VIDEO: Creëer je eigen gepersonaliseerde fotocadeau

Kerstmis komt er weer aan en dat betekent niet alleen dat we gezellige dagen tegemoet gaan, maar ook dat er weer cadeaus gekocht kunnen gaan worden. En wat is er nu leuker dan een mooi fotogeschenk te geven dat de harten verwarmd? Een foto met betekenis is het mooiste wat er is. Hier vind je vijf tips voor het warmste fotogeschenk voor de kerstdagen!

1: Een herinnering op beeld

Heb jij een mooie herinnering samen met een vriend, vriendin of familielid en zijn hier foto’s van? Laat deze foto dan afdrukken zodat dit moment altijd herbeleefd kan worden. Je kunt de foto afdrukken op canvas, aluminium, plexiglas en nog veel meer. Zo blijft deze herinnering jarenlang dierbaar en verras je iemand met een uniek en ontroerend cadeau.

2: Vriendengroep op de foto

Ook leuk: een foto van je vriendengroep laten afdrukken. Er is vast wel ergens een grappige of normale foto waar iedereen van je vriendengroep op staat. Bijvoorbeeld die ski-trip naar Oostenrijk of dat weekendje in de Ardennen. Laat de foto printen op een bijzonder materiaal zoals plexiglas of aluminium: zo heb je een uniek cadeau dat zeker in de smaak zal vallen.

3: De familie en kinderen aan de muur

Er is niets mooiers dan een foto aan de muur van kinderen of de complete familie. Voor de kerstdagen kun je dan ook kiezen voor een foto met betekenis. Wat dacht je van een cadeau voor je ouders: een foto van de kinderen op canvas of foto op plexiglas die ze in de hal of woonkamer kunnen hangen? Ook voor andere familieleden is een foto van de familie altijd een schot in de roos.

4: Huisdier voor altijd vereeuwigd

Zoek je een kerstcadeau voor iemand met een grote liefde voor zijn of haar huisdier? Laat dan een foto van het huisdier afdrukken en geef dit bijzondere cadeau voor de Kerst. Je hebt de keuze uit tal van materialen waarop je de foto kunt laten printen!

5: Zelfgemaakte foto in huis

Als je zelf een mooie foto hebt gemaakt is het extra mooi om dit cadeau te doen. Misschien heb je ooit een schitterende landschap foto gemaakt of een prachtig moment tussen twee dierbaren. Deze foto kun je laten afdrukken en cadeau doen voor de Kerst! Dit is niet alleen een ontroerend, maar ook een verwarmend moment. Ontdek jouw mogelijkheden voor een foto met betekenis online.

Wil jij ook jouw eigen gepersonaliseerde fotocadeau?

Bestel hier

Nikkel Art

Gepost door      10/12/2019     Decoratie    0 Reactie

Laat een antwoord achter

* Naam:
* Email: (Niet gepubliceerd)
   Website: (Site-URL met http://)
* Reactie:
Code