Spring in het diepe met betoverende badkamer achterwanden

Avontuurlijk douchen of baden? Kies voor een van de unieke achterwanden voor in de badkamer!

Hiermee kun je een unieke sfeer in je badkamer creëren en daarnaast kun je deze ruimte in je woning helemaal tot leven brengen. De meeste badkamers hebben een strakke look in neutrale kleuren. Hoe leuk is het dan om juist eens voor iets anders te gaan? Met betoverende badkamer achterwanden kies je voor een bijzondere look in de badkamer waar je lange tijd van kunt genieten!

Badkamer Achterwand Strand

Kies voor moderniteit en originaliteit

Achterwanden zorgen voor een modern karakter in de badkamer. Wat is een achterwand precies? Een douchecabine met een achterwand wordt een compleet afgesloten cabine genoemd. De achterwand is hierbij een mooi alternatief voor keramische tegels. Door te kiezen voor een unieke achterwand zorg je voor een bijzondere look en tegelijkertijd een strakke uitstraling. Badkamer achterwanden hoeven niet per se in de douche te worden geplaatst. Ook over een gehele wand in de badkamer kun je de mooiste creaties laten plaatsen voor een bijzondere look en vooral een mooi uitzicht.

Badkamer Achterwand Koraalrif

Glazen achterwand voor een uniek effect!

Wat is er mooier dan in bad liggen terwijl je naast je de onderzee wereld aan kunt raken? Dit bijzondere gevoel is gemakkelijk te creëren met onderzee achterwanden. Zo kun je van jouw badkamer echt een mooi plekje maken waar je even helemaal tot rust kunt komen. Het is niet alleen een moderne toevoeging aan je badkamer, maar ook een originele. 
Een glazen achterwand is misschien wel precies wat jij nodig hebt om jouw badkamer tot een originele en rustgevende plek te maken. Een bad of douche nemen was nog nooit zo bijzonder!

Badkamer Achterwand Zee

Kies uit diverse maten

Je kunt kiezen uit verschillende formaten, zodat er altijd een juiste afmeting voor jouw badkamer bij zit. Bepaal zelf welk gedeelte van de badkamer een mooie glazen achterwand krijgt. Badkamer achterwanden maken je badkamer helemaal af en daarnaast kunnen kranen of leidingen dankzij gaten gemakkelijk weggewerkt worden. Wanneer je dus op zoek bent naar een unieke inrichting voor je badkamer zijn glazen achterwanden precies wat je nodig hebt! Modern, origineel, uniek en bijzonder: zo’n badkamer zal je niet snel bij anderen tegenkomen!

Badkamer Achterwand Watervallen

Badkamer Achterwand Bamboe

Shop hier jouw badkamer achterwand!

Geplaatst in: Badkamer
Blog navigation

Latest posts