28% Korting op alles! 
Code:
28forXmas
Geldig tot: 09.12 | Bestelling op tijd voor de kerstdagen? Klik hier

Nikkel Art en VC GREENYARD Maaseik

Nikkel Art en VC GREENYARD Maaseik

Nikkel Art is betrokken bij het creëren van enkele van de beste wanddecoraties op de markt. Onze producten zijn origineel en gemaakt met dergelijke details en daarom zullen ze elk interieur er fantastisch uit laten zien.
Onze klanten zijn onze prioriteit - dankzij hen verbeteren we onze vaardigheden, kunnen we ons richten op verdere activiteiten en ons aanbod uitbreiden.

  Nikkel Art is voor het tweede jaar op rij sponsor van het getalenteerde team VC GREENYARD Maaseik!

VC GREENYARD Maaseik is een volleybalteam met een enorm potentieel, dat vorig jaar de titel van Belgisch kampioen bereikte - VC GREENYARD Maaseik is regelmatig te vinden in de Volleyball Champions League, waar elk jaar betere en betere resultaten worden behaald - die momenteel aanspraak maken op de titel van de Volleyball League Champion Champions #CLVolleyM.
Op onze website nikkel-art.be ziet u de foto van het gehele VC GREENYARD Maaseik-team. Voor die-hard supporters, fans en mensen die houden van volleybal- en volleybalteams die spelen op het hoogste niveau, bieden we de mogelijkheid om foto's van het hele team af te drukken op elk geselecteerd materiaal en in een formaat dat geschikt is voor de klant.
Een beetje geschiedenis van het volleybalteam VC GREENYARD Maaseik ...
VC GREENYARD Maaseik is een herenvolleybalvereniging, gelegen in het Belgische Maaseik. De club werd opgericht op 17 maart 1960 en opereerde aanvankelijk onder de naam Mavoc Maaseik. In de loop van de jaren van zijn bestaan is de samenstelling van het team, de technische staf, trainers, sponsors enz. Veranderd. - de namen van de club veranderden op dezelfde manier. We hadden al D & V Motors Maaseik, Eurosol Maaseik, Gouden Gids Maaseik en Noliko Maaseik.

In 1985-2018 heette de club Noliko Maaseik, maar na 33 jaar activiteit veranderde de club van naam en vanaf het seizoen 2018/2019 verschijnt het als VC Greenyard Maaseik.
VC GREENYARD Maaseik prestaties
Belgen kunnen trots zijn op hun jongens en ongetwijfeld hebben ze iets om op te bouwen, want VC GREENYARD Maaseik is, onder andere:
• 15-voudig Belgisch kampioen,
• veertien keer winnaar van de Beker van België,
• veertien keer winnaar van de Belgian Super Cup,
• tweevoudig zilveren medaillewinnaar van de European Champions Clubs 'Cup,

VC Greenyard Maaseik is een team van professionals die deze volleybalclub runnen om te winnen!
VC GREENYARD volleybalclub Maaseik is vooral een professionele volleybalclub, geleid door professionals met personeel dat bekend is en ervaren is in het werken met volleyballers. In VC GREENYARD Maaseik is er geen plaats voor gebrek aan professionaliteit of slecht management - volleyballers klimmen al jarenlang op de carrièreladder en trekken de club omhoog, wat het mogelijk maakt om vóór VC GREENYARD Maaseik nog veel meer overwinningen te bedenken! Hetzelfde kan gezegd worden, gezien wie deze club runt ... Joel Banks is een Brit die als volleybalcoach al vele trofeeën in zijn carrière heeft gewonnen. Momenteel vecht hij VC GREENYARD Maaseik-volleybalspelers over:
• overwinning in de eredivisie #EMVolleyleague,
• eerste plaats in de Belgische bekercompetitie #BelgianCup-competitie,
• de titel van kampioen in de volleybalkampioenschappen #CLVolleyM,
Wie overwint in de pauze van de wedstrijd de harten van supporters VC GREENYARD Maaseik?
Vanaf 17 oktober 2018 kan de VC Greenyard Maaseik volleybalclub rekenen op een nieuwe mascotte. De huidige favoriet van VC GREENYARD Maaseik, het veroveren van harten van fans en het opwarmen van volleyballers is Rocky!
Rocky the Mascot in zijn eerste game, gaf alles en dankte dit aan geweldige supporters en een uitstekende warming-up voor de wedstrijd - niet vergeten natuurlijk de geweldige vaardigheden van volleyballers, de club VC GREENYARD Maaseik won met VH Leuven met 3-0!

Laat een antwoord achter

Alle velden zijn verplicht

Naam
Email (Niet gepubliceerd)
Opmerking

Blog Categories

Recente artikelen

Populaire artikelen

Blog zoek

Tags Post

Laatste reacties

Blog archief