27% Korting op alles! 
Code:
XmasTime
Geldig tot: 11.12 | Bestelling op tijd voor de kerstdagen? Klik hier

5 Tips en ideeën voor foto op canvas

5 Tips en ideeën voor foto op canvas

Heb jij een prachtige vakantiefoto gemaakt, ben je bij de fotograaf geweest met het gezin om een mooie gezinsfoto te laten maken of heb je een schitterende foto van jouw trouwe viervoeter geschoten? Dan kun je een foto op canvas laten drukken. Op een canvasdoek komt jouw favoriete foto helemaal tot zijn recht.

Wij helpen je graag een prachtige foto op canvas te laten drukken. Dit doen we onder andere door je enkele leuke ideeën te geven voor een foto op canvas en je enkele praktische tips te geven voor het afdrukken van jouw foto.

Leuke ideeën voor een foto op canvas

Je kiest helemaal zelf welke foto jij op canvas wil laten drukken. Wel geven we je graag enkele leuke ideeën voor jouw foto op canvas:

• Een leuke foto van het gezin. Gemaakt door een professionele fotograaf of gewoon samen op vakantie, tijdens een dagje uit en ga zo maar door.

• Een mooie vakantiefoto. Denk hierbij aan een foto van een mooi uitzicht op vakantie, een stad die je bezocht hebt en ga zo maar door.

• Een foto van jouw huisdier. Heb je een mooie foto gemaakt van je hond, je kat, je konijn of je cavia? Dan kun je deze foto ook op een canvasdoek laten drukken.

• Een foto van jouw favoriete stad. Denk hierbij aan New York, Parijs, Londen, Barcelona of gewoon de stad waar jij woont.

• Een foto van de natuur. Dit kan een foto zijn die je zelf gemaakt hebt, of kies voor een foto uit onze uitgebreide database.

Zoals je ziet, kun je wel tientallen mooie foto’s op canvas laten drukken. Het is dan ook niet zo moeilijk om een mooie foto op canvas te bestellen bij Nikkel-Art.

Ontdek hier zelf de mogelijkheden voor canvas wanddecoratie

Gerelateerde berichten:

Laat een antwoord achter

Alle velden zijn verplicht

Naam
Email (Niet gepubliceerd)
Opmerking

Blog Categories

Recente artikelen

Populaire artikelen

Blog zoek

Tags Post

Laatste reacties

Blog archief