Menu

Latest posts

Geplaatst in :"2016 - Augustus"

 
Sorteer op:
  • De voordelen van een foto op aluminium
    De voordelen van een foto op aluminium

    Wil je jouw interieur een bijzondere uitstraling geven, maar heb je geen zin om een muur te verven of een behangetje op te hangen? Dan is dit ook helemaal niet nodig, want er zijn ook andere manieren om jouw interieur wat op te fleuren. Laat je een foto aluminium drukken, dan kun je jouw favoriete afbeelding een bijzondere plek geven in je huis en jouw interieur tegelijkertijd veel persoonlijker maken.

    Lees meer
  • Wat is een keuken foto achterwand?
    Wat is een keuken foto achterwand?

    Een keuken foto achterwan is een glazen plaat die in de keuken bevestigd kan worden, bijvoorbeeld achter het fornuis. De glazen plaat is niet zomaar een glazen plaat, maar een plaat waar je zelf een foto op kan laten drukken. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een foto van kleurrijke bloemen op de achterwand van jouw keuken, maar kun je de foto achterwand ook laten bedrukken met een foto van jouw favoriete ingrediënt dat je in de keuken gebruikt.

    Lees meer
  • Fotorolgordijnen op maat van Nikkel-Art.be
    Fotorolgordijnen op maat van Nikkel-Art.be

    Als je naar de winkel gaat om een rolgordijn te kopen, kom je er al snel achter dat de meest rolgordijnen in de winkel maar saai, standaard en onopvallend zijn. Zo zijn er veel rolgordijnen met een saaie, effen kleur en heb je bij het kopen van een rolgordijn met motief ook niet veel keuze. Vind je de standaard rolgordijnen in de winkel niet speciaal genoeg voor jouw woning? Laat dan een fotorolgordijn op maat maken door Nikkel-Art en geef jouw raamdecoratie een unieke en opvallende uitstraling.

    Lees meer
  • Foto achter plexiglas Strand
    Foto achter plexiglas Strand

    Wilt u fantastische foto af laten drukken maar niet op een gebruikelijke en veelvoorkomende manier? Dan kunt u er voor kiezen om die foto af te laten drukken op plexiglas door Nikkel-art.be. Dit is niet alleen een heel erg bijzondere manier om uw foto te laten schitteren, het is ook nog eens fantastisch mooi!

    Lees meer
  • Op zoek naar uniek fotobehang? Maak je keuze uit de verschillende soorten foto's!
    Op zoek naar uniek fotobehang? Maak je keuze uit de verschillende soorten foto's!

    Ook in diverse winkels treft u onze producten aan, zoals hier in een kledingwinkel in Duitsland, waar men ons fotobehang gebruikt als decoratie in de etalage en om hun assortiment te benadrukken. Mooi he!

    Lees meer
Toont 1 tot 5 van 5 (1 pagina's)