Fotobehang

Wilt u een finishing touch geven aan uw interieur?

Kies een fotobehang op maat die past bij jouw interieur!

Bestel in 3 stappen:
1) Kies een foto
2) Voer de afmetingen
3) Kies de dikte, ophangsysteem
en ...

Koop nu en Bespaar 35%

1

Vlies fotobehang ECO Premium

- 100% ECO - Bevat geen PVC en zware metalen
- Makkelijk aan te brengen
- Afwerking Satin, zeer elegant
- Afwasbaar
- Zeer goede krasvastheid
- UV-bestendig
- Brandvertraging - FR

Koop nu en Bespaar 35%

1

Zelfklevend fotobehang

- Glad oppervlak
- Geschikt voor gladde muren
- Makkelijk zelf aan te brengen
- Herpositioneerbaar
- Verwijderbare lijmlaag
- Krasvast
- UV-bestendig

Koop nu en Bespaar 35%

1
Zoekt u het allermooiste fotobehang van de beste kwaliteit en dat ook nog eens zeer scherp geprijsd? Dan is ons fotobehang is ideale keuze voor u!

Fotobehang Op onze website vindt u het allermooiste fotobehang van de beste kwaliteit en dat ook nog eens zeer scherp geprijsd. Het laten maken van uw eigen gepersonaliseerde fotobehang of juist een prachtige standaardfoto zal uw kamer een heel nieuwe uitstraling geven. En wij van Nikkel-art.be drukken ook nog eens ons fotobehang met allernieuwste en beste techniek. Deze fantastische en milieuvriendelijke techniek heet latex en heeft een aantal zeer unieke voordelen.

Allereerst is het behang dat met deze techniek is gedrukt helemaal veilig voor uw gezondheid. Dit is bij sommige andere soorten fotobehang niet zo omdat er veel giftige stoffen zitten in sommige verf. Ook blinkt het latex gedrukte fotobehang uit in haar zeer goede afdrukkwaliteit. De levendige kleuren lijken van het behang af te spatten en dit zorgt ervoor dat de foto's op het behang levensecht lijken.

De sprankelende kleuren en fantastische kwaliteit blijven ook lange tijd behouden in tegenstelling tot andere soorten fotobehang waarvan de verf na een tijdje los kan gaan laten. Dat de kleuren zo mooi blijven komt onder andere doordat het fotobehang van Nikkel-art.be UV-bestendig is. Dus hoe hard de zon ook op uw prachtige fotobehang schijnt, dit heeft geen invloed op hoe dit fotobehang er uit blijft zien. Fotobehang van perfecte kwaliteit vindt u dus bij Nikkel-art.be!

Fotobehang op maat - 100% gezond

Fotobehang op maat De beste kwaliteit wordt gegarandeerd doordat wij gebruik maken van de nieuwste latex-drukmethode. Dit zorgt er voor dat uw fotobehang altijd is voorzien van sprankelende kleuren die ook nog eens langdurig meegaan. Dit komt doordat ze bestand zijn tegen UV-straling. Ook is ons fotobehang 100 procent veilig voor uw gezondheid omdat er gebruik wordt gemaakt van verf zonder giftige stoffen in tegenstelling tot veel andere aanbieders van fotobehang. Al onze producten voldoen daarnaast natuurlijk aan alle nationale en internationale eisen met betrekking tot veiligheid en gezondheid van de consument.

Waarom zou u nog langer kiezen voor saaie geschilderde muren of kleurloos behang als u ook een fijne en warme sfeer kunt creëren door het juiste fotobehang aan te brengen? Nikkel-art.be biedt u voor elke ruimte en voor iedere smaak het ideale behang van de hoogste kwaliteit.

Let op: Tel 10 cm op bij de hoogte en breedte van het fotobehang. Wanneer de wand ongelijk is, voorkomt dit dat je behang tekort komt.

Soorten fotobehang

Vlies Fotobehang ECO Premium

Vlies Fotobehang ECO Premium

Vlies Fotobehang

Vlies Fotobehang

Zelfklevend Fotobehang

Zelfklevend Fotobehang

Categorieën

Klant beoordelingen

4.8/5
Lees en schrijf beoordelingen

Recent Articles

Realisatie

Inspiratie van Nikkel-art