Menu

Latest posts

Een fotorolgordijn voor elk interieur

 

Fotorolgordijnen zijn een originele manier om je interieur te personaliseren. In onze uitgebreide fotobibliotheek vind je vast en zeker een patroon of sfeerbeeld dat volledig aansluit bij jouw stijl. Wil je het nog persoonlijker maken? Bestel dan een fotorolgordijn met je eigen foto. Eén foto verspreiden over meerdere rolgordijnen? Ook dat is mogelijk! Met de keuze tussen verduisterende of lichtdoorlatende rolgordijnen vind jij voor elke ruimte een gepast fotorolgordijn. Onze fotorolgordijnen worden op maat gemaakt dus je kan eender welke afmeting bestellen. De meetinstructies zijn afhankelijk van de manier waarop je je fotorolgordijn wil ophangen. Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden.

Fotorolgordijn Floral smaragdgroen en koper metallic plant

Fotorolgordijnen zonsondergang van Los Angeles

Optie 1: fotorolgordijn in het raamkozijn

Als je je fotorolgordijn wil ophangen in het raamkozijn – in vaktermen ook wel ‘de dag’ genoemd – dien je zowel de hoogte als de breedte van de binnenkant van je raamkozijn op verschillende plaatsen op te meten. Neem telkens de kleinste maat en trek hier 4 mm af om er zeker van te zijn dat je fotorolgordijn past. Dit zijn de afmetingen van het volledige ophangsysteem. De stof van je fotorolgordijn zal 3,5 cm smaller zijn dan de opgegeven maat.

Fotorolgordijn in het raamkozijn

Optie 2: fotorolgordijn op het raamkozijn

Wil je je fotorolgordijn op het raamkozijn of tegen het plafond bevestigen? Laat ons dan weten hoe breed de stof van je fotorolgordijn moet zijn. Wij raden aan de breedte van het raamkozijn op te meten en aan beide kanten telkens 3 cm extra toe te voegen. Zo ben jij er zeker van dat je fotorolgordijn breed genoeg valt om lichtkieren te vermijden. Het volledige ophangsysteem zal 3,5 cm breder zijn dan de opgegeven stofmaat. Bevestig de verstelbare steunen eenvoudig aan de muur met enkele schroeven.

Fotorolgordijn op het raamkozijn

Optie 3: fotorolgordijn op de raamvleugel

Als je je fotorolgordijn op een afzonderlijke raamvleugel wil bevestigen, kies je best voor een fotorolgordijn met klemmontage. Dit is bijvoorbeeld handig wanneer je je raam nog wil kunnen openen zonder het fotorolgordijn te moeten oprollen. Bij deze optie volstaat het om ons de afmetingen van het venster te bezorgen. De stof van je fotorolgordijn en het ophangsysteem zullen respectievelijk 4 cm en 7,5 cm breder zijn dan de opgegeven maat. Bevestig je fotorolgordijn eenvoudig door hem bovenop de raamvleugel vast te klemmen.

Fotorolgordijn op de raamvleugel

Fotorolgordijn op de raamvleugel

Fotorolgordijn

Personaliseer jouw fotorolgordijn op maat

Weet je nog niet welke foto of montagemethode het mooist past bij jouw interieur? Neem dan eens een kijkje tussen onze fotorolgordijn inspiraties. Van prachtige bloemenvelden tot tropische watervallen, het zijn stuk voor stuk ware kunstwerkjes. Wist je trouwens dat je kan kiezen of je de foto aan de buiten- of binnenzijde van je rolgordijn wil laten printen? Zo zijn onze fotorolgordijnen ook een leuke manier om je zaak extra in de kijker te zetten bij toevallige passanten en potentiële klanten. Neem gerust contact op als je samen wil brainstormen over de mogelijkheden voor jouw zaak of interieur.

fotorolgordijn Bergen in de mist

Fotorolgordijn Palmboom en tropisch strand in Dominicaanse Republiek

Fotorolgordijn bos

FOTOROLGORDIJNEN