Fotobehang Erfurt CA DV617
Fotobehang Erfurt CA DV635
Fotobehang Erfurt CA DV638
Erfurt CA DV 662 Erfurt CA DV 615 Erfurt CA DV 617 Erfurt CA DV 635 Erfurt CA DV 638

Fotobehang Erfurt CA DV562
Fotobehang Erfurt CA DV538
Erfurt CA DV 562 Erfurt CA DV 538


Fotobehang met een vlies-achterzijde NW

Fotobehang met een vlies-achterzijde NW

- Verkrijgbare structuren fotobehang Smooth NW – glad, Sand NW – sand en Stucco NW – stucwerk
- 350g/m² dik vlieselinebehang met PVC-laag
- Geperst oppervlak
- Makkelijk aan te brengen en van de wand te verwijderen (in vergelijking met behang op papierbasis),
- Afgewerkt in glans, fotorealistische kwaliteit van de afdruk,
- Wordt op de wand aangebracht met de standaard behangtechniek,
- Ideaal voor het zelf inrichten van interieur,
- Laat waterdamp door = zorgt ervoor dat de wand kan ademen,
- Onbrandbaarheidscertificaat B1 volgens de norm DIN 4102


De standaardbreedte van het materiaal is 129cm. Als de maximale breedte van het fotobehang groter is dan de maximale breedte van het materiaal, wordt het fotobehang in een aantal delen van gelijke grootte gemaakt. Als breedte van het fotobehang is bijv.250 cm, fotobehang zal in uit 2 identieke delen van de 125 cm.

Elke strook fotobehang wordt professioneel bijgesneden en heeft overlapstrook van 15mm.

De gebruiksaanwijzing voor de montage van het Fotobehang met een vlies-achterzijde NW kun je hier vinden

Prijs: 37euro/m²


Fotobehang met een vlies-achterzijde NW - verkrijgbare structuren:


Fotobehang met een vlies-achterzijde NW Smooth
Fotobehang met een vlies-achterzijde NW Stucco
Fotobehang met een vlies-achterzijde NW Sand
Smooth NW Stucco NW Sand NW

Fotobehang Papier P

Fotobehang Papier P

- Verkrijgbare structuren:Classic P – korrel, Smooth P – glad, Sand P – sand, Stucco P – sierpleister en Linen P – doek
- PVC op papierondergrond,
- gramsgewicht circa 295 g/m2,
- geperst oppervlak,
- wordt op de wand aangebracht met de standaard middelen voor behang,
- aanbrengen op de wand is iets meer werk dan vlieseline fotobehang en Erfurt-behang.
- voor het aanbrengen is ervaring geboden,
- hygienecertificaat,
- Onbrandbaarheidscertificaat B1 volgens de norm DIN 4102,


De standaardbreedte van het materiaal is 129cm. Als de maximale breedte van het fotobehang groter is dan de maximale breedte van het materiaal, wordt het fotobehang in een aantal delen van gelijke grootte gemaakt. Als breedte van het fotobehang is bijv.290 cm, fotobehang zal in uit 3 identieke delen van de 96,66cm.

Elke strook fotobehang wordt professioneel bijgesneden en heeft overlapstrook van 15mm.

De gebruiksaanwijzing voor de montage van het Fotobehang Papier P kun je hier vinden

Prijs: 26euro/m²


Fotobehang Papier P - verkrijgbare structuren:

Fotobehang Papier P Smooth
Fotobehang Papier P Classic
Fotobehang Papier P Stucco
Fotobehang Papier P Sand
Fotobehang Papier P Linen
Smooth P Classic P Stucco P Sand P Linen P

Zelfklevend fotobehang Smooth MATT

Zelfklevend fotobehang Smooth MATT

- Bevat geen PVC,
- Gladde, matte structuur,
- Materiaal speciaal voor expositiewanden en andere gladde oppervlakken,
- Gramsgewicht 180g/m²,
- Zelfklevend met semipermanente lijm die verplaatsen mogelijk maakt,
- Het behang is makkelijk te verwijderen en laat geen lijm achter,
- Met milieuvriendelijke lijm op waterbasis,
- Het materiaal is geschikt om kastjes, meubels, deuren te beplakken,
- Zelfklevend geperst oppervlak
- Onbrandbaarheidscertificaat B1 volgens de norm DIN 4102


De standaardbreedte van het materiaal is 149cm. Als de maximale breedte van het fotobehang groter is dan de maximale breedte van het materiaal, wordt het fotobehang in een aantal delen van gelijke grootte gemaakt. Als breedte van het fotobehang is bijv.390 cm, fotobehang zal in uit 3 identieke delen van de 130cm.

Elke strook fotobehang wordt professioneel bijgesneden en heeft overlapstrook van 15mm.

De gebruiksaanwijzing voor de montage van Zelfklevend fotobehang Smooth MATT kun je hier vinden

Prijs: 40euro/m²


Zelfklevend fotobehang Smooth MATT - verkrijgbare structuren:

Zelfklevend fotobehang Smooth MATT
Smooth MATT


Zelfklevend Fotobehang DecoLuxe

Zelfklevend Fotobehang DecoLuxe

- Verkrijgbare structuren:Diamond, Silver
- Vlies polyester,
- gramsgewicht circa 250 g/m2,
- geperst oppervlak,
- wordt op de wand aangebracht met de standaard middelen voor behang,
- Onbrandbaarheidscertificaat M1,


De standaardbreedte van het materiaal is 149cm. Als de maximale breedte van het fotobehang groter is dan de maximale breedte van het materiaal, wordt het fotobehang in een aantal delen van gelijke grootte gemaakt. Als breedte van het fotobehang is bijv.290 cm, fotobehang zal in uit 2 identieke delen van de 145cm.

Elke strook fotobehang wordt professioneel bijgesneden en heeft overlapstrook van 15mm.

Prijs: 40euro/m²


Fotobehang Diamond
Fotobehang Silver
Diamond Silver

Onze klanten zochten ook: fotobehang bloemen, fotobehang kinderkamer, fotobehang strand, fotobehang bos, fotobehang babykamer, fotobehang goedkoop, Zelfklevend fotobehang op maat, fotobehang op maat, foto behangpapier, fotobehang New York, Fotobehang Zebra

Leveringstijd

Plaats uw bestelling voordat de tijd opraakt
hours
0
0
minutes
0
0
seconds
0
0
je bestelling wordt verzonden op
maandag
28-04-2014

Fotobehang

Fotobehang op maat | 28 miljoen fenomenale beelden!- Wij drukken in de nieuwste milieuvriendelijke technologie, "Latex"
- 100% veilig voor de gezondheid
- Zeer goede afdrukkwaliteit
- UV-bestendigheid
- Levendige kleuren

Fotobehang passen in verschillende ruimtes, vanaf huis door restaurants, hotels, gymzalen, kantoren. Ze zijn beste alternatief voor verf. Veroorzaken dat men voelt warmte en esthetiek.

Fotobehang, fotobehang op maat, vliesbehang, fotobehangpapier, vlies behang, bloemen behang, fotobehang kinderkamer, Fotobehang voor professionelen, foto behangpapier

Ontdek onze fenomenale producten:
Fotobehang, Foto op Canvas, Foto op Plexiglas, Foto op Aluminium, Foto op Forex, Foto op Hout, Foto op Glas, Posters, FotoStickers, FotoStickers, Foto op Tuinposter, Fotorolgordijnen, Sitemap

Beoordelingen

Lees en schrijf beoordelingen
Accessories