Badkamer achterwand

Foto op glas in de keuken Door een glasplaat op de wand of bij het bad in de badkamer te plaatsen krijgt de ruimte een modern en uniek karakter. Badkamer foto achterwand in de douchecabine is een interessant alternatief voor de traditionele keramische tegels. Het glas wordt uiteraard aangepast aan de bestaande wanden en voorzien van eventuele gaten voor kranen, et cetera.

Om in de badkamer het gedroomde en gewenste effect te bereiken van een reëel landschap is het niet nodig om bloemen, planten en dergelijke aan te schaffen. Met de aanschaf van een glazen paneel voor op de badkamerwand kun je probleemloos een echt paradijs in je badkamer vinden, achter gesloten deuren.

Zou het niet fijn zijn om terwijl je in bad ligt naar schitterende uitzichten te kijken, enorme, groene bomen met vogels, gekleurde bloemen en fruit? Zou het niet aangenaam zijn om een badkamer te hebben waarin foto's op glas een echt landschap zouden presenteren, van bijvoorbeeld een tropisch eiland? Iedereen zou in zo'n badkamer rust en ontspanning kunnen vinden, die we zo hard nodig hebben.

Bijzondere foto's op glas in de badkamer kunnen alles laten zien waarvan de klant droomt. Het is zijn persoonlijke keuze of hierop een grote bamboeboom komt, grote bloemen of uitzicht op zee met ondergaande zon. Deze prints op glas in de badkamer kunnen verschillend zijn, in verschillende kleuren en maten.

Het beste glas voor de badkamer waardoor elke ruimte een geheel andere indruk maakt en een echt paradijs op aarde wordt. Als je eenmaal binnen bent, wil je er niet meer weg. Hier zorgt de badkamer achterwand voor in de badkamer voor.

Ga voor moderniteit en originaliteit. Laat anderen zien dat een dergelijke badkamerdecoratie op glas echt een schot in de roos is en het mogelijk maakt een huis te hebben waar je zelfs niet van gedroomd had. Deze print op wanden kan de best mogelijke, goedkoopste en meest originele optie zijn voor de huiseigenaar, café-, restaurant- of kantooreigenaar.

Ga voor glasprint voor in de badkamer en geniet van de schoonheid en de unieke sfeer.

U heeft de mogelijkheid om eigen foto’s te laten printen, maar u kunt ook kiezen uit 70 miljoen foto’s van hoge kwaliteit om in uw interieur te verwerken!

Op maat gemaakt, scherp geprijsd en van de allerhoogste kwaliteit tot 160 x 120cm in 1 stuk, dat is Foto op Glas van Nikkel-Art

Eigen foto uploaden of Kies een foto uit 70 mln foto's