27% Korting op alles! 
Code:
XmasTime
Geldig tot: 11.12 | Bestelling op tijd voor de kerstdagen? Klik hier

Persoonlijke cadeaus voor Valentijn: drie cadeautips

Persoonlijke cadeaus voor Valentijn: drie cadeautips

Persoonlijke cadeaus voor Valentijn: drie cadeautips

Op 14 februari is het weer zo ver: Valentijnsdag. Wil jij je vriend of vriendin, man of vrouw of geheime liefde verrassen met een uniek en persoonlijk cadeau? Geef dan geen standaard presentjes als chocolade, een bosje bloemen of een knuffelbeertje, maar geef een cadeau waar je Valentijn echt blij van wordt. In dit artikel geven we drie cadeautips voor persoonlijke cadeaus voor Valentijn, zodat je jouw Valentijn dit jaar echt een uniek presentje kunt geven.

Cadeautip 1: Een foto op canvas

foto op canvas wolven

Zijn jullie al een tijdje samen en hebben jullie een prachtige foto als stelletje? Dan kun je deze foto op canvas laten drukken. Kies een foto van jullie eerste vakantie samen, een foto van een bijzonder feest waar jullie samen waren of gewoon een leuke foto van jullie samen en laat deze foto op een canvasformaat naar keuze zetten. En hebben jullie zo veel mooie foto’s samen, dat je niet kunt kiezen? Maak dan een collage van verschillende foto’s en laat deze collage op een canvasdoek met een formaat naar keuze drukken.

Eigen foto uploaden of Kies een foto uit 70 mln foto's

Cadeautip 2: Fotobehang

Fotobehang Paardebloem

Je kunt er ook voor kiezen om de favoriete foto van je partner op fotobehang te laten drukken. Hang je dit behang ook nog voor hem of haar op, dan verras je jouw Valentijn al helemaal met een persoonlijk en uniek cadeau. Je kunt een foto van jullie samen op fotobehang laten drukken, maar je kunt er ook voor kiezen om een foto van jullie favoriete vakantiebestemming, een mooi landschap dat jullie samen hebben gezien of jullie favoriete wereldstad op behang te laten drukken. De mogelijkheden zijn bijna oneindig, dus je vindt altijd wel een foto voor het fotobehang dat echt bij je Valentijn past.

Eigen foto uploaden of Kies een foto uit 70 mln foto's

Cadeautip 3: Een cadeaubon voor een fotoproduct naar keuze

Cadeaubon valentijn

Vind je het lastig om een foto te kiezen die je voor jouw Valentijn op een fotoproduct naar keuze laat drukken? Dan kun je deze keuze ook aan hem of haar over laten. Door een cadeaubon te kopen van Nikkel-art.be, geef je jouw partner de mogelijkheid om zelf zijn of haar eigen fotoproduct te laten ontwerpen. Met de cadeaubon betaal je (een deel van) het bedrag van het fotoproduct, voor een uniek én persoonlijk cadeau voor Valentijnsdag. Je kunt een cadeaubon van 25 euro geven, maar je kunt ook het maximale bedrag van 500 euro op de cadeaubon laten zetten en alle bedragen die tussen de 25 euro en de 500 euro in liggen.

Koop nu je Valentijn Cadeaubon

Laat een antwoord achter

Alle velden zijn verplicht

Naam
Email (Niet gepubliceerd)
Opmerking

Blog Categories

Recente artikelen

Populaire artikelen

Blog zoek

Tags Post

Laatste reacties

Blog archief