Menu

Latest posts

De voordelen van een foto op aluminium

 

Wil je jouw interieur een bijzondere uitstraling geven, maar heb je geen zin om een muur te verven of een behangetje op te hangen? Dan is dit ook helemaal niet nodig, want er zijn ook andere manieren om jouw interieur wat op te fleuren. Laat je een foto aluminium drukken, dan kun je jouw favoriete afbeelding een bijzondere plek geven in je huis en jouw interieur tegelijkertijd veel persoonlijker maken. Meer over een foto op aluminium van Nikkel-art.be, lees je op deze pagina.

Foto op Aluminium Wereldkaart

De voordelen van een foto op aluminium

Er zijn diverse voordelen verbonden aan het drukken van een foto op aluminium. Het eerste voordeel van een foto op aluminium, is het feit dat je deze foto helemaal op maat kunt laten maken. Je kunt een foto uit de vaste collectie van Nikkel-art.be kiezen, maar het is ook mogelijk om een foto uit de eigen collectie op aluminium te laten drukken. Je kiest zelf de foto, het formaat, de afwerking en eventuele extra’s en Nikkel-art.be zorgt ervoor dat de foto helemaal naar wens afgedrukt wordt.

Foto op Aluminium

Een ander voordeel van het afdrukken van een foto op aluminium, is het feit dat je altijd fotografische kwaliteit krijgt. Dit komt omdat de foto rechtstreeks geprint wordt met UV inkt, waardoor de kleuren van jouw foto nog beter uitkomen op het aluminium. En ben je bang dat de kleuren door de jaren heen wat vager worden, bijvoorbeeld door contact met zonlicht? Dan hoef je je geen zorgen te maken, want de foto’s op aluminium van Nikkel-art.be zijn altijd UV-bestendig.

Het laatste voordeel van een foto op geborsteld aluminium van Nikkel-art.be, is het feit dat dit schilderij zowel binnen als buiten opgehangen kan worden. Wil je jouw tuin een beetje opfleuren met een bijzondere foto naar keuze? Dan kun je dit ook regelen door een foto op aluminium te laten drukken. Heb je een foto op aluminium buiten hangen en wil je deze foto toch liever in huis ophangen om het interieur op te fleuren? Dan haal je de foto gewoon naar binnen, want ook hier kan de foto opgehangen worden.

foto op geborsteld aluminium

Print jouw favoriete foto op aluminium

Heb jij een bijzondere foto gemaakt of heb je een mooie foto in het aanbod van Nikkel-art.be gezien? Wacht dan niet langer en laat deze bijzondere foto op aluminium drukken om jouw interieur of buitenruimte op te fleuren en persoonlijker te maken.

Foto op Aluminium

 
Posted in: Wooninspiratie