Menu

Latest posts

Geplaatst in :"2021 - Januari"

 
Sorteer op:
  • Top 7 behang trends voor 2021
    Top 7 behang trends voor 2021

    Waar we tot voor kort massaal voor witte muren kozen, zal 2021 het jaar zijn waarin behang zijn definitieve comeback maakt. Of je nu houdt van een landelijk dan wel modern interieur, in onze uitgebreide collectie behangpapier vind je gegarandeerd een motief dat aansluit bij jouw unieke stijl. Ontdek hieronder de nieuwe behang trends voor 2021.

    Lees meer
  • De leukste cadeautips voor Valentijn
    De leukste cadeautips voor Valentijn

    14 februari is in aantocht en dat betekent maar één ding: Valentijnsdag! Weet jij al hoe je je geliefde gaat verrassen? Wij wel. Met een origineel fotocadeau. Wij zetten de leukste cadeautips voor Valentijn hieronder alvast op een rijtje voor jou. Het enige wat jij nog moet doen, is kiezen. En de champagne koud zetten, dat ook.

    Lees meer
  • Een fotorolgordijn voor elk interieur
    Een fotorolgordijn voor elk interieur

    Fotorolgordijnen zijn een originele manier om je interieur te personaliseren. In onze uitgebreide fotobibliotheek vind je vast en zeker een patroon of sfeerbeeld dat volledig aansluit bij jouw stijl. Wil je het nog persoonlijker maken? Bestel dan een fotorolgordijn met je eigen foto. Eén foto verspreiden over meerdere rolgordijnen? Ook dat is mogelijk! Met de keuze tussen verduisterende of lichtdoorlatende rolgordijnen vind jij voor elke ruimte een gepast fotorolgordijn. Onze fotorolgordijnen...

    Lees meer
  • Hoe kan ik de keuken decoreren?
    Hoe kan ik de keuken decoreren?

    De keuken blijft in de eerste plaats een praktische ruimte. Maar dat betekent niet dat het er niet gezellig kan zijn. In ons uitgebreide assortiment wanddecoraties vind je alles wat je nodig hebt om je keuken om te toveren tot een sfeervolle kamer. Zo vind je onder andere een ruime selectie aan keuken foto achterwanden. Deze zorgen niet alleen voor een uitnodigende sfeer maar beschermen de muur achter je aanrecht ook tegen water en opspattend vet. Een win-win situatie!

    Lees meer
  • Hoe kan ik de eetkamer decoreren?
    Hoe kan ik de eetkamer decoreren?

    Als er één ruimte is waar huiselijkheid belangrijk is, is het wel de eetkamer. Niets gezelliger dan tijdens het diner bijpraten met je gezin over de gebeurtenissen van de afgelopen dag. “Hoe kan ik de eetkamer decoreren?” vraag je je wellicht af. Je wil natuurlijk geen delicate vazen op tafel zetten die de ruimte inperken en toch alleen maar in de weg staan. Wat dan wel? Wanddecoratie! Instant sfeerbrengers die amper plaats innemen: de ideale manier om je eetkamer te decoreren.

    Lees meer
  • Pantone’s kleuren van het jaar 2021
    Pantone’s kleuren van het jaar 2021

    Een nieuw jaar, een nieuwe trendkleur. Of twee in dit geval! Het gerenommeerde kleurinstituut Pantone koos Illuminating Yellow (13-0647) en Ultimate Gray (17-5104) uit als trendkleuren voor het jaar 2021. Met deze verfrissende combinatie wil Pantone een boodschap van hoop en kracht uitstralen. Precies wat we nodig hebben in deze onzekere tijden. Wij laten je hieronder zien hoe je deze trendkleuren ook naar je interieur kan vertalen.

    Lees meer
  • Verras je Valentijn met een fotocadeau
    Verras je Valentijn met een fotocadeau

    Van een prille kalverliefde tot koppeltjes die al eeuwen samen zijn; een fotocadeau is altijd een schot in de roos. Of je nu houdt van cheesy valentijnscadeaus of wil uitpakken met een groot romantisch gebaar, Nikkel Art helpt je graag in je zoektocht naar het perfecte valentijnsgeschenk. Chocolade, rozen en parfum doen het altijd goed maar als je echt indruk wil maken kies je beter voor een origineel, romantisch en gepersonaliseerd valentijnscadeau, zoals een foto schilderij. Geen betere...

    Lees meer
  • Een terugblik op 2020
    Een terugblik op 2020

    Voor de meesten was 2020 een jaar om snel te vergeten. En hoewel het ook voor ons een bijzonder jaar is geweest, onthouden we toch vooral de vele hoogtepunten. Doordat we met z’n allen noodgedwongen wat vaker thuisbleven, ondervonden we dat er naast de ongemakken ook leuke kanten waren aan het staycation verhaal. We ontdekten opnieuw wat echt belangrijk is: ons gezin, onze vrienden, een warme plek om thuis te komen. Dat laatste wisten we natuurlijk al langer. Maar nu we plots zeeën van tijd...

    Lees meer
Toont 1 tot 8 van 8 (1 pagina's)