27% Korting op alles! 
Code:
XmasSale
Geldig tot: 15.12 | Laatste dagen voor Kerstcadeau! Check levertijden

Panoramafoto op plexiglas

Panoramafoto op plexiglas

Je kunt een gewone foto op acrylglas af laten drukken, maar het is ook mogelijk een panoramafoto op hoge kwaliteit glas te laten zetten. Een panoramafoto is geen gewone foto, maar betreft een foto die een bepaald beeld in de volledige breedte laat zien. Maak je bijvoorbeeld een panoramafoto van een bepaald landschap, dan zie je dit landschap over de hele breedte.

Een panoramafoto van een landschap

Veel mensen die een panoramafoto op plexiglas laten afdrukken, kiezen voor een foto van een mooi landschap. Ben je bijvoorbeeld in Frankrijk op vakantie geweest en heb je hier op een berg een prachtige landschapsfoto gemaakt? Dan kun je deze foto op plexiglas laten drukken. Ben je in Griekenland geweest en heb je hier het strand als panoramafoto op beeld gelegd, dan kun je deze foto ook af laten drukken op plexiglas. Uiteraard is het ook mogelijk om een foto die je niet zelf hebt gemaakt af te laten drukken. Er zijn namelijk genoeg mooie panoramafoto’s die je gewoon mag gebruiken bij het ontwerpen van jouw eigen wanddecoratie, al heb je deze foto’s niet zelf gemaakt.

Foto op plexiglas Stormachtige zonsondergang

Laat je een panoramafoto op plexiglas drukken, dan wordt het plexiglas altijd langwerpig en dun. Dit komt omdat een panoramafoto ook altijd langwerpig en dun is. Houd hier rekening mee als je een panorama op plexiglas laat drukken, bijvoorbeeld door alvast te bedenken waar je de foto op gaat hangen.

Een panoramafoto van een stadsgezicht

Je kunt er ook voor kiezen een mooi stadsgezicht op een stuk plexiglas te laten drukken. Heb je bijvoorbeeld een panoramafoto gemaakt van een mooie haven, heb je een foto gemaakt van jouw favoriete straat in de stad of heb je jouw eigen straat op beeld vastgelegd? Dan kun je deze foto’s ook op plexiglas laten drukken. Foto’s van havens, markten, mooie straten en uiteraard skylines doen het altijd erg goed als panoramafoto en komen ook zeker mooi naar voren op een stuk plexiglas.

Foto op plexiglas panormafoto new york

Heb je geen panoramafoto gemaakt, maar heb je een gewone foto gemaakt van een mooi stadsgezicht? Dan kun je deze foto ook op acrylglas laten zetten. Op plexiglas kun je namelijk niet alleen panoramafoto’s laten afdrukken, maar ook foto’s in een ander formaat. In dit geval wordt de foto alleen niet langwerpig en dun, maar gewoon vierkant of rechthoekig. Wel is het resultaat altijd mooi, als je maar een mooie foto af laat drukken op het plexiglas.

Koop nu een foto op plexiglas met 30% korting!

Foto op Plexiglas

Laat een antwoord achter

Alle velden zijn verplicht

Naam
Email (Niet gepubliceerd)
Opmerking

Blog Categories

Recente artikelen

Populaire artikelen

Blog zoek

Tags Post

Laatste reacties

Blog archief