Menu

Latest posts

Fotobehang in de woonkamer: inspiratie en ideeën

 

Wil je je woonkamer optisch vergroten of net een gezellig hoekje creëren? Met fotobehang kan het allebei. Botanische prints zijn tegenwoordig erg populair, maar ook bossen en landschappen op fotobehang zijn een uitstekende keuze voor de woonkamer. Voor zij die nog een stapje verder willen gaan, hebben we een prachtige selectie fotobehang in de woonkamer met exotische dieren. Behang de muur achter je sofa bijvoorbeeld eens met een fotobehang van een leeuw voor een ronduit indrukwekkend resultaat.


Op zoek naar nieuwe interieur inspiratie?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang je GRATIS Interieur Magazine.
Klik hier en abonneer je op onze nieuwsbrief


#1 Fotobehang Watercolor

Fotobehang in de woonkamer Watercolor


Alle gebruikte foto's vind je in deze categorie: fotobehang in de woonkamer


#2 Fotobehang Landschap

Fotobehang in de woonkamer Landschap


#3 Fotobehang Paardebloem bloem

Fotobehang woonkamer Paardebloem bloem

Fotobehang kan een riante loft knus en gezellig laten ogen, of een klein appartementje net wat meer diepte geven. De details van ons behang ogen zo realistisch dat het haast lijkt alsof je in de foto kan stappen. Rondrennende kinderen of huisdieren in de woonkamer? Kies dan voor fotobehang met een afwasbare beschermlaag. Zo blijft jouw fotobehang ook na veelvuldig contact steeds in topconditie. Klik hieronder voor meer fotobehang inspiratie.


#4 Fotobehang Leeuw

Fotobehang in de woonkamer Leeuw


#5 Fotobehang Tropische Bladeren

Fotobehang in de woonkamer Tropische Bladeren


#6 Fotobehang Bos in mist

Fotobehang in de woonkamer Mist


#7 Fotobehang berglandschap

Fotobehang Woonkamer berglandschap

Weinig plekken kunnen zich qua schoonheid meten met de uitgestrekte natuurpracht van de Canadese bergen. Geniet nu ook in je woonkamer van hun magnifieke uitzicht met dit realistische berglandschap op fotobehang.

Ontdek de collectie Fotobehang Bergen


#8 Fotobehang mistig bos

Fotobehang in de woonkamer mistig bos

Het diepte-effect van dit fotobehang met mistig bos is zo realistisch dat het ons bijna doet twijfelen of we ons wel echt in onze woonkamer bevinden. De rustgevende uitwerking ervan valt alleszins niet te ontkennen.

Ontdek de collectie Fotobehang Bos


#9 Art deco behang

Art deco behang Woonkamer

Haal de glamour uit de roaring twenties in huis met een art deco behang. De fonkelende goudmotieven en uitgepuurde lijnen vullen je huis met nostalgische charme.

Ontdek de collectie Behang Art deco


#10 Scandinavisch behang winterlandschap

Scandinavisch woonkamer behang winterlandschap

Ontdek de collectie Behang Scandinavische stijl


#11 Fotobehang herfstlandschap

Woonkamer Fotobehang herfstlandschap

Weinig natuurfenomenen kunnen de schoonheid van een herfstlandschap overtreffen. Met dit adembenemende fotobehang kan je nu het hele jaar door genieten van alle herfstpracht. Slaapkamer, keuken of woonkamer? Jij kiest!

Ontdek de collectie Fotobehang Herfst


#12 Onbewoond eiland op fotobehang

Onbewoond eiland op fotobehang Woonkamer

Zin om je interieur een make-over te geven? Laat je inspireren door de desolate bergketens en ongerepte natuurlandschappen van het magische Ijsland. Met dit onbewoond eiland op fotobehang ken je je woonkamer niet meer terug!

Ontdek de collectie Fotobehang Eiland


#13 Oude klok op fotobehang

Oude klok op fotobehang woonkamer

Breng een snufje vintage in je interieur met deze oude klok op fotobehang. De antieke uitstraling vormt een mooi contrast met de strakke lijnen en het ingetogen kleurenpalet van een moderne woonkamer.

Ontdek de collectie Fotobehang Retro


#14 Bergvallei op fotobehang

Bergvallei op fotobehang woonkamer

<pCreëer een nieuw gevoel van ruimte met deze bergvallei op fotobehang. De intense kleuren en levensechte details laten dit schitterende panorama tot leven komen. Buitengewoon prachtig in een industriële loft.

Ontdek de collectie Fotobehang Bergen


#15 Scandinavisch behang met driehoeken

Scandinavisch woonkamer behang met driehoeken

Is jouw woonkamer eerder neutraal ingericht? Dan mogen je muren gerust opvallen. Voorzie ze van een streepje kleur met een Scandinavische behangprint.

Ontdek de collectie Behang Scandinavische stijl


#16 Behang met witte rozen

Woonkamer Behang met witte rozen

Gebloemd behang hoeft geen felle kleurtjes te hebben om eruit te springen. Dit behang met witte rozen trekt de aandacht door zijn uitgepuurde tekenstijl en ingetogen kleurenpalet.

Ontdek de collectie Behang Rozen


#17 Fotobehang met zeezicht

Fotobehang woonkamer met zeezicht

Het zachte zand, de warme zon en ruisende golven… Dit fotobehang met zeezicht doet ons denken aan lang vervlogen zomervakanties. De perfecte setting om even helemaal tot rust te komen.

Ontdek de collectie Fotobehang Strand


#18 Afrikaanse leeuw op fotobehang

Afrikaanse leeuw op fotobehang woonkamer

Een zwart-wit interieur straalt pure luxe uit. Voeg een dramatisch accent toe met deze Afrikaanse leeuw op fotobehang. De donkere achtergrond vormt een prachtig mooi contrast met de lichtgekleurde vloer en meubelen.

Ontdek de collectie Fotobehang Leeuw


#19 Fotobehang vloedgolf

Fotobehang woonkamer vloedgolf

Een indrukwekkend kunstwerk dat letterlijk van je muur af spat. Wij kunnen alleen maar met verwondering staan kijken naar deze vloedgolf op fotobehang. De oceaan die haar ontzagwekkende kracht tentoon spreidt.

Ontdek de collectie Fotobehang Zee / Oceaan


#20 Behang met bergen

Woonkamer Behang met bergen

Op zoek naar een blikvanger om je woonkamer wat meer pit te geven? Dit behangpapier met bergen in Japanse stijl trekt de aandacht maar slaagt er tegelijk in een rustgevende sfeer te creëren.

Ontdek de collectie Behang Bergen


#21 Abstract bloemenbehang

Abstract bloemenbehang woonkamer

Een meesterwerk in je woonkamer? Speel voor één keer niet op veilig. Dit abstracte bloemenbehang met handgetekende illustraties heeft beduidend meer impact dan het zoveelste schilderij.

Ontdek de collectie Behang Bloemen


#22 Mistig meer op fotobehang

Mistig meer op fotobehang woonkamer

De onaardse schoonheid van een mistige winterochtend aan het water. Het gedempte licht van dit mistig meer op fotobehang verleent een geheimzinnige sfeer aan je woonkamer. Breng rust in je hoofd en interieur.

Ontdek de collectie Fotobehang Bruggen


#23 Zebra’s op fotobehang

Zebra’s op fotobehang woonkamer

Haal een eyecatcher van formaat in huis met deze kudde wilde zebra’s op fotobehang. Het zwart-wit strepenpatroon past werkelijk bij eender welke interieurstijl. Wist je trouwens dat de strepen van iedere zebra uniek zijn?

Ontdek de collectie Fotobehang Zebra


#24 Bloemen behang

Bloemen behang woonkamer

Een verfijnde bloemenprint op een donkere achtergrond. Dit luxueuze behang bewijst dat bloemenprints niet enkel voorbehouden zijn voor de romantische types.

Ontdek de collectie Behang Bloemen


#25 Behang met kersenbloesems en vogels

Behang woonkamer met kersenbloesems en vogels

Niets beter dan bloemen om je woonkamer op te fleuren! En dan hebben we het niet over een boeketje op de salontafel. Pak het meteen groots aan en decoreer de muur achter je sofa met deze prachtige combinatie van vogels en kersenbloesems op behangpapier.

Ontdek de collectie Behang Japanse stijl


#26 Fotobehang Golden Gate Bridge

Woonkamer Fotobehang Golden Gate Bridge

De Golden Gate Bridge is wellicht de meest bekende brug ter wereld. Dit impressionante bouwwerk is intussen uitgegroeid tot het icoon van San Francisco. De felrode kleur van deze Golden Gate Bridge op fotobehang vormt een mooi contrast met het zwart-witte mistlandschap.

Ontdek de collectie Fotobehang Bruggen


#27 Boeddhistische monniken op fotobehang

Boeddhistische monniken op fotobehang woonkamer

Een terugkeer naar de essentie. Deze Boeddhistische monniken op fotobehang herinneren je er iedere dag aan stil te staan bij wat nu echt belangrijk is. Geniet van de kleine dingen in het leven, zoals deze prachtig gedecoreerde fotowand.

Ontdek de collectie Fotobehang Boeddha


#28 Fotobehang Andalusisch paard

Woonkamer Fotobehang Andalusisch paard

Een accentmuur is de ideale manier om warmte te creëren in een strak, modern interieur. Dit zwart-wit fotobehang met Andalusisch paard trekt onvermijdelijk de aandacht maar sluit tegelijk naadloos aan bij jouw minimale stijl.

Ontdek de collectie Fotobehang Paarden


#29 Behang met kersenbloesems

Behang woonkamer met kersenbloesems

Bloemen staan niet enkel leuk op je salontafel, maar ook aan je muur. Dit behangpapier met kersenbloesems geeft je huiskamer dat typisch Japanse sfeertje waarin het heerlijk thuiskomen is.

Ontdek de collectie Behang Bloemen


#30 Behangpapier aquarel bladeren

Behangpapier woonkamer aquarel bladeren

Botanische prints kunnen al snel wat druk ogen, maar niet zo voor dit behangpapier met bladerprint. Dankzij de zachte aquareltinten gaat het behangpapier moeiteloos op in de rest van je interieur.

Ontdek de collectie Behang Planten


Alle gebruikte foto's vind je in deze categorie:

FOTOBEHANG WOONKAMER

 

Hallo!

Mijn naam is Monia en ik ben een liefhebber van esthetiek en interieur schoonheid. Ik specialiseer me in het schrijven van teksten die de essentie van moderne decoratie vastleggen.

Voor mij zijn interieurdecoraties niet zomaar objecten: het zijn verhalen die tot leven komen in elke ruimte. Fotobehang, raamdecoraties zoals stijlvolle gordijnen of praktische rolgordijnen, en ook unieke wanddecoraties (foto op plexiglas, foto op canvas, foto op aluminium) – elk van deze elementen heeft een verhaal dat erop wacht om verteld te worden.

Wat maakt mijn werk zo speciaal? De samenwerking met een geweldige ontwerper Daria waarmee ik een complementair duo vorm. Haar visies en decoratie-ideeën, gecombineerd met mijn vermogen om hun schoonheid in woorden vast te leggen, zorgen voor een uniek effect. Samen inspireren we bestaande en nieuwe klanten, waardoor ze met een frisse blik naar decoraties kunnen kijken.

Ik ben trots deel uit te maken van www.nikkel-art.be en een bijdrage te kunnen leveren aan het creëren van onvergetelijke ruimtes voor onze klanten. Ik nodig je uit om op de hoogte te blijven van onze nieuwste creaties en je te laten inspireren door wat we samen creëren!

Met creatieve groeten,
Monia