Menu

Latest posts

Hoe kan ik de keuken decoreren?

 

De keuken blijft in de eerste plaats een praktische ruimte. Maar dat betekent niet dat het er niet gezellig kan zijn. In ons uitgebreide assortiment wanddecoraties vind je alles wat je nodig hebt om je keuken om te toveren tot een sfeervolle kamer. Zo vind je onder andere een ruime selectie aan keuken foto achterwanden. Deze zorgen niet alleen voor een uitnodigende sfeer maar beschermen de muur achter je aanrecht ook tegen water en opspattend vet. Een win-win situatie!


Op zoek naar nieuwe interieur inspiratie?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang je GRATIS Interieur Magazine.
Klik hier en abonneer je op onze nieuwsbrief


1. Foto op Plexiglas Oester met citroen op ijs

Foto op Plexiglas Oester met citroen op ijs


2. Plexiglas foto achterwand Close-up van groene appel tussen grijs fruit

Plexiglas foto achterwand groene appel
Naast foto achterwanden hebben we nog talloze andere ideeën om je keuken te decoreren. Wat dacht je bijvoorbeeld van fotobehang? Dankzij de afwasbare beschermlaag blijft je fotobehang ook in een vochtige ruimte als de keuken jarenlang in topconditie. Genoeg redenen om voor fotobehang te kiezen wanneer je de keuken wil decoreren. Dacht je aan een iets minder ingrijpende make-over? Decoreer je keuken dan met een schilderij. Doe alvast ideeën op tussen onze canvas inspiraties.


3. Fotobehang Whisky- of wijnvaten in zwart-wit

Fotobehang Whisky of wijnvaten


4. Foto op Aluminium Koffie Percolator Met Stoom

Foto op Aluminium Koffiepercolator


5. Keuken foto achterwand Mojito

Keuken foto achterwand Mojito


#6 The Grand Canyon op fotobehang

The Grand Canyon op fotobehang - Keuken

Er is geen enkele plek ter wereld die zo tot de verbeelding spreekt als The Grand Canyon. Haar roestbruine rotsen en haast buitenaardse schoonheid vormen het perfecte decor voor een gezellig avondje tafelen met de vrienden. Print jouw favoriete uitzicht van de Grand Canyon op fotobehang.

Ontdek de collectie Fotobehang Canyon


#7 Foto Gypsy Dame op Aluminium

Foto Gypsy Dame op Aluminium - Keuken

Bekijk nu ook onze nieuwe collectie van betoverende gypsy dames. Geprint op hoogwaardig aluminium krijgt uw foto een bijzonder effect. Onze aluminium schilderijen worden tevens geleverd met een gratis ophangsysteem, waardoor u deze gemakkelijk zelf kunt plaatsen.

Ontdek de collectie Foto op Aluminium Gypsy


#8 Kleurrijk Fotorolgordijn voor in de Keuken

Kleurrijk Fotorolgordijn voor in de Keuken - Keuken

Dit dromerige fotorolgordijn van lavendel fleurt heel je keuken op. Het is een gemakkelijke doch functionele manier om wat meer kleur in je interieur te halen.

Ontdek de collectie Fotobehang Lavendel


#9 Glazen keuken achterwand met strand

Glazen keuken achterwand met strand - Keuken

Met deze glazen keuken achterwand met prachtig duinenlandschap wordt het dagelijkse koken een moment van pure ontspanning. Deze zomerse foto geeft je interieur een echt vakantiegevoel waarin het heerlijk thuiskomen is. Pluspunt: de glazen keuken achterwand beschermt je muren ook nog eens tegen opspattend vuil en vet. Een win-win dus!

Ontdek de collectie Keuken foto achterwand Strand


#10 Glazen keuken achterwand met bergen

Glazen keuken achterwand met bergen - Keuken

Wil jij tijdens het koken genieten van een adembenemend uitzicht? Installeer dan een keuken foto achterwand met bergen achter je fornuis. De perfecte manier om je keuken een praktische en sfeervolle make-over te geven. Bestel je glazen keuken achterwand vandaag nog en wij maken hem precies op maat van jouw keukenmuren.

Ontdek de collectie Keuken foto achterwand Bergen


#11 Glazen keukenachterwand met fruit

Glazen keukenachterwand met fruit - Keuken

Is jouw keuken eerder sober ingericht? Breng je aanrecht tot leven met een kleurrijk accent. Deze glazen keukenachterwand met fruit geeft je keuken een vrolijke twist en tonnen persoonlijkheid.

Ontdek de collectie Keuken foto achterwand Eten


#12 Abstracte keukenachterwand

Abstracte keukenachterwand - Keuken

Eender welke kleur jij in gedachten hebt, met onze gepersonaliseerde glazen keukenachterwanden is alles mogelijk. Deze gedurfde mix van goud, wit en aquablauw geeft jouw keuken een unieke touch.

Ontdek de collectie Keuken foto achterwand Abstract


#13 Abstracte keukenachterwand

Abstracte keukenachterwand - Keuken

Deze abstracte keukenachterwand is een echte blikvanger. Het gehard glas is niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook hittebestendig en eenvoudig in onderhoud waardoor jij iedere dag zorgeloos kan kokerellen.

Ontdek de collectie Keuken foto achterwand Abstract wave


#14 Glazen keukenachterwand paardenbloem

Glazen keukenachterwand paardenbloem - Keuken

Ben je uitgekeken op je keukentegels en wil je graag een echte blikvanger achter je gasfornuis? Deze glazen keukenachterwand met paardenbloem geeft je keuken in een oogwenk een compleet nieuwe look.

Ontdek de collectie Keuken foto achterwand Paardebloem


#15 Glazen keukenachterwand zebra

Glazen keukenachterwand zebra - Keuken

Deze glazen keukenachterwand met zebra bewijst dat functionaliteit en design hand in hand kunnen gaan. Onderscheid jouw keuken van alle andere met een op maat gemaakt foto achterwand.

Ontdek de collectie Keuken foto achterwand Zebra


#16 Kruiden op glazen keukenachterwand

Kruiden op glazen keukenachterwand - Keuken

Deze glazen keukenachterwand is niet alleen functioneel, maar ook esthetisch mooi. De keukenachterwand van glas beschermt de muur achter de kookplaat tegen opspattend vet en de kleurrijke foto van de kruiden voegt wat kleur toe aan een witte, strakke keuken. Een 2-in-1 oplossing op maat!

Ontdek de collectie Keuken foto achterwand Kruiden


#17 Glazen keuken achterwand met bloemenen

Glazen keuken achterwand met bloemenen - Keuken

Pioenen, klaprozen of vergeet-me-nietjes. Bloemen fleuren eender welke ruimte op. Print je favoriete bloemen op een glazen keukenachterwand voor een extra luxueuze toets. Zo krijgt je keuken een persoonlijk tintje en heb jij altijd een vers boeketje in huis.

Ontdek de collectie Keuken foto achterwand Bloemen


#18 Glazen Achterwand Keuken met Foto Bakkerij

Glazen Achterwand Keuken met Foto Bakkerij - Keuken

Breng uw keuken volledig in sfeer met deze keuken achterwand met detail foto van bak ingrediënten. Onze achterwanden worden gemaakt van hoogwaardig gehard glas, dat zowel kras als hitte bestendig is. Daarmee is het niet alleen zeer geschikt als decoratie, maar ook erg praktisch.

Ontdek de collectie Keuken Foto Achterwand Bakkerij


#19 Glazen Keuken Achterwand met Foto Kruiden

Glazen Keuken Achterwand met Foto Kruiden - Keuken

Dankzij onze mooie keuken achterwanden krijgt u spontaan zin om te beginnen koken. Wij hebben dan ook een categorie die speciaal hierop is afgestemd, en door de grote diversiteit aan beelden vindt u altijd wel het perfecte plaatje voor uw keuken interieur.

Ontdek de collectie Keuken Foto Achterwand Kruiderij


#20 Glazen Keuken Achterwand Hooglander

Glazen Keuken Achterwand Hooglander - Keuken

Wij hebben weer een mooie nieuwe collectie toegevoegd aan onze foto database! Dit keer van de prestigieuze Schotse Hooglander. Het is misschien wel de bekendste verschijning in de Nederlandse natuur, en zij vormen dan ook een prachtig aanzicht dankzij de typerende lange diep rood-bruine haren. U ziet hem hier als toepassing op een keuken achterwand.

Ontdek de collectie Keuken Achterwand Schotse Hooglander Collectie


#21 Glazen Keuken Achterwand Gloeiende Kolen

Glazen Keuken Achterwand Gloeiende Kolen - Keuken

Deze mooie glazen keuken achterwand met gloeiende kolen is ideaal als functionele eyecatcher in uw moderne keuken interieur.

Ontdek de collectie Glazen Keuken Achterwanden Thema's Vuur


#22 Keuken Achterwand met Foto Marmer Textuur

Keuken Achterwand met Foto Marmer Textuur - Keuken

Ook toegevoegd aan onze database is deze geheel nieuwe collectie van marmer texturen! Marmeren texturen zijn helemaal van deze tijd, u ziet ze dan ook overal terug. Dit is mogelijk dankzij de velen kleuren variaties. Zo ziet u hem hier in donker multicolor, geprint op een glazen spatwand.

Ontdek de collectie Keuken Foto Achterwand Marmer


#23 Keuken Achterwand met Panorama Bergen

Keuken Achterwand met Panorama Bergen - Keuken

Wilt u mooie wanddecoratie voor uw keuken, die uw muren ook nog eens beschermd tegen opspattend vuil? Dan is een glazen spatwand de uitkomst. Deze worden voor u op maat gemaakt en zijn zowel hitte- als krasbestendig. Met panorama bent u verzekerd van een adembenemend uitzicht.

Ontdek de collectie Keuken Foto Achterwand Panorama


#24 Glazen keuken achterwand met honinggraatmotief

Glazen keuken achterwand met honinggraatmotief - Keuken

Helemaal hip en tegelijk tijdloos. Deze glazen keukenachterwand met honinggraatmotief past bij eender welke interieurstijl. De ingetogen tint straalt rust uit maar springt niettemin in het oog dankzij de subtiele kleurgradaties. Een veelzijdige print die eeuwig mooi blijft dankzij de uitzonderlijke kwaliteit.

Ontdek de collectie Keuken foto achterwand Geometrisch


#25 Glazen keuken achterwand Borzhava

Glazen keuken achterwand Borzhava - Keuken

Na het zien van deze glazen keukenachterwand van het Borzhava gebergte boekten wij alvast een enkeltje richting Oekraïne. Tot het zover is, genieten wij voorlopig vanachter ons fornuis van het rustgevend uitzicht van dit unieke berglandschap.

Ontdek de collectie Keuken foto achterwand Landschap


#26 Glazen keuken achterwand olijfgaard

Glazen keuken achterwand olijfgaard - Keuken

Ben jij fan van de Mediterrane keuken? Waan je in la bella Italia met deze glazen achterwand met olijfgaard. Ga op zoek naar inspiratie tussen de recepten van la nonna. Verse pasta, zongerijpte tomaten en een goed glas witte wijn. Meer hebben wij niet nodig om te genieten van la dulce vita.

Ontdek de collectie Keuken foto achterwand Aromatische


#27 Glazen keukenachterwand met skyline New York

Glazen keukenachterwand met skyline New York - Keuken

Personaliseer je keuken met een keukenachterwand op glas, zoals deze zwart-witte skyline van New York City. Een glazen keukenachterwand beschermt de muur tussen het aanrecht en de bovenkasten tegen opspattend vet, water en eten. Een functionele en esthetische oplossing voor een moderne keuken.

Ontdek de collectie Keuken foto achterwand New York City


#28 Glazen keuken achterwand New York

Glazen keuken achterwand New York - Keuken

Personaliseer je keuken met een glazen foto achterwand van New York. Een inspirerend panorama dat zich perfect leent als spatwand achter je keukenaanrecht. Omdat we enkel op bestelling produceren, wordt jouw keuken achterwand volledig op maat gemaakt en voorzien van de nodige uitsparingen voor kranen en stopcontacten.

Ontdek de collectie Keuken foto achterwand New York


#29 Glazen keukenachterwand met tropische bladeren

Glazen keukenachterwand met tropische bladeren - Keuken

Deze glazen achterwand met gouden bladeren geeft jouw keuken de allures van een sterrenrestaurant. Luxueus én makkelijk in onderhoud, waarom zou je nog twijfelen?

Ontdek de collectie Keuken foto achterwand Palmboom


#30 Glazen keuken achterwand met Schotse hooglander

Glazen keuken achterwand met Schotse hooglander - Keuken

Bescherm je keukenmuren en geef de keuken tegelijk een warme, landelijke uitstraling met een glazen keuken achterwand met Schotse hooglander. De foto wordt geprint achter gehard, kras- en hittebestendig veiligheidsglas, waardoor je muren stijlvol beschermd worden tegen opspattend water, vet en vuil.

Ontdek de collectie Keuken foto achterwand Schotse hooglander

 
Posted in: Keuken

Hallo!

Mijn naam is Monia en ik ben een liefhebber van esthetiek en interieur schoonheid. Ik specialiseer me in het schrijven van teksten die de essentie van moderne decoratie vastleggen.

Voor mij zijn interieurdecoraties niet zomaar objecten: het zijn verhalen die tot leven komen in elke ruimte. Fotobehang, raamdecoraties zoals stijlvolle gordijnen of praktische rolgordijnen, en ook unieke wanddecoraties (foto op plexiglas, foto op canvas, foto op aluminium) – elk van deze elementen heeft een verhaal dat erop wacht om verteld te worden.

Wat maakt mijn werk zo speciaal? De samenwerking met een geweldige ontwerper Daria waarmee ik een complementair duo vorm. Haar visies en decoratie-ideeën, gecombineerd met mijn vermogen om hun schoonheid in woorden vast te leggen, zorgen voor een uniek effect. Samen inspireren we bestaande en nieuwe klanten, waardoor ze met een frisse blik naar decoraties kunnen kijken.

Ik ben trots deel uit te maken van www.nikkel-art.be en een bijdrage te kunnen leveren aan het creëren van onvergetelijke ruimtes voor onze klanten. Ik nodig je uit om op de hoogte te blijven van onze nieuwste creaties en je te laten inspireren door wat we samen creëren!

Met creatieve groeten,
Monia