Voorvertoning

Winkel per categorie

Recente blogposts

Need Help?

Faq categories

Oceanië is een naam die gebruikt wordt om een groot aantal eilanden in de Grote Oceaan en Stille Oceaan aan te duiden. Het gaat onder andere om de eilandgroepen Polynesië, Melanesië en Micronesië. Ook de landen Nieuw-Zeeland, Nieuw-Guinea en Australië worden bij Oceanië gerekend. Ieder (ei)land is weer uniek, maar allen hebben één ding met elkaar gemeen. Zo zijn alle eilanden die bij Oceanië horen, simpelweg prachtig.

In deze fotocategorie vindt u prachtige foto’s van de diverse landen die bij Oceanië worden gerekend. Er zitten foto’s tussen van prachtige stranden, maar ook van groene natuurgebieden. Zo vindt u op deze pagina diverse mooie foto’s van de helderblauwe zee rond Bora Bora, maar vindt u in deze fotocategorie ook mooie foto’s van de glooiende heuvels in Nieuw Zeeland. Bekijk de beelden in deze categorie en u vindt gegarandeerd een foto die u mooi vindt.

Bent u onlangs in Oceanië geweest en heeft u warme herinneringen aan deze reis? Dan kunt u een mooie foto van uw favoriete stukje Oceanië in huis ophangen. Door naar de foto te kijken, wordt u weer herinnerd aan uw bijzondere vakantie.