28% Korting op alles! 
Code:
28forXmas
Geldig tot: 09.12 | Bestelling op tijd voor de kerstdagen? Klik hier

Fotobehang van de kust

Fotobehang van de kust

Wie geniet er niet van een heerlijk dagje aan het strand in de zomer? Niet alleen kun je jezelf een bruin kleurtje op het strand geven, ook is er niets mooier dan een ondergaande zon aan de kust. Door fotobehang van de kust op je kale muren in huis te gebruiken kun je deze zomerse sfeer iedere dag ervaren! Kies er bijvoorbeeld voor om de saaie muur aan het uiteinde van je bed op te vrolijken met fotobehang van de kust. Zo val je iedere avond bij een ondergaande zon in slaap. Naast een foto van de ondergaande zon bij de kust, kun je natuurlijk voor tal van andere soorten fotobehang kiezen. Aan welk model fotobehang van de kust geef jij de voorkeur?

Fotobehang strand

Eigen foto uploaden of Kies een foto uit 70 mln foto's

Op maat gesneden fotobehang van de kust

Een van de voordelen van het fotobehang van Nikkel-art.be is de mogelijkheid om het fotobehang goedkoop in eigen formaat te bestellen. Wij zorgen er dan voor dat het fotobehang van de kust vooraf voor je gesneden wordt, zodat je dit zelf niet meer hoeft te doen. Dit scheelt je niet alleen tijd en moeite, ook blijft er op die manier geen fotobehang over. Je kunt het fotobehang immers precies in het formaat van de kale plek op je muur bestellen. Na het selecteren van de gewenste foto kun je het formaat van het fotobehang invoeren. Het is overigens niet alleen mogelijk om voor een bestaande foto uit ons assortiment te kiezen, je kunt namelijk ook zelf een foto van de kust uploaden en op het fotobehang laten drukken. Wellicht heb je een prachtige foto van de zonsondergang tijdens je vakantie? Heb je een foto met familieleden aan de kust? Enzovoorts. Zorg ervoor dat de gewenste foto een hoge resolutie heeft, om te voorkomen dat er vage of wazige plekken op het fotobehang ontstaan.

Fotobehang kust

Bestel hier je fotobehang of Kies een foto uit 70 mln foto's

Waar gebruik je fotobehang van de kust?

Fotobehang van de kust kun je op verschillende plekken in je woning gebruiken. Naast de mogelijkheid om het fotobehang aan het uiteinde van je bed te gebruiken, kun je het bijvoorbeeld ook in een werk- of woonkamer op de muur plakken. In de woonkamer is het leuk om een foto op te laten knippen in drie stroken, die je iets gescheiden van elkaar op de muur plakt. Dit zorgt ervoor dat het fotobehang niet te overheersend wordt en heeft een speels en gezellig effect. Leuk voor op die saaie muur in huis! Meer info nodig? Ontdek onze soorten fotobehang

Fotobehang Tropical strand

Laat een antwoord achter

Alle velden zijn verplicht

Naam
Email (Niet gepubliceerd)
Opmerking

Blog Categories

Recente artikelen

Populaire artikelen

Blog zoek

Tags Post

Laatste reacties

Blog archief