Maak met deurstickers een pronkstuk van je deuren

Deuren zijn alomtegenwoordig in een interieur. Geef ze een eigen en originele uitstraling met een deursticker op maat. Zo wordt een deur een pronkstuk in de binnenhuisinrichting.

Deurstickers zijn een eenvoudige en budgetvriendelijke oplossing om deuren te verfraaien en oude of beschadigde deuren nieuw leven in te blazen. Met een deursticker van een waterval op de badkamerdeur of een deursticker van paarden op de woonkamerdeur creëer je in geen tijd een nieuwe sfeer in je interieur. Of combineer een deursticker van een zebra met bijpassende muur-, raam- of meubelstickers.

Deur- en Muursticker Zebra

Deurstickers voor de kinderkamer

Met een deursticker in de kinderkamer geef je de slaapkamer van je zoon of dochter een nieuwe uitstraling. En dat zonder een behangtafel of verfborstels te moeten bovenhalen. In ons ruime assortiment vind je deurstickers in allerlei thema’s, van dino’s en piraten tot kleurrijke uiltjes en panda’s.

Deursticker Dino

Stickers voor op de wc-deur

Het kleinste kamertje heeft zijn naam niet gestolen. Veel ruimte om het toilet met wanddecoratie te personaliseren, heb je niet. Kom daarom creatief uit de hoek en decoreer de wc-deur met een deursticker op maat. Ga voor een deursticker van een bos, een prachtig strand of een uitgestrekt landschap en haal de natuur in je toilet. Of laat een sticker met daarop een foto van een vrouw op het toilet verraden welke ruimte er achter de deur verscholen zit. Wees maar zeker dat die wc-deur alle aandacht naar zich toe zal trekken.

Deursticker Bos

Deurstickers op maat

De ene deur is de andere niet. Daarom worden onze deurstickers op maat van jouw deur gemaakt. Voer tijdens het bestelproces de gewenste afmetingen van je deursticker in. We adviseren je om de sticker zo’n 3 tot 4 cm groter te bestellen zodat hij gegarandeerd op je deur past. De overblijvende randen snij je na het kleven eenvoudig weg met een stanleymes.

Deursticker Strand

Deurstickers zonder luchtbellen

Niets zo vervelend als luchtbellen onder een deursticker. Daarom ontwikkelden wij stickers met een bijzondere zelfklevende laag aan de achterkant waarbij de lucht vanzelf vanonder de sticker ontsnapt. Dankzij de Rapid Air-technologie zijn luchtbellen onder je deursticker dus voorgoed verleden tijd.

Deursticker Dandelion

Duurzame deurstickers

Onze deurstickers gaan vele jaren mee. Ze zijn voorzien van een laag glanslaminaat die ze tegen vuil, water en fel zonlicht beschermt. Zo blijven de haarscherpe details en heldere kleuren van je deursticker vele jaren stralen als nieuw.

Shop Deursticker Landschap

Gepost door      22/07/2020     Decoratie    0 Reactie

Share This Post :

Laat een antwoord achter

* Naam:
* Email: (Niet gepubliceerd)
   Website: (Site-URL met http://)
* Reactie:
Code