Een terugblik op 2020

Voor de meesten was 2020 een jaar om snel te vergeten. En hoewel het ook voor ons een bijzonder jaar is geweest, onthouden we toch vooral de vele hoogtepunten. Doordat we met z’n allen noodgedwongen wat vaker thuisbleven, ondervonden we dat er naast de ongemakken ook leuke kanten waren aan het staycation verhaal. We ontdekten opnieuw wat echt belangrijk is: ons gezin, onze vrienden, een warme plek om thuis te komen. Dat laatste wisten we natuurlijk al langer. Maar nu we plots zeeën van tijd hadden en even niet op vakantie konden gaan, kwam een gezellig interieur net ietsje hoger op ons prioriteitenlijstje te staan. En daar komen wij in het verhaal. Afgelopen jaar mochten wij voor jullie de meest prachtige wanddecoraties produceren. Het doet ons oprecht plezier om onze producten tot leven te zien komen in jullie interieurs dus laat die klantfoto’s maar komen!

Gloss Editions Hidden

Tekenrollen onderwaterwereld

Uitbreiding van het team & productgamma

Die extra quality time met het gezin deed ook ons opnieuw nadenken over hoe wij nog beter kunnen bijdragen aan het creëren van een gezellig nestje. Bijgevolg werd ons assortiment uitgebreid met enkele nieuwe producten voor de allerkleinsten onder ons: geboorteborden, tekenrollen en contourgesneden stickers. De kers op de taart was echter de lancering van onze Gloss Editions collectie. Voor de creatie van deze exclusieve artworks maken we gebruik van een innovatieve hoogglans techniek die tot noch toe uniek is in de Benelux. Een luxueus product voor de artistieke meerwaardezoeker. Naast mooie producten, willen we jullie ook een aangename shopervaring bieden. Daarom hebben we afgelopen jaar onze website in een nieuw jasje gestoken. Laat ons gerust weten wat jullie ervan vinden! Al deze nieuwigheden zouden er natuurlijk nooit gekomen zijn zonder een tomeloze inzet achter de schermen. In 2020 werd ons team bijgevolg uitgebreid met verschillende nieuwe collega’s die stuk voor stuk experten zijn in hun vak.

Fotobehangmachine

Zonnepanelen op ons dak

Een snelle, kwaliteitsvolle én groene productie

Om topkwaliteit te kunnen blijven leveren, heb je uiteraard niet enkel professionals maar ook degelijke apparatuur nodig. Door te investeren in een gloednieuwe state-of-the-art fotobehangprinter garanderen wij dat jouw op maat gemaakte producten steeds aan de allerhoogste kwaliteitsnormen voldoen én binnen de kortst mogelijke termijn geleverd worden. Een snelle productie is echter één ding, een duurzame iets anders. Omdat we niet willen dat ons succes ten koste gaat van de planeet, lieten we enkele maanden geleden 148 zonnepanelen op ons dak installeren waardoor onze productie nu volledig op groene energie draait. Een aanpak die volledig in lijn ligt met onze duurzame strategie en ook onze sector niet is ontgaan. Tijdens de BeCommerce Awards 2020 mochten we namelijk de prestigieuze Sustainability Award in ontvangst nemen. Een prachtige bekroning op een bijzonder geslaagd jaar en eentje die ons motiveert om het in 2021 nóg beter te doen!

Becommerce awards

ONS ASSORTIMENT

Was deze blogpost waardevol voor jou?

Geef een reactie

Blog navigation

Laatste blogposts