Menu

Latest posts

Geplaatst in :"2020 - Maart"

 
Sorteer op:
  • Must have! The Big Five op fotobehang
    Must have! The Big Five op fotobehang

    Je kunt verschillende wilde dieren op de wereld in het echt bekijken, maar je kunt ze ook dichterbij halen dan ooit! Met de Big Five op fotobehang heb je niet alleen een schitterend nieuwe interieur look, maar kun je ook dagelijks genieten van deze bijzondere dieren in je eigen woning. Gepersonaliseerd fotobehang van wilde dieren zijn altijd een mooie aanwinst in huis. Je kunt er een bijzondere look mee creëren, maar daarnaast ziet het er altijd hip en trendy uit. Ontdek hier de mogelijkheden...

    Lees meer
  • Maatregelen omtrent het coronavirus
    Maatregelen omtrent het coronavirus

    Naar aanleiding van de recente maatregelen van de overheid omtrent het coronavirus nemen wij de nodige voorzorgsmaatregelen voor ons personeel. Want de gezondheid en het welzijn van onze medewerkers staan voor ons centraal.

    Lees meer
  • De mooiste achterwanden voor de echte keukenheld
    De mooiste achterwanden voor de echte keukenheld

    Op zoek naar een unieke toevoeging voor je keuken? Met een mooie glazen achterwand heb je de mogelijkheid om jouw keuken een originele uitstraling te geven. 
Wat dacht je van een zoete achterwand met gebak? 
Of een kruidige achterwand met specerijen? 
Er zijn nog meer lekkere achterwanden die jouw keuken net die extra bijzondere look kunnen geven waar je jarenlang van kunt genieten. Hier krijg je toch spontaan honger van als je ernaar kijkt? Dat betekent extra veel koken en bakken in je mooie...

    Lees meer
  • Spring in het diepe met betoverende badkamer achterwanden
    Spring in het diepe met betoverende badkamer achterwanden

    Hiermee kun je een unieke sfeer in je badkamer creëren en daarnaast kun je deze ruimte in je woning helemaal tot leven brengen. De meeste badkamers hebben een strakke look in neutrale kleuren. Hoe leuk is het dan om juist eens voor iets anders te gaan? Met betoverende badkamer achterwanden kies je voor een bijzondere look in de badkamer waar je lange tijd van kunt genieten!

    Lees meer
Toont 1 tot 4 van 4 (1 pagina's)