Interieurtip: exclusieve kunst van Jaime Ibarra

 

Kunstliefhebber? Op zoek naar artistieke en exclusieve wanddecoratie? In onze limited edition-collectie vind je unieke kunstfoto’s van de topfotografen Jaime Ibarra, Alain Delvoye, Fenna van der Vliet en Peter Odekerken. Hun artistiek werk is bij Nikkel Art verkrijgbaar op een materiaal naar keuze. Met name de afwerking van een foto op hoogwaardig Plexiglas is erg geschikt voor zulke exclusieve kunstwerken.

 

Foto op Plexiglas Indigina

 

In de kijker: Jaime Ibarra

Jaime Ibarra is een fotograaf-kunstenaar met Spaanse roots. In zijn werk gebruikt hij grafische technieken en zet hij zijn levendige verbeeldingskracht in om nieuwe werelden te creëren. Ibarra’s grootste inspiratiebron is muziek. Hij zou namelijk kleuren kunnen horen. Dankzij die vermenging van zintuigen en de indringende gezichtsuitdrukkingen van de uitsluitend vrouwelijke modellen zit er heel wat intensiteit en dynamiek in Ibarra’s werk.

 

Foto op Aluminium Used To Be

 

Kunst van Jaime Ibarra

In ‘Woman with butterflies’ en ‘Ataxaria’ wordt de werkwijze van Jaime Ibarra zeer duidelijk. Een foto van een vrouw met gouden bodypainting is met grafische technieken bewerkt zodat er een fabelachtige sfeer ontstaat met complementaire en contrasterende kleuren. Deze kunstwerken op plexiglas komen zeer goed tot hun recht tegen een donkere muur in een hedendaags interieur. In het fotografische werk ‘Used to be’ wordt dan weer met licht gewerkt. De belichting en de indringende blik van de naakte vrouw met een karkas in haar handen zorgen voor een mystieke sfeer. Kies voor een afwerking op aluminium voor een bijzonder effect dankzij de zichtbare aluminiumtextuur.

 

Foto op Plexiglas Ataraxia

 

Kunstfoto van Jaime Ibarra op Plexiglas

Plexiglas is het materiaal bij uitstek om kunstfoto’s zoals die van Jaime Ibarra, op te printen. De foto wordt met een high-end achtkleurenprinter op de achterkant van het plexiglas geprint en voorzien van een witte laag aan de achterzijde van de print zodat de heldere kleuren volledig tot hun recht komen en er een prachtig diepte-effect ontstaat. Om een foto op plexiglas professioneel aan de muur te hangen, heb je de keuze uit drie verschillende ophangsystemen: met een aluminium frame, een klemsysteem met roestvrijstalen afstandhouders of roestvrijstalen afstandhouders in het plexiglas. Wil je jouw kunstwerk naar keuze helemaal laat stralen zoals in een kunstgalerij? Kies dan voor het aluminium frame aan de achterzijde dat vanuit elke kijkhoek onzichtbaar blijft.

 

Foto op Aluminium Approach

Foto op Plexiglas Woman with Butterflies

 

Ontdek de foto’s op plexiglas van Jaime Ibarra.

Bekijk collectie


Op zoek naar leuke ideeën? Bekijk onze pagina met Plexiglas inspiraties.

Gepost door      23/07/2020     Foto op plexiglas    0 Reactie

Laat een antwoord achter

* Naam:
* Email: (Niet gepubliceerd)
   Website: (Site-URL met http://)
* Reactie:
Code