27% Korting op alles! 
Code:
XmasSale
Geldig tot: 15.12 | Laatste dagen voor Kerstcadeau! Check levertijden

Online een wandklok met foto bestellen

Online een wandklok met foto bestellen

Online een wandklok met foto bestellen

Wanneer je op zoek bent naar een leuk en origineel cadeau, of wanneer je een opvulling zoekt voor de lege plekken aan de muur, biedt een klok met foto wellicht de oplossing. Het is heel eenvoudig om je eigen klok met foto samen te stellen bij Nikkel-art.be, waarbij je kunt kiezen voor een foto uit ons assortiment of je eigen foto. Denk bijvoorbeeld aan een leuke foto van de ontvanger, een foto van jullie samen, een familiefoto of een foto van een specifiek moment waar jullie samen bij aanwezig waren. Niet alleen een erg persoonlijk cadeau, ook nog eens erg origineel en te geven bij verschillende gelegenheden. Denk aan verjaardagen, een bruiloft of bij een feest van iemand die geslaagd is.

Tip: laat een foto van je favoriete ingrediënt op de klok drukken, zodat je de klok als accessoire in de keuken kunt gebruiken. Handig om de muur mee op te vullen en erg praktisch!

wandklok met foto

Een praktisch en origineel cadeau

Een klok met foto is een erg praktisch en origineel cadeau. Wie kan er immers geen klok in huis gebruiken? Ook voor je eigen huis vormt een klok met foto een ideale oplossing om een kale muur op te vullen in de woon-, slaap- of werkkamer. Kies bijvoorbeeld voor een klok met een leuke foto van je kinderen boven de bank, een klok met jullie trouwfoto in de slaapkamer, een klok met een foto van een kop koffie in de werkkamer, enzovoorts. Ook wanneer je geen fan bent van een klok met een foto van jezelf, biedt Nikkel-art.be voldoende mogelijkheden.

In ons assortiment vind je 60 miljoen verschillende foto’s die je op de achtergrond van een klok kan laten drukken. Door de hoge resolutie van deze foto’s zullen er geen onscherpe of wazige plekken op de foto voorkomen.

klok met foto van New York

Verschillende categorieën met foto’s

De foto’s van Nikkel-art.be zelf zijn onderverdeeld over verschillende categorieën. Zo maken we het makkelijker om een geschikte foto te vinden. Denk bijvoorbeeld aan een foto uit een categorie als reizen, steden of landschappen. Je kunt ook specifieker zoeken naar een foto van een specifiek dier of een specifiek ingrediënt, als je wil dat de klok met foto aansluit bij de interesses van jezelf of van de ontvanger.

Ook leuk is het om een baby- of kinderkamer op te vrolijken met een klok met foto. We bieden verschillende cartoons die op de achtergrond van de klok gedrukt kunnen worden.

Laat een antwoord achter

Alle velden zijn verplicht

Naam
Email (Niet gepubliceerd)
Opmerking

Blog Categories

Recente artikelen

Populaire artikelen

Blog zoek

Tags Post

Laatste reacties

Blog archief