Menu

Latest posts

Geplaatst in :"2021 - Februari"

 
Sorteer op:
  • Memphis behang: de 80’s trend in een modern jasje
    Memphis behang: de 80’s trend in een modern jasje

    De 80’s zijn terug van weggeweest! De Memphis behang stijl maakt in 2021 zijn comeback en dat lijkt ons niet geheel toevallig. Na het afgelopen jaar kunnen we met z’n allen namelijk wel een extra dosis optimisme gebruiken. En laat dat nu precies zijn wat de Memphis stijl uitstraalt. De felle kleuren en speelse patronen geven jouw interieur een instant vrolijke toets. Een welgekomen opkikker in deze donkere winterdagen. De Memphis stijl maakte zijn opgang in de jaren ’80 als tegenreactie op de...

    Lees meer
  • Jouw mooiste baby- en zwangerschapsfoto’s op canvas
    Jouw mooiste baby- en zwangerschapsfoto’s op canvas

    De zwangerschap is een bijzondere en spannende ervaring voor toekomstige mama’s. Er groeit een nieuw leventje in je buik, je lichaam verandert en je beseft dat je leven nooit meer hetzelfde zal zijn. Veel mama’s kiezen er dan ook voor om deze uitzonderlijke belevenis op camera vast te leggen met een zwangerschapsfotoshoot. Tijdens je zwangerschap ben je namelijk met honderd dingen tegelijk bezig: de babykamer inrichten, een geboortekaartje ontwerpen, babykleertjes uitzoeken… Hoe leuk is het...

    Lees meer
  • Van trend naar klassieker: Scandinavisch behang
    Van trend naar klassieker: Scandinavisch behang

    Wat ooit begon als een trend, is ondertussen uitgegroeid tot een ware klassieker. Scandinavisch behang staat al jaren bovenaan in het lijstje van meest verkochte behangpatronen en niets wijst erop dat het de komende jaren zal inboeten aan populariteit. De Scandinavische stijl wordt geassocieerd met gezelligheid, harmonie en rust. Kortom, precies de sfeer die jij voor ogen hebt wanneer je denkt aan thuis.

    Lees meer
  • Kunst aan je muur: minimalistische posters
    Kunst aan je muur: minimalistische posters

    Een modern interieur decoreren? Kies dan voor minimalistische ingelijste posters. De ultieme combinatie van een strakke look en warme sfeer. Minimalistische kunst kan je ook wel omschrijven als ‘less is more’. Denk aan abstracte vormen, eenvoudige lijnen en een sober kleurenpalet. Minimalistische posters zorgen op die manier voor een opgeruimd gevoel en rust in je hoofd. Voor een relaxte sfeer waarin het zalig thuiskomen is na een drukke dag op kantoor.

    Lees meer
  • Fotograaf in de kijker: Jaime Ibarra op plexiglas
    Fotograaf in de kijker: Jaime Ibarra op plexiglas

    Met een Jaime Ibarra op plexiglas haal jij een uniek kunstwerk in huis. De Spaanse kunstfotograaf staat bekend om zijn kleurrijke composities en levendige verbeeldingskracht. Dankzij het artistieke schaduwspel en de indringende gelaatsuitdrukkingen van zijn modellen stralen zijn werken stuk voor stuk een zekere dynamiek en intensiteit uit. De fotografie van Jaime Ibarra is dan ook erg in trek bij kunstliefhebbers die houden van een vleugje mystiek in hun interieur.

    Lees meer
  • Geef sfeer aan je badkamer met een foto achterwand
    Geef sfeer aan je badkamer met een foto achterwand

    Kan jij ook uren spenderen in de badkamer? Maak je wellness moment helemaal compleet met een gepersonaliseerde badkamer foto achterwand. De ideale manier om extra sfeer te creëren én je muren te beschermen tegen opspattend water. Langs het bad, in de douche of achter de wastafel? Bestel een badkamer foto achterwand op maat van jouw interieur. Met professioneel afgewerkte uitsparingen voor stopcontacten of kranen.

    Lees meer
Toont 1 tot 6 van 6 (1 pagina's)