Menu

Latest posts

Geplaatst in :"2020 - december"

 
Sorteer op:
  • Originele decoratietips voor de kinderkamer
    Originele decoratietips voor de kinderkamer

    Nu de dagen korter worden en we met z’n allen wat meer tijd doorbrengen in huis, hebben ook jouw kinderen soms nood aan een eigen plekje. Deze stay-at-home winter is het uitgelezen moment om de slaapkamers in een nieuw jasje te steken. Met deze 8 decoratie-ideeën creëer je in een handomdraai een gezellige kinderkamer waar je mini me’s zich eventjes kunnen terugtrekken.

    Lees meer
  • NIEUW: Cirkelvormige wanddecoratie
    NIEUW: Cirkelvormige wanddecoratie

    Print een foto naar keuze op plexiglas, aluminium of bestel als muursticker. Volledig op maat van jouw interieur. Welke is jouw favoriet?

    Lees meer
  • Verschil tussen Acrylglas vs Plexiglas
    Verschil tussen Acrylglas vs Plexiglas

    Acrylglas is een andere naam dat in de ‘volksmond’ gebruikt wordt voor Plexiglas. Als er geen echt Plexiglas® gebruikt wordt, mag de naam Plexiglas® uiteraard ook niet op de website vermeld worden. Vaak wordt het dan acrylaat, acrylglas of PMMA genoemd. De gekende naam Plexiglas® tezamen met de consistente, goede kwaliteit zijn onze belangrijkste argumenten om geen concurrentie materiaal te kiezen. Hoewel de andere merken op het eerste zicht hetzelfde eruit zien als Plexiglas® zijn de...

    Lees meer
  • Exclusief bij Nikkel Art: Gloss Editions
    Exclusief bij Nikkel Art: Gloss Editions

    Je kent ze wel, die dertien-in-een-dozijn schilderijen die werkelijk iedereen in zijn woonkamer heeft hangen. Gruw jij alleen al bij het idee? Dan zijn onze Gloss Editions echt iets voor jou. Deze exclusieve collectie maakt gebruik van een innovatieve hoogglans techniek die speciaal door ons ontwikkeld en geperfectioneerd werd. Een Benelux primeur!

    Lees meer
  • Baby geboren? Plaats een geboortebord in de tuin
    Baby geboren? Plaats een geboortebord in de tuin

    Trotse ouders geworden van een nieuw wondertje? Dan wil je het heuglijke nieuws vast van de daken schreeuwen. Laat de wereld weten dat jullie kleine spruit geboren is met een geboortebord in de tuin. Of je nu blauwe of roze muisjes serveert, bij ons vind je originele geboorteborden voor jongens, meisjes en tweelingen. Voor de meisjes zijn roze geboorteborden met eenhoorns of lieve katjes erg populair. Bij de jongens wordt er vaak gekozen voor blauwe geboorteborden met een teddybeer of...

    Lees meer
  • NIEUW: Tekenrollen | Eindeloos entertainment voor de kids
    NIEUW: Tekenrollen | Eindeloos entertainment voor de kids

    Zijn je kinderen gek op kleuren? Met onze tekenrollen hoef je niet langer kleurplaten uit te printen; je rolt ze gewoon uit op de tafel of vloer. Onze kleurrollen zijn maar liefst vijf meter lang dus je kleine knutselaars zullen er urenlang plezier aan beleven. Van roekeloze racepiloten tot fabelachtige prinsessen, in onze uitgebreide selectie tekenrollen vind je voor elk wat wils. Laat je kleine koters hun favoriete thema uitkiezen en neem ze mee op uitstap naar de zee, boerderij,...

    Lees meer
  • Trend gespot: behangpapier met avocado’s
    Trend gespot: behangpapier met avocado’s

    Vergeet bloemen, wie op zoek is naar origineel behangpapier kiest voor avocado’s! In de keuken is deze exotische vrucht al een tijdje aan een stevige opmars bezig, en nu gaan ook interieurdesigners massaal overstag. En dat snappen wij maar al te goed, want zo’n avocado behangrol staat gewoon heel erg leuk.

    Lees meer
  • VIDEO: Exclusief bij Nikkel Art - Gloss Editions
    VIDEO: Exclusief bij Nikkel Art - Gloss Editions

    Hoi, heb je dit nieuwe product al gezien? Bekijk de video en laat je inspireren. Wij horen graag wat jij van onze Gloss Editions vindt.

    Lees meer
  • 5 leuke cadeau ideeën met eigen foto’s
    5 leuke cadeau ideeën met eigen foto’s

    Vergeet onpersoonlijke cadeaubonnen! Welk naampje jij ook getrokken hebt, een fotogeschenk valt altijd in de smaak. Wil je het extra persoonlijk maken? Blader dan eens door je fotoalbums en ga op zoek naar een leuk plaatje. Upload je foto op onze website en laat hem printen op een materiaal naar keuze. Hieronder vind je alvast onze favoriete cadeau-ideeën om je op weg te helpen.

    Lees meer
Toont 1 tot 9 van 9 (1 pagina's)