Voorvertoning

Recente blogposts


Maak je interieurdromen waar. Met onze gepersonaliseerde behangrollen met daarop een herhalend patroon geef je iedere ruimte een originele look en nieuwe sfeer.
In ons ruime assortiment vind je tal van patronen. Van een geometrisch dessin of art-decopatroon tot een vintage bloemenmotief, voor iedere ruimte en elke smaak is er de geschikte behangrol. Onze behangrollen hebben een standaardbreedte van 50 cm en zijn 10 m lang. Je snijdt ze dus eenvoudig zelf op de gewenste lengte voordat je begint te behangen. Een afwasbare laminaatlaag beschermt het behang tegen vuil, water en zonlicht. Zo blijft je wanddecoratie er als nieuw uitzien.
Fleur de ruimtes van je handelszaak op door de wanden te decoreren met een behangrol met daarop een patroon van tropische planten of kleurrijke Marokkaanse tegels. En behang een van de muren van je keuken, slaap- of kinderkamer met een dessin van bloemen, papegaaien of flamingo’s. Ga voor het patroon dat het best bij je past en creëer het interieur van je dromen.