Menu

Latest posts

Top 7 behang trends voor 2021

 

Waar we tot voor kort massaal voor witte muren kozen, zal 2021 het jaar zijn waarin behang zijn definitieve comeback maakt. Of je nu houdt van een landelijk dan wel modern interieur, in onze uitgebreide collectie behangpapier vind je gegarandeerd een motief dat aansluit bij jouw unieke stijl. Ontdek hieronder de nieuwe behang trends voor 2021.


Op zoek naar nieuwe interieur inspiratie?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang je GRATIS Interieur Magazine.
Klik hier en abonneer je op onze nieuwsbrief


#1 Behang trends 2021 - Geometrisch behangpapier

Geometrische motieven zijn zo stilaan niet meer weg te denken uit een hedendaags interieur. Ze creëren dynamiek en zorgen tegelijkertijd voor een zekere harmonie. Geometrisch behangpapier is daarnaast ook zeer geschikt om een ruimte optisch te vergroten. Van behang met hexagons over cirkels tot driehoeken, onze geometrische patronen zijn beschikbaar in tal van variaties. Zwart-wit behangpapier is altijd een goede keuze, maar wie mee wil zijn met de laatste trends gaat voor een behangpatroon in de Pantone trendkleuren.

Behang Marmeren zeshoekige naadloze textuur met gouden bladeren

Behang gele en zwarte driehoeken

GEOMETRISCH BEHANG


Benieuwd naar de behangtrends van 2022? Ontdek ze in deze blog: Dit zijn de behangtrends van 2022


#2 Behang trends 2021 - Tropisch behangpapier

Van de badkamer tot de slaapkamer, botanische prints toveren eender welke ruimte om tot een aards paradijs. Palmbladeren, papegaaien of exotische bloemen, met een tropisch behangpapier aan de muur lijkt het iedere dag wel vakantie. Ga all the way met een bont patroon of kies voor de meer ingetogen look van aquarel bladeren.

Behang tropisch patroon met nevelpanter en tropische bloemen

Behang tropische vintage exotische vogeltoekan

TROPISCH BEHANG

#3 Behang trends 2021 - Scandinavisch behangpapier

De Scandinavische interieurstijl won de afgelopen jaren enorm aan populariteit. De combinatie van lichte kleuren, strakke lijnen en natuurlijke materialen vertaalt zich in een moderne maar tegelijk huiselijke look. Dankzij hun rustgevende uitstraling zijn Scandinavische patronen bovendien ook een uiterst geschikte keuze voor de kinderkamer.

Behang naadloos patroon met bloemen, bessen en bladeren

Behang naadloos patroon met handgetekende zeekruik

SCANDINAVISCH BEHANG

#4 Behang trends 2021 - Gebloemd behangpapier

Deze klassieker kunnen we bezwaarlijk een trend noemen, maar toch verdienen bloemenprints een vermelding op ons lijstje van favoriete behang trends. Van minimalistische lijntekeningen tot bombastische barok prints, onze collectie gebloemd behangpapier blijft verbazen door haar veelzijdigheid en eindeloze creativiteit.

Behang naadloos patroon met witte rozen en grijze bladeren

Behang naadloos patroon in barokke stijl

GEBLOEMD BEHANG

#5 Behang trends 2021 - Retro behangpapier

De vrolijke dessins en warme kleuren van ons retro behangpapier brengen jou iedere keer weer in een opperbest humeur. Van een accentmuur in de slaapkamer tot een ware metamorfose van de traphal; geef je woning een vleugje authentieke charme met onze vintage behangpatronen.

Behang patroon van vlinders

Behang naadloze geometrische retro patroon

RETRO BEHANG

#6 Behang trends 2021 - Bohemian behangpapier

Dompel je huis onder in een dromerig sixties sfeertje met ons bohemian behangpapier. Haal de innerlijke hippie in jezelf naar boven en decoreer je muren met creatieve patronen als bloemen, aquarel veren, mandala’s of dromenvangers.

Behang feather naadloos patroon. Aquarel illustratie

Behang monohrome dromenvanger

BOHEMIAN BEHANG

#7 Behang trends 2021 - Behangpapier met reliëf

Vind je een bakstenen muur ook zo gezellig, maar is je woning hier helaas niet mee uitgerust? Ons behangpapier met reliëf creëert hetzelfde effect én is daarenboven stukken goedkoper. Val je eerder op de industriële look van een betonnen muur of de landelijke uitstraling van houten texturen? Ook daarvoor kan je bij ons terecht!

Behang naadloze houten parkettextuur

Behang bakstenen muur textuur

BEHANG


Ontdek ook:

 
Posted in: Trends

Hallo!

Mijn naam is Monia en ik ben een liefhebber van esthetiek en interieur schoonheid. Ik specialiseer me in het schrijven van teksten die de essentie van moderne decoratie vastleggen.

Voor mij zijn interieurdecoraties niet zomaar objecten: het zijn verhalen die tot leven komen in elke ruimte. Fotobehang, raamdecoraties zoals stijlvolle gordijnen of praktische rolgordijnen, en ook unieke wanddecoraties (foto op plexiglas, foto op canvas, foto op aluminium) – elk van deze elementen heeft een verhaal dat erop wacht om verteld te worden.

Wat maakt mijn werk zo speciaal? De samenwerking met een geweldige ontwerper Daria waarmee ik een complementair duo vorm. Haar visies en decoratie-ideeën, gecombineerd met mijn vermogen om hun schoonheid in woorden vast te leggen, zorgen voor een uniek effect. Samen inspireren we bestaande en nieuwe klanten, waardoor ze met een frisse blik naar decoraties kunnen kijken.

Ik ben trots deel uit te maken van www.nikkel-art.be en een bijdrage te kunnen leveren aan het creëren van onvergetelijke ruimtes voor onze klanten. Ik nodig je uit om op de hoogte te blijven van onze nieuwste creaties en je te laten inspireren door wat we samen creëren!

Met creatieve groeten,
Monia