31% Korting op alles! 
Code:
XMAS
Geldig tot: 07.12 | Bestelling op tijd voor de kerstdagen? Klik hier

Restyle je deur met een unieke deursticker

Restyle je deur met een unieke deursticker

De meeste deuren zien er maar saai uit. Ze zijn vaak wit, van hout en er iets niets bijzonders aan te zien. Heb jij ook een stel saaie deuren in huis en wil je deze deuren graag restylen? Dan kun je de deuren verven, maar je kunt er ook voor kiezen de deuren op een unieke manier te restylen. Dit doe je door deurstickers op de deuren te plakken.

De deursticker: een korte introductie

Een deursticker is een sticker die speciaal ontwikkeld is voor de deur. Deze sticker plak je snel, eenvoudig en nauwkeurig op de deur om deze een hele andere uitstraling te geven. Je kunt een sticker aanschaffen met een vrij eenvoudige afbeelding, maar je kunt ook een sticker kopen met een unieke, indrukwekkende foto en deze op de deur plakken. Door een sticker op de deur te plakken, ziet de deur er meteen heel anders uit. Het heeft een heel ander effect dan het verven van de deur, want op deze manier krijgt de deur alleen een andere kleur. Met een deursticker zie je eigenlijk niet eens meer dat het om een deur gaat, maar lijkt jouw deur net een prachtig schilderij. En omdat alle foto’s op een deursticker gedrukt kunnen worden, kun je altijd wel een deursticker maken die helemaal bij jou en jouw huis past.

Deursticker

Een deursticker laten drukken: 3 tips

Wil jij een deursticker gebruiken om die saaie deur in huis te restylen? Lees dan onderstaande drie tips om de mooiste deursticker te laten maken.

Tip 1:

Kies de juiste afbeelding voor de deursticker. Je kunt een foto uit jouw eigen collectie laten afdrukken op de sticker, maar je kunt ook een foto van Nikkel Art op een sticker laten drukken. Vraag jezelf af welke sfeer de deursticker uit moet stralen en kies op basis van de gewenste sfeer de juiste foto voor de sticker.

Tip 2:

Meet je deur nauwkeurig op en geef de juiste afmetingen door voor het drukken. Alleen me de juiste afmetingen kun je namelijk een mooie deursticker drukken die precies op jouw deur past.

Tip 3:

Bestel de deursticker liever net iets groter dan de deur. Na het opplakken van de sticker, kun je de randjes gemakkelijk wegsnijden met een scherp mesje. Door de sticker iets groter te bestellen, weet je zeker dat deze past.

Koop nu Deurstickers‎

Laat een antwoord achter

Alle velden zijn verplicht

Naam
Email (Niet gepubliceerd)
Opmerking

Blog Categories

Recente artikelen

Populaire artikelen

Blog zoek

Tags Post

Laatste reacties

Blog archief