Sfeervolle wanddecoratie voor thuis en op kantoor

Vanuit het engagement dat de enige limiet de grootte van je muren is, kan je bij Nikkel Art terecht om je woning, kantoor of handelszaak op een kunstzinnige manier te decoreren en indruk te maken.

Jouw interieur is onze passie. Wij creëren buitengewone wanddecoratie die jouw unieke persoonlijkheid weerspiegelt. Volledig op maat gemaakt. Voor een woning waarin jij je 100% thuis voelt. Maak je keuze uit fotobehang, behang, foto op plexiglas, foto op canvas, foto op aluminium, fotowanden, glas achterwanden, fotorolgordijnen, gordijnen, sierkussen, pluche deken, stof per meter, ingelijste posters, tuinposter en stickers van de allerhoogste kwaliteit. Vervaardigd door ervaren professionals en state-of-the-art printmachines. Sfeerbrengers die je onderling kan combineren voor een maximaal effect.

Een exclusief kunstwerk om je interieur te personaliseren. Sfeervolle wanddecoratie om je kantoor aan te kleden. Of een eyecatcher om je handelszaak extra in de kijker te zetten. De mogelijkheden zijn eindeloos. Niet enkel het type materiaal, ook het formaat van onze wanddecoraties kan je volledig naar wens aanpassen. Tips nodig? Neem een kijkje op onze blog en inspiratiepagina, of contacteer ons via mail of telefoon. Wij bekijken met plezier hoe wij jouw interieurdromen kunnen realiseren.

Is de kinderkamer jouw volgende project? Ook dan ben je hier op de juiste plaats. Wij hebben namelijk alles in huis om de kinderkamer om te toveren tot een gezellige speel- en slaapplek. Speelse behangprints, originele tekenrollen, schattige geboorteborden tuin of wandborden; ze zullen stuk voor stuk een brede glimlach toveren op het gezichtje van jouw lieve schat.

Ontdek onze producten voor kinderen

Nikkel Art

Nikkel Art kantoor

Bij het realiseren van de op maat gemaakte wanddecoraties staan jouw wensen uiteraard centraal, maar ook het milieu vergeten we niet. Zonnepanelen garanderen een 100% groene productie. Steeds op bestelling, waardoor overproductie geen issue is. En retours? Die minimaliseren we door een strenge kwaliteitscontrole vooraf. Niet enkel onze producten, ook de verpakkingen worden op maat gemaakt. We willen namelijk geen lucht transporteren. Hoe minder CO2, hoe beter voor het milieu.

Wat goed is voor het milieu, is dat ook voor jou. Daarom printen we uitsluitend met ecologische inkt. Geen chemische bestanddelen, geen schadelijke stoffen. Wél een Greenguard Gold certificaat. Oftewel: producten die 100% veilig zijn voor jouw gezondheid en die van het milieu. En inspanningen worden beloond. In ons geval met de BeCommerce Sustainability Award 2020. Een onderscheiding waar we bijzonder trots op zijn.

Bekijk al onze producten

Nikkel Art in cijfers

14

jaar ervaring in het creëren van op maat gemaakte kunstwerken van topkwaliteit die jouw interieur werkelijk uniek maken.

100+ MILJOEN

haarscherpe foto’s en patronen om uit te kiezen. Voor een interieur dat jouw unieke persoonlijkheid en stijl reflecteert.

100 000+

gezinnen wiens thuis een warme en uitnodigende sfeer uitstraalt dankzij een gepersonaliseerd kunstwerk.

27+

landen over de hele wereld waar onze geweldige producten een nieuwe thuis vonden. En dit is slechts het begin.

6

tennisvelden aan wanddecoraties worden elke dag met passie vervaardigd worden door onze getalenteerde in-house experten.

4,8/5

onze gemiddelde klantscore en de enige echte maatstaf voor succes. Hiervoor geven wij elke dag het beste van onszelf.

Neem een kijkje achter de schermen

Wij zijn actief in verschillende landen verspreid over de hele wereld

www.nikkel-art.be NL www.nikkelart.be FR www.nikkel-art.fr www.nikkel-art.nl www.nikkel-art.de www.nikkel-art.ch www.nikkel-art.at www.nikkel-art.co.uk www.nikkel-art.com