Een hart voor de planeet

Wist je dat onze producten met 100% groene energie vervaardigd worden? Maar liefst 148 zonnepanelen voorzien ons atelier van de nodige elektriciteit om jouw wanddecoraties te produceren. Een duurzame investering waarmee we onze CO2-uitstoot en milieu-impact beperken, en een steentje bijdragen aan het beschermen van onze kostbare planeet. Draag jij het milieu ook een warm hart toe? Kiezen voor Nikkel Art, is kiezen voor duurzaamheid.

Zonnepanelen

Kantoor met uitzicht: RivierPark Maasvallei

Wij hebben het geluk om iedere dag te mogen werken in één van de meest prachtige regio’s van Vlaanderen: het RivierPark Maasvallei. Een uitzonderlijk natuurpark waar de Maas al eeuwenlang het landschap domineert. Al meanderend baant deze indrukwekkende regenrivier zich een weg door de omgeving waarbij het een uniek ecosysteem creëert van stroomgeulen, oeverwallen, uiterwaarden, grindplassen en struingebieden. De blauwe waterspiegels zijn een trekpleister voor water- en trekvogels en op de open graslanden met zijn ruige bosjes kan je grazende Gallowayrunderen en Konikpaarden spotten.

Maasvallei

Haal de natuur in huis

Stromend van Lanaken tot Kinrooi, vormt de Maas over zo’n 46 km de grens tussen Belgisch en Nederlands Limburg. Kom de grote diversiteit aan fauna en flora al fietsend of wandelend ontdekken, of leun samen met ons achterover om vanuit je luie stoel te genieten van dit prachtige luchtpanorama. Een uitzicht waar je nooit genoeg van krijgt, toch? Precies wat wij dachten. Daarom bieden wij jou de mogelijkheid om deze natuurpracht nu ook in huis te halen. Met een landschap foto op plexiglas, aluminium, canvas, glas of fotobehang geniet jij iedere dag van jouw droomuitzicht. Een perfect alternatief voor wie middenin de stad woont en toch een rustgevend sfeer wil creëren. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje tussen onze zwart wit landschappen op aluminium. Besneeuwde bergtoppen, een afgelegen strand of reusachtig canyon… zo betoverend dat we er uren naar kunnen kijken.

KIES EEN FOTOBEHANG LANDSCHAP


Op zoek naar leuke ideeën? Bekijk onze pagina met Inspiraties.

Geplaatst in: Wooninspiratie
Blog navigation

Latest posts