Menu

Latest posts

Must have! The Big Five op fotobehang

 

Je kunt verschillende wilde dieren op de wereld in het echt bekijken, maar je kunt ze ook dichterbij halen dan ooit! Met de Big Five op fotobehang heb je niet alleen een schitterend nieuwe interieur look, maar kun je ook dagelijks genieten van deze bijzondere dieren in je eigen woning. Gepersonaliseerd fotobehang van wilde dieren zijn altijd een mooie aanwinst in huis. Je kunt er een bijzondere look mee creëren, maar daarnaast ziet het er altijd hip en trendy uit. Ontdek hier de mogelijkheden met The Big Five op fotobehang in jouw woning!

Fotobehang Leeuw

Welke dieren behoren tot The Big Five?

The Big Five bestaat uit de volgende vijf dieren: de leeuw, de luipaard, de neushoorn, de olifant en de buffel. Deze dieren waren voor jagers vroeger de moeilijkste dieren om op te jagen, om verschillende redenen. Vandaag de dag is dit gelukkig niet meer het geval, maar je kunt nog wel op zoek gaan naar deze dieren in hun natuurlijke leefomgeving in bijvoorbeeld Tanzania om mooie foto’s te maken. Vele mensen en fotografen zijn je hierin al voorgegaan en daarom heb je de mogelijkheid om The Big Five op fotobehang te bestellen door een foto te kiezen op onze website:

Fotobehang Neushoorn

De voordelen van fotobehang van Nikkel Art

Wat zijn de voordelen van ons fotobehang? In de eerste plaats is de kwaliteit altijd zeer goed. De foto is geprint met speciale inkt, waardoor de kleuren nog beter uitkomen. Hierdoor lijkt het net of de dieren zich letterlijk in je woonkamer bevinden! Het maakt niet uit waar je The Big Five op fotobehang hangt: ze zijn uv-bestendig en de kleuren zullen dus niet snel gaan vervagen als je ze op een plek hangt waar de zon regelmatig schijnt. Het fotobehang is ook krasvast en afwasbaar en wordt volledig op uw maat gemaakt. Je kiest simpelweg een foto uit onze uitgebreide collectie en laat deze printen op fotobehang in het door jouw gewenst formaat. Je hebt daarbij de keuze uit vlies fotobehang of zelfklevend fotobehang.

Fotobehang Luipaard

Bestel fotobehang dieren