Menu

Latest posts

Decoreer je slaapkamer met fotobehang

 

Een rustgevende sfeer is onontbeerlijk voor een goede nachtrust. Met ons fotobehang tover jij je slaapkamer in geen tijd om tot een heus ontspanningsoord. Voor de romantische zielen hebben we een uitgebreide collectie bloemen op fotobehang. De dromerige types zullen dan weer gecharmeerd zijn door een wolkenhemel of pier op fotobehang. Welk patroon jij ook verkiest, met ons prachtige fotobehang in de slaapkamer zal je slapen als een roos.


Op zoek naar nieuwe interieur inspiratie?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang je GRATIS Interieur Magazine.
Klik hier en abonneer je op onze nieuwsbrief


#1 Fotobehang Mooie blauwe hemelachtergrond

Fotobehang in de slaapkamer Mooie blauwe lucht


Alle gebruikte foto's vind je in deze categorie: Fotobehang in de slaapkamer


#2 Fotobehang Blozen roze roos

Behang in de slaapkamer pioenrozen


#3 Fotobehang Zandduinen op het strand bij zonsondergang

Fotobehang in de slaapkamer strand bij zonsondergang
Zie je toch liever bont fotobehang in de slaapkamer? Stem de kleuren dan af op de rest van je interieur om eenheid te creëren en combineer met een minimum aan decoratie. Maar laat je vooral niet té hard leiden door alle regeltjes want het belangrijkste is dat jij je er goed bij voelt. Bekijk onze fotobehang inspiraties en ga zelf aan de slag. Een boek lezen voor het slapengaan of met je partner napraten over de voorbije dag wordt namelijk stukken gezelliger met mooi behang aan de muur.


#4 Fotobehang Minimaal elegant

Behang in de slaapkamer Minimalistische gezichten


#5 Fotobehang magisch licht op het meer

Fotobehang in de slaapkamer magisches Licht


#6 Lelie op fotobehang

Lelie op fotobehang slaapkamer

Bij bloemen behang denken we al snel aan een romantische stijl, maar deze lelie op fotobehang laat zien dat bloemenprints ook heel exclusief kunnen ogen. Wil je een slaapkamer die pure luxe uitstraalt? Ga door voor een zwart-wit lelie op fotobehang.

Ontdek de collectie Fotobehang Bloemen


#7 Fotobehang met gouden cirkels

Fotobehang in de slaapkamer met gouden cirkels

Het hoofdeinde van je bed biedt talloze decoratiemogelijkheden. Dit impressionante fotobehang met gouden cirkels creëert een intieme setting en geeft je slaapkamer een unieke esthetische aantrekkingskracht. Bepaal zelf de dichtheid van het behangpatroon.

Ontdek de collectie Fotobehang geometrisch


#8 Waterval op fotobehang

Waterval op fotobehang slaapkamer

De plek waar je dag begint en eindigt. Geef de muren van je slaapkamer gerust wat extra aandacht. Uiteindelijk breng je er heel wat uurtjes door. Deze betoverende mooie waterval op fotobehang creëert een heerlijk dromerig sfeertje.

Ontdek de collectie Fotobehang watervallen


#9 Tropisch behang

Tropisch slaapkamer behang

Met een strook botanisch behang aan het hoofdeinde van je bed word jij elke dag wakker in een tropisch paradijs. Pas de grootte van de fotoprint aan zodat hij precies op je muur past.

Ontdek de collectie Behang Palmbomen


#10 Behang met bladerprint

Behang slaapkamer met bladerprint

Dit verfijnde bladerprint behang oogt romantisch en luxueus tegelijk. De gouden accenten en zachte aquareltinten creëren samen een dromerige sfeer in de slaapkamer.

Ontdek de collectie Behang Planten


#11 Pioenrozen op fotobehang

Pioenrozen op fotobehang slaapkamer

Er bestaat niet zoiets als teveel bloemen. Integendeel: hoe meer, hoe liever! Deze weelderige pioenrozen op fotobehang brengen een vleugje romantiek in de slaapkamer. Een minimale inrichting laat de accentwand spreken.

Ontdek de collectie Fotobehang Rozes


#12 Fotobehang zeezicht

Slaapkamer Fotobehang zeezicht

Wakker worden op het strand. Met dit prachtige zeezicht op fotobehang kan het iedere dag. Proef de zilte zeelucht en voel het zand tussen je tenen kriebelen. Een gestreepte bedsprei en wit gebeitste houtelementen maken het nautische vakantiegevoel compleet.

Ontdek de collectie Fotobehang Strand


#13 Behang met vlinders

Behang slaapkamer met vlinders

Deze stijlvolle accentmuur bewijst dat vlinderprints niet enkel voorbehouden zijn voor de kinderkamer. Perfect voor zij die wel te vinden zijn voor een vleugje romantiek in de slaapkamer.

Ontdek de collectie Behang Retro Stij


#14 Beton behang

Beton behang slaapkamer

Fans van een industriële interieurlook kiezen massaal voor de robuuste uitstraling van beton behang. Combineer met metalen woonaccessoires en een sober kleurenpalet voor een Pinterest proof resultaat.

Ontdek de collectie Behang Beton textuur muur


#15 Brooklyn Bridge op fotobehang

Brooklyn Bridge op fotobehang in de Slaapkamer

The Brooklyn Bridge is niet zomaar een bouwwerk, het is een architecturaal pareltje. Zo’n kunstwerk verdient volgens ons dan ook een prominente plaats in je interieur. Print jouw Brooklyn Bridge fotobehang op groot formaat voor een maximaal effect.

Ontdek de collectie Fotobehang Brooklyn Bridge


#16 Gebloemd behang

Gebloemd behang slaapkamer

Bloemen zijn een uitstekende keuze om je woonkamer nieuw leven in te blazen. Of eender welke kamer eigenlijk. Dit gebloemd behang met jasmijn, petunia’s en croton bloemen staat alvast bovenaan ons verlanglijstje.

Ontdek de collectie Behang Tropische bloemen


#17 Gebloemd behang

Gebloemd behang slaapkamer

Alsof er kunst aan je muren hangt. Geef je slaapkamer een hotelwaardige uitstraling met dit gebloemde behang. Laat je betoveren door de intense kleuren en prachtige bloemtekening.

Ontdek de collectie Behang Bloemen


#18 Madeliefjes behang

Madeliefjes behang slaapkamer

Gebloemd behang bestaat in alle vormen en stijlen. Deze lieflijke madeliefjesprint in wit en pastelgroen geeft je slaapkamer een verfijnde en rustgevende uitstraling.

Ontdek de collectie Behang Bloemenprints


#19 Seljalandsfoss waterval op fotobehang

Seljalandsfoss waterval op fotobehang slaapkamer

Het land van de geisers, gletsjers en watervallen. Ijsland staat niet voor niets bovenaan ons verlanglijstje. Wil je ook thuis van haar ruige natuurpracht genieten? Met de bekende Seljalandsfoss waterval op fotobehang waan je je in het echte Ijsland.

Ontdek de collectie Fotobehang Slaapkamer


#20 Luchtballon op fotobehang

Luchtballon op fotobehang slaapkamer

Letterlijk met je hoofd in de wolken. Dit stormachtige tafereel brengt een vleugje dramatiek in de slaapkamer. Laat je verrassen door de intense kleuren en levensechte details van deze luchtballon op fotobehang.

Ontdek de collectie Fotobehang ballon


#21 Fotobehang met klaprozen

Fotobehang in de slaapkamer met klaprozen

Wie wordt er nu niet gelukkig van dit wondermooie fotobehang met klaprozen? Een zoete herinnering aan die zorgeloze zomerdagen. Vereeuwig deze magnifieke zonsondergang in je slaapkamer en zeg maar dag tegen dat ochtendhumeur.

Ontdek de collectie Fotobehang klaprozen


#22 Fotobehang met leeuwen

Fotobehang in de slaapkamer met leeuwen

De leeuw wordt ook wel de koning der dieren genoemd. En wij begrijpen helemaal waarom. Dit fotobehang met leeuwen straalt zowel rust als kracht uit. Misschien niet de meest voor de hand liggende keuze voor je slaapkamer, maar absoluut een meerwaarde.

Ontdek de collectie Fotobehang Leeuw


#23 India op fotobehang

India op fotobehang Slaapkamer

De bijzondere tempels, de prachtige natuur... Het mystieke India blijft inspireren. Haal de geuren en kleuren van dit mooie land naar je slaapkamer. Bekleed je muur met een zonsondergang in India op fotobehang. Een prachtig uitzicht om bij wakker te worden, toch?

Ontdek de collectie Fotobehang india


#24 Behang met dromenvangers

Behang slaapkamer met dromenvangers

Een originele behangprint om jarenlang van te genieten. Met dit dromenvanger behang ga jij gegarandeerd een rustige nacht tegemoet. Pas de grootte van het patroon naar wens aan.

Ontdek de collectie Behang Dromenvanger


#25 Behang met verenprint

Slaapkamer Behang met verenprint

De bohemian chic look vergt een beetje lef, maar het resultaat is navenant. Dit magnifieke behang met verenprint katapulteert je slaapkamer ogenblikkelijk terug naar de gouden jaren ’60.

Ontdek de collectie Behang Aquarel bladerprint


#26 Slaapkamer met Fotobehang Veren

Slaapkamer met Fotobehang Veren

Een goede nachtrust is verzekerd met dit schitterende fotobehang met veren.

U vindt hem terug in onze Fotobehang Texturen Collectie


#27 Behang met goudaccenten

Slaapkamer Behang met goudaccenten

Wat een prachtig kleurenpalet! Dit behangpapier met goudaccenten creëert een rustgevende sfeer in de slaapkamer. De perfecte setting om tot rust te komen na een lange werkdag.

Ontdek de collectie Behang Glamour stijl


#28 Behangpapier bananenbladeren

Slaapkamer Behangpapier bananenbladeren

Ongelooflijk wat je met een streepje behangpapier kan bereiken. Dit behangpapier met bladerprint transformeert een doorsnee slaapkamer in een moderne urban jungle. Tip: laat de groentinten terugkomen in de rest van je interieur.

Ontdek de collectie Behang palmbomen


#29 Mystiek bos op fotobehang

Mystiek bos op fotobehang slaapkamer

Wie wil genieten van de helende werking van een lange boswandeling, hoeft zijn huis niet langer te verlaten. Decoreer de muur aan het hoofdeinde van je bed met een mystiek bos op fotobehang en voel je als vanzelf volledig tot rust komen.

Ontdek de collectie Fotobehang Mistig bos


#30 3D-fotobehang van een vrouw

3D-fotobehang slaapkamer van een vrouw

Creëer een uniek hoofdeind met dit 3D-fotobehang op maat. De details van de hoogwaardige afdruk scheppen een realistisch effect en de donkere tinten zorgen voor een warme sfeer in je slaapkamer. Beleef gezellige momenten in je masterbedroom dankzij dit gepersonaliseerde 3D-fotobehang op maat.

Ontdek de collectie Fotobehang Bestsellers


#31 Fotobehang Brug

Slaapkamer Fotobehang Brug

Ontdek de collectie Fotobehang Bruggen


#32 Fotobehang Pier

Fotobehang in de slaapkamer Pier

Ontdek de collectie Fotobehang Pier


Alle gebruikte foto's vind je in deze categorie:

FOTOBEHANG SLAAPKAMER

 
Posted in: Woonkamer, Slaapkamer

Hallo!

Mijn naam is Monia en ik ben een liefhebber van esthetiek en interieur schoonheid. Ik specialiseer me in het schrijven van teksten die de essentie van moderne decoratie vastleggen.

Voor mij zijn interieurdecoraties niet zomaar objecten: het zijn verhalen die tot leven komen in elke ruimte. Fotobehang, raamdecoraties zoals stijlvolle gordijnen of praktische rolgordijnen, en ook unieke wanddecoraties (foto op plexiglas, foto op canvas, foto op aluminium) – elk van deze elementen heeft een verhaal dat erop wacht om verteld te worden.

Wat maakt mijn werk zo speciaal? De samenwerking met een geweldige ontwerper Daria waarmee ik een complementair duo vorm. Haar visies en decoratie-ideeën, gecombineerd met mijn vermogen om hun schoonheid in woorden vast te leggen, zorgen voor een uniek effect. Samen inspireren we bestaande en nieuwe klanten, waardoor ze met een frisse blik naar decoraties kunnen kijken.

Ik ben trots deel uit te maken van www.nikkel-art.be en een bijdrage te kunnen leveren aan het creëren van onvergetelijke ruimtes voor onze klanten. Ik nodig je uit om op de hoogte te blijven van onze nieuwste creaties en je te laten inspireren door wat we samen creëren!

Met creatieve groeten,
Monia