27% Korting op alles! 
Code:
XmasTime
Geldig tot: 11.12 | Bestelling op tijd voor de kerstdagen? Klik hier

3x Karakteristiek fotobehang met oude verlaten gebouwen

3x Karakteristiek fotobehang met oude verlaten gebouwen

Op zoek naar een bijzondere en tegelijkertijd karakteristieke look voor in je woning? Misschien ben je op zoek naar inspiratie voor je nieuwe huis of is je woonkamer of slaapkamer echt toe aan een make-over. Wanneer je houdt van een industriële en robuuste look in huis kun je kiezen voor fotobehang met oude verlaten gebouwen. Deze look is niet alleen uniek, maar vertelt ook een verhaal en staat heel mooi op bijvoorbeeld een accentmuur. Wat zijn je mogelijkheden? Hier vind je alvast wat inspiratie voor wanneer je wilt weten wat de opties zijn met dit bijzondere fotobehang.

Eetkamer met Fotobehang

Fotobehang Oude Verlaten Gebouwen #1

Donker fotobehang op de muur

Je kunt in de eerste plaats kiezen voor de wat meer mysterieuze, donkere look. Hierbij heb je de keuze uit tientallen soorten fotobehang met oude verlaten gebouwen. Denk aan fabrieken die niet meer in gebruik zijn of oude huizen aan de binnen of buitenkant. Vooral de donkere kleuren kunnen je woonkamer een bijzondere sfeer geven. Combineer deze donkere look met een openhaard of sfeervolle kaarsen en je hebt een unieke sfeer in huis. Daarnaast zullen de details in het fotobehang je niet snel vervelen: je ziet elke dag wel weer iets nieuws!

Woonkamer met Fotobehang

Fotobehang Oude Verlaten Gebouwen #2

Lichte elementen voor een industriële look

Is dit je iets te donker? In dit geval kun je ook gaan voor lichter fotobehang met oude verlaten gebouwen. Deze foto’s zijn gemaakt met een andere lichtinval of een ander tijdstip op de dag en zien er toegankelijk en opvallend uit. Voor een robuuste look in de woonkamer, slaapkamer of een andere ruimte in huis kun je spelen met de combinatie van dit bijzonder fotobehang en andere elementen van een kamer. Dankzij de vele mogelijkheden van fotobehang met oude verlaten gebouwen heb je veel keus en zit er altijd wel iets bij wat bij jouw smaak past.

Hal met Fotobehang

Fotobehang Oude Verlaten Gebouwen #3

Ruimte creëren met wijd fotobehang

Een andere leuke optie met dit fotobehang is dat je de illusie van ruimte in huis kunt creëren. Kies voor een fotobehang met oude verlaten gebouwen waarbij je een grote ruimte vanaf de binnenkant ziet. Hiermee zorg je voor een bijzonder effect: je woonkamer zal optisch groter lijken door het effect van het fotobehang. Hierdoor ziet de woonkamer of andere ruimte in huis er een stuk ruimer uit. Er zijn veel voorbeelden van fotobehang met oude verlaten gebouwen met grote ruimtes, zoals de binnenkant van een oude fabriek. Ontdek hier jouw mogelijkheden!

Bestel uw eigen karakteristieke fotobehang

Laat een antwoord achter

Alle velden zijn verplicht

Naam
Email (Niet gepubliceerd)
Opmerking

Blog Categories

Recente artikelen

Populaire artikelen

Blog zoek

Tags Post

Laatste reacties

Blog archief