Menu

Latest posts

NIEUW: Tekenrollen | Eindeloos entertainment voor de kids

 

Zijn je kinderen gek op kleuren? Met onze tekenrollen hoef je niet langer kleurplaten uit te printen; je rolt ze gewoon uit op de tafel of vloer. Onze kleurrollen zijn maar liefst vijf meter lang dus je kleine knutselaars zullen er urenlang plezier aan beleven. Van roekeloze racepiloten tot fabelachtige prinsessen, in onze uitgebreide selectie tekenrollen vind je voor elk wat wils. Laat je kleine koters hun favoriete thema uitkiezen en neem ze mee op uitstap naar de zee, boerderij, middeleeuwen of waarom niet het heelal!

Tekenrol onderwaterwereld

Kleur je tekenrol in met kleurpotloden, stiften, krijtjes of verf

Kliederen je kinderen graag met verf of gaan ze liever met hun kleurpotloden aan de slag? Welke creatieve uitlaatklep ze ook verkiezen, onze tekenrollen kan je zowel met kleurpotloden, stiften, krijtjes als verf inkleuren. Dankzij het gladde, stevige vliesmateriaal kunnen ze zich naar hartenlust uitleven. Nog leuker wordt het wanneer ze de kleurplaat samen met hun vriendjes inkleuren. Hartstikke gezellig tijdens een verjaardags- of familiefeestje!

Tekenrol kerst

Jong én oud beleven plezier aan onze kleurrollen

Onze tekenrollen zijn geschikt voor alle leeftijden. Voor de allerkleinsten zijn er eenvoudige tekeningen; meer gedetailleerde kleurplaten bieden dan weer wat extra uitdaging aan de iets oudere kids. En ja hoor, onze mandala kleurrollen vallen zelfs bij volwassenen in de smaak. Denk zeker ook eens aan onze tekenrollen wanneer je je verlanglijstje voor de Sint opstelt. Of leg er eentje onder de kerstboom om je kinderen te verrassen. Meer cadeautips voor een origineel eindejaarsgeschenk vind je op onze blog.

Tekenrol mandala

Kleurplaten op rol: een origineel decoratie-idee

Kinderen zijn vaak erg trots op hun zelfgemaakte kunstwerkjes. Ingekleurde tekeningen kan je eenvoudig aan de muur hangen met behulp van punaises, maar je kan ze ook gebruiken om de speel- of kinderkamer te behangen. Om dit karweitje snel en eenvoudig tot een goed einde te brengen, raden we je aan onze instructies voor behangen met vlies fotobehang na te lezen. Heb je de smaak te pakken gekregen? Combineer de tekenrollen dan met contourgesneden stickers in het zelfde thema. Wij beloven dat je kinderen het helemaal geweldig zullen vinden.

Tekenrol robots

ONTDEK ONZE TEKENROLLEN

 
Posted in: Kinderkamer