Menu

Latest posts

Geplaatst in :"2016 - Maart"

 
Sorteer op:
  • Fotobehang Venetië canal grande
    Fotobehang Venetië canal grande

    Wij leveren fenomenale Fotobehang venetie ideaal voor thuis en kantoor. Al onze producten zijn gemaakt van een milieuvriendelijke printtechnologie.

    Lees meer
  • Mooie schilderijen voor hotels, kantoren, banken en horeca-inrichtingen zoals o.a. restaurants, cafés, pubs, discotheken
    Mooie schilderijen voor hotels, kantoren, banken en horeca-inrichtingen zoals o.a. restaurants, cafés, pubs, discotheken

    Wij hebben de grootste collectie schilderijen voor hotels, kantoren, banken en horeca-inrichtingen zoals o.a. restaurants, cafés, pubs, discothekenWij hebben in ons aanbod 50 mln fenomenale foto’s uit allerlei categorieën die we kunnen foto op plexiglas, plexiglas anti-reflex, aluminium, glas, forex en veel meer.U bedenkt iets en wij hebben het.De motieven en foto's die wij aanbieden zijn allemaal buitengewoon esthetisch en van een hoge kwaliteit.

    Lees meer
  • Fotorolgordijn Londen metro
    Fotorolgordijn Londen metro

    Fotorolgordijnen op maat maken een ruimte persoonlijk omdat je zelf kunt bepalen wat voor een sfeer je de kamer wilt geven. Je kunt een keuze maken uit tientallen foto’s en afbeeldingen om je gordijn mee te laten bedrukken of je kunt je eigen foto gebruiken. De rolgordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen waaronder de vrijhangende uitvoering, bestemd voor montage op afzonderlijke raamvleugels.

    Lees meer
  • New York Fotobehang
    New York Fotobehang

    Fotobehang is de ideale oplossing als u een manier zoekt om eenvoudig en niet te duur uw kamer wat op te fleuren. Wij bieden u allerlei mooie patronen en printjes en ook de mogelijk uw eigen persoonlijke fotobehang te creëren. En al deze opties zijn bij ons natuurlijk superscherp geprijsd, daarom snel naar Fotobehang.

    Lees meer
  • Foto op Plexiglas Amsterdam
    Foto op Plexiglas Amsterdam

    Foto op Plexiglas Amsterdam Afmeting: 150 x 90cm Materiaal: Plexiglas 8mm dik met Aluminium frame aan de achterkant

    Lees meer
  • Babykamer fotobehang Magische wereld
    Babykamer fotobehang Magische wereld

    Geef je woning meer sfeer met een kleurrijke Babykamer fotobehang. Ontdek de categorie fotobehang Magische wereld en koop nu een fotobehang foto met 15% korting!

    Lees meer
  • Fotostickers van Nikkel Art
    Fotostickers van Nikkel Art

    De HP latex printer zorgt in combinatie met de uitstekende inkt voor de beste fotostickers. Godzijdank beschrikken wij de allerbeste inkt en de HP 570 latex in bezit, waardoor wij de allerbeste fotostickers kunnen maken. Deze fotostickers hebben een aantal groter voordelen ten opzichte van gewone stickers.

    Lees meer
  • Keuken foto achterwand geborsteld aluminium
    Keuken foto achterwand geborsteld aluminium

    Foto op geborsteld aluminium De witte delen van de foto krijgen hierbij een bijzonder spiegelend effect. Hierdoor lijkt de foto daadwerkelijk tot leven te komen. Deze optie is uitermate geschikt voor zwart-wit foto’s, omdat hier de witte delen zo mooi bij uitkomen. Let op: Witte kleuren worden niet gedrukt waardoor het aluminium zichtbaar wordt.

    Lees meer
  • Foto op Canvas Route 66
    Foto op Canvas Route 66

    Met een foto op canvas haalt u een uniek stukje kunst in huis. U kiest tenslotte zelf hoe uw schilderij er uit komt te zien. Kies bijvoorbeeld voor een vakantiefoto om op canvas te laten drukken. U hebt hierdoor een blijvende herinnering aan uw mooie vakantie aan de muur hangen.

    Lees meer
  • Fotobehang oude verlaten fabriek hall
    Fotobehang oude verlaten fabriek hall

    Hier vindt u Fotobehang Oude verlaten gebouwen ideaal voor verschillende ruimtes, vanaf huis door restaurants, hotels, kantoren, etc. Alles op uw maat!

    Lees meer
  • Foto op canvas van eigen foto
    Foto op canvas van eigen foto

    Heb je een bijzondere vakantie gehad vorig jaar, ben je dit jaar getrouwd of heb je een kindje gekregen? Leg deze belangrijke momenten in je leven dan niet alleen vast in een fotoboek, maar laat één van jouw favoriete foto’s op canvas drukken om jouw belangrijke moment voor altijd vast te leggen en in het interieur van jouw woning terug te laten komen. Op deze manier word je niet alleen altijd herinnerd aan het bijzondere moment van je leven, maar krijgt jouw interieur bovendien een unieke en...

    Lees meer
  • Foto op aluminium met witte toplaag vs geborsteld aluminium
    Foto op aluminium met witte toplaag vs geborsteld aluminium

    Als je een foto op aluminium laat drukken, kun je bij Nikkel-Art zelf kiezen op welke soort aluminium jouw foto gedrukt moet worden. Zo kun je bij het bedrukken van aluminium kiezen voor aluminium met een witte toplaag, maar ook voor geborsteld aluminium.

    Lees meer
  • Foto op Plexiglas als achterwand in de badkamer
    Foto op Plexiglas als achterwand in de badkamer

    De foto die u wilt laten drukken op plexiglas kan in alle formaten gedrukt worden. Ook de positie van de foto kunt u zelf bepalen. Er zijn ook hier uiteraard verschillende mogelijkheden.

    Lees meer
Toont 1 tot 13 van 13 (1 pagina's)