Menu

Latest posts

Op onze trofee kast: BeCommerce Sustainability Award 2020

 

Geweldig nieuws! BeCommerce verkoos ons als meest duurzame webshop van België. Een onderscheiding waar we enorm trots op zijn. We hebben dan ook heel wat groene troeven in huis waarmee we de vakjury én jullie wisten te overtuigen. Zo draait onze productie sinds kort volledig op groene energie. Hoe we dit mogelijk maken? Door maar liefst 148 zonnepanelen op ons dak te installeren. Verder wordt ons assortiment steeds op maat gemaakt, wat betekent dat we nooit met overschotten zitten. Door onze producten vóór verzending reeds aan een strenge kwaliteitscontrole te onderwerpen, slagen we er bovendien in retours te minimaliseren en zo onze CO2-impact te beperken.


Op zoek naar nieuwe interieur inspiratie?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang je GRATIS Interieur Magazine.
Klik hier en abonneer je op onze nieuwsbrief


Nikkel Art team

En dat is nog lang niet alles. Ook onze revolutionaire verpakkingsmachine gooide hoge ogen tijdens de BeCommerce verkiezing. De kartonnen dozen worden steeds op maat van het product geproduceerd, wat het benodigde verpakkingsmateriaal met 30% reduceert én ruimte bespaart tijdens het transport. Een ingreep waar zowel het milieu als onze koerierdiensten van profiteren. Tot slot zijn ook onze Greenguard Gold gecertificeerde inkten zeker een vermelding waard. Deze milieuvriendelijke inkten zijn vrij van schadelijke stoffen en chemische bestanddelen, wat maakt dan al onze producten ook 100% veilig zijn voor jouw gezondheid.
Om af te sluiten nog een welgemeende bedankt aan onze trouwe klanten en geweldige team voor de massale steun. Deze award is ook voor jullie!

KIES JE WANDDECORATIE

 
Posted in: Wooninspiratie

Hallo!

Mijn naam is Monia en ik ben een liefhebber van esthetiek en interieur schoonheid. Ik specialiseer me in het schrijven van teksten die de essentie van moderne decoratie vastleggen.

Voor mij zijn interieurdecoraties niet zomaar objecten: het zijn verhalen die tot leven komen in elke ruimte. Fotobehang, raamdecoraties zoals stijlvolle gordijnen of praktische rolgordijnen, en ook unieke wanddecoraties (foto op plexiglas, foto op canvas, foto op aluminium) – elk van deze elementen heeft een verhaal dat erop wacht om verteld te worden.

Wat maakt mijn werk zo speciaal? De samenwerking met een geweldige ontwerper Daria waarmee ik een complementair duo vorm. Haar visies en decoratie-ideeën, gecombineerd met mijn vermogen om hun schoonheid in woorden vast te leggen, zorgen voor een uniek effect. Samen inspireren we bestaande en nieuwe klanten, waardoor ze met een frisse blik naar decoraties kunnen kijken.

Ik ben trots deel uit te maken van www.nikkel-art.be en een bijdrage te kunnen leveren aan het creëren van onvergetelijke ruimtes voor onze klanten. Ik nodig je uit om op de hoogte te blijven van onze nieuwste creaties en je te laten inspireren door wat we samen creëren!

Met creatieve groeten,
Monia