27% Korting op alles! 
Code:
XmasTime
Geldig tot: 11.12 | Bestelling op tijd voor de kerstdagen? Klik hier

Fotobehang van een smal steegje

Fotobehang van een smal steegje

Fotobehang van een smal steegje

Tijdens een vakantie in het buitenland kun je er bijna niet aan ontkomen: smalle steegjes in de grote Europese hoofdsteden. Barcelona, Parijs, Praag en Wenen, iedere stad heeft ze! Ook in Nederland hebben veel steden smalle steegjes, die de stad een knusse en gezellige uitstraling geven. Behoud het gevoel van vakantie en knusheid door fotobehang met een smal steegje in je woning te gebruiken. Fotobehang met smalle steegjes is ideaal om een saaie plek op de muur op te vrolijken! Dit kan zowel in een woon-, slaap-, als werkkamer. Bij Nikkel-art.be bieden we je een breed scala aan soorten fotobehang met een smal steegje. Zo vind je altijd een type fotobehang die aansluit bij de stijl van het interieur in de rest van je woning. Een te groot contrast tussen de kleuren op het fotobehang en je meubels geven een kamer doorgaans een rommelige uitstraling. Dit wil je vanzelfsprekend zo goed mogelijk voorkomen!

Fotobehang van een smal steegje

Geschikt fotobehang met een smal steegje vinden

Door het grote aantal soorten fotobehang met een smal steegje kan het behoorlijk lastig zijn om een geschikt type fotobehang te vinden. Kies bijvoorbeeld voor fotobehang met een doorkijkje in een smal steegje, fotobehang met een overzicht van smalle steegjes, enzovoorts. Daarbij heb je keuze uit fotobehang met smalle steegjes uit verschillende landen. Kies voor een typisch Hollands straatje, of geef de voorkeur aan een vrolijk, Spaans smal steegje.

Kies je gewenste formaat fotobehang

Nikkel-art.be biedt je niet alleen de mogelijkheid om uit tal van verschillende soorten fotobehang met smalle straatjes te kiezen, ook bepaal je bij ons zelf in welk formaat je het fotobehang bestelt. Zo kun je de afmetingen van het fotobehang naadloos laten aansluiten bij de ruimte die je hebt, zonder dat de kwaliteit van het fotobehang af zal nemen. Alle foto’s uit ons assortiment hebben een zeer hoge resolutie, waardoor vage plekken op het fotobehang vermeden worden.

Fotobehang smal steegje

Zelf een foto van een smal steegje gebruiken

Je kunt kiezen voor een van de foto’s uit ons assortiment, maar ook je eigen foto uploaden om op het fotobehang te laten drukken. Wellicht heb je een prachtige foto van een smal steegje die je tijdens een vakantie gezien hebt, of wellicht wil je een small steegje waar familieleden ook bij op de foto staan. Door je eigen foto te uploaden kun je het fotobehang zo persoonlijk maken als je zelf wilt. Voor welk smal steegje kies jij op het fotobehang?

Cadeaubonnen Nodig? Met een cadeaubon van Nikkel-art kan je nooit iets verkeerd doen!
Koop nu je Nikkel-Art Cadeaubon: http://www.nikkel-art.be/cadeaubonnen

Laat een antwoord achter

Alle velden zijn verplicht

Naam
Email (Niet gepubliceerd)
Opmerking

Blog Categories

Recente artikelen

Populaire artikelen

Blog zoek

Tags Post

Laatste reacties

Blog archief