Menu

Latest posts

Fotorolgordijnen op maat van Nikkel-Art.be

 

Als je naar de winkel gaat om een rolgordijn te kopen, kom je er al snel achter dat de meest rolgordijnen in de winkel maar saai, standaard en onopvallend zijn. Zo zijn er veel rolgordijnen met een saaie, effen kleur en heb je bij het kopen van een rolgordijn met motief ook niet veel keuze. Vind je de standaard rolgordijnen in de winkel niet speciaal genoeg voor jouw woning? Laat dan een fotorolgordijn op maat maken door Nikkel-Art en geef jouw raamdecoratie een unieke en opvallende uitstraling.

Fotorolgordijn zebra

Een fotorolgordijn is simpelweg een rolgordijn met een foto erop. Deze foto wordt door middel van een speciale printer van Nikkel-Art op het rolgordijn gedrukt, waarna de foto bij het uitrollen van het rolgordijn zichtbaar is. Als je een fotorolgordijn laat maken door Nikkel-Art, kun je zelf kiezen hoe dit rolgordijn eruit moet zien. Zo kun je niet alleen zelf kiezen welke foto op het rolgordijn gedrukt moet worden, maar kun je ook zelf kiezen hoe de foto op het rolgordijn gedrukt moet worden en hoe het rolgordijn precies bevestigd moet worden. Wil je bijvoorbeeld zelf naar de print van het rolgordijn kunnen kijken als het rolgordijn uitgerold is, dan laat je het rolgordijn zo bedrukken dat de foto op het rolgordijn vanuit de binnenzijde van het huis zichtbaar is. Wil je dat mensen vanuit de buitenzijde naar de foto kunnen kijken, dan laat je het rolgordijn zo bedrukken dat de foto vanuit de buitenzijde van jouw woning zichtbaar is.

Fotorolgordijn Paardebloem

Een fotorolgordijn: diverse toepassingen

Door de vele mogelijkheden van het bedrukken van een rolgordijn, heeft het fotorolgordijn diverse toepassingen. Zo kun je het rolgordijn natuurlijk simpelweg gebruiken om jouw woonkamer, keuken of badkamer meer sfeer te geven, maar kun je het rolgordijn ook gebruiken in de kinderkamer met een sfeervolle en kinderlijke afbeelding die helemaal bij de slaapkamer van jouw kind past. En heb je een eigen bedrijf en wil je dat iedereen die langs jouw kantoor loopt ziet waar jouw bedrijf gevestigd is? Ook dan kun je een fotorolgordijn bestellen, bijvoorbeeld om het logo van jouw bedrijf op het rolgordijn te laten drukken en het rolgordijn in het zicht van passanten op te hangen. Een andere manier om jouw woning of kantoorpand meer sfeer te geven, is bijvoorbeeld door een badkamer foto achterwand of een keuken achterwand met foto te plaatsen.

Fotorolgordijn Londen

Fotorolgordijn

 
Posted in: Raamdecoratie