Menu

Latest posts

Geplaatst in :"2019 - Augustus"

 
Sorteer op:
  • 5 Tips en ideeën voor foto op canvas
    5 Tips en ideeën voor foto op canvas

    Heb jij een prachtige vakantiefoto gemaakt, ben je bij de fotograaf geweest met het gezin om een mooie gezinsfoto te laten maken of heb je een schitterende foto van jouw trouwe viervoeter geschoten? Dan kun je een foto op canvas laten drukken. Op een canvasdoek komt jouw favoriete foto helemaal tot zijn recht.

    Lees meer
  • Wanddecoratie met diepte? Kies dan voor een schilderij van glas
    Wanddecoratie met diepte? Kies dan voor een schilderij van glas

    Wil jij een uniek schilderij op de muur hangen, zodat jouw interieur er nog stijlvoller uit ziet? Dan kun je een schilderij op glas laten maken door Nikkel Art. Een schilderij op glas ziet er niet alleen stijlvol uit, maar geeft ook een bijzondere sfeer aan jouw interieur. Laat je bijvoorbeeld een schilderij drukken met een prachtige afbeelding van een bos, dan straalt de sfeer van dit bos uit naar jouw interieur. Dit betekent dat jouw interieur er door de mooie, natuurlijke en rustgevende...

    Lees meer
  • Posters met Wereldkaart, voor de echte wereldreiziger!
    Posters met Wereldkaart, voor de echte wereldreiziger!

    Sommige mensen vinden het heerlijk om lekker thuis te zijn, maar jij bent het liefst in het buitenland. Je bent een echte avonturier en je wordt onrustig als je te lang thuis zit, dus je bent regelmatig in tropische vakantielanden te vinden. Wil jij jouw huis inrichten als een echte reiziger, zodat je je als echte avonturier toch op je plek voelt in je eigen huis? Dan bestel je een poster, ofwel een poster met een kaart van de wereld.

    Lees meer
Toont 1 tot 3 van 3 (1 pagina's)