Verras je Valentijn met een fotocadeau

Van een prille kalverliefde tot koppeltjes die al eeuwen samen zijn; een fotocadeau is altijd een schot in de roos. Of je nu houdt van cheesy valentijnscadeaus of wil uitpakken met een groot romantisch gebaar, Nikkel Art helpt je graag in je zoektocht naar het perfecte valentijnsgeschenk. Chocolade, rozen en parfum doen het altijd goed maar als je echt indruk wil maken kies je beter voor een origineel, romantisch en gepersonaliseerd valentijnscadeau, zoals foto schilderijen. Geen betere manier om jullie liefde voor elkaar te vieren. In tegenstelling tot bloemen of lekkernijen, kan je geliefde er bovendien jarenlang van genieten. En jij dus ook!

Uw foto op canvas

Print je eigen foto als cadeau voor Valentijn

Een origineel valentijnsgeschenk bestellen is super eenvoudig. Wij leggen je stap voor stap uit hoe het in z’n werk gaat. De eerste stap is het uitkiezen van een geschikte foto. Op je smartphone vind je ongetwijfeld enkele leuke fotoherinneringen die je kan omtoveren tot een origineel valentijnscadeau. Een foto van jullie trouwdag, eerste vakantie of die romantische herfstwandeling? Upload jullie mooiste foto op onze website en kies vervolgens het materiaal waarop je de foto wil laten printen. Een foto op canvas, plexiglas, aluminium of liever een ingelijste poster? Bij Nikkel Art vind je de perfecte match voor elke smaak en interieurstijl.

Uw foto op rond plexiglas

Een gepersonaliseerd valentijnsgeschenk

Nu je een geschikte foto gekozen hebt, kan je je valentijnsgeschenk eenvoudig personaliseren met behulp van onze online bewerkingstool. Selecteer de gewenste vorm, kadreer je foto, bepaal de afmetingen en pas indien gewenst extra effecten toe. Tevreden? Voeg het valentijnscadeau dan toe aan je winkelmandje om de bestelling af te ronden. Wij gaan meteen aan de slag en leveren je valentijnscadeau reeds enkele dagen later op een adres naar keuze. Kan je niet wachten tot je de reactie van je geliefde ziet? Wij ook niet! Stuur ons een foto of filmpje zodat we kunnen meegenieten.

Uw foto op aluminium

ONS ASSORTIMENT

Geef een reactie

Blog navigation

Latest posts