Menu

Latest posts

Geef sfeer aan je badkamer met een foto achterwand

 

Kan jij ook uren spenderen in de badkamer? Maak je wellness moment helemaal compleet met een gepersonaliseerde badkamer foto achterwand. De ideale manier om extra sfeer te creëren én je muren te beschermen tegen opspattend water. Langs het bad, in de douche of achter de wastafel? Bestel een badkamer foto achterwand op maat van jouw interieur. Met professioneel afgewerkte uitsparingen voor stopcontacten of kranen.


Op zoek naar nieuwe interieur inspiratie?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang je GRATIS Interieur Magazine.
Klik hier en abonneer je op onze nieuwsbrief


1. Badkamer foto achterwand pad naar Noordzeestrand in gouden zonneschijn

Badkamer foto achterwand pad naar Noordzeestrand


2. Badkamer foto achterwand Kyoto, Japan Bamboebos

Badkamer foto achterwand Kyoto, Japan bamboebos


3. Badkamer foto achterwand Thaise boeddhastatus

Je badkamer is de plek bij uitstek om na een drukke dag heerlijk te relaxen. Kies daarom voor een badkamer foto achterwand die een ontspannen sfeer uitstraalt. Denk aan lotusbloemen, watervallen, bamboe bossen of massage stenen. Of wend je tot de ultieme zen meester met een Boeddha badkamer foto achterwand. Ook de zee is een onuitputtelijke bron van inspiratie. Een strand, pier of onderwaterzicht? Kies de badkamer foto achterwand die het best bij je past.

Badkamer foto achterwand Thaise boeddha


4. Badkamer foto achterwand Stenen in het meer bij zonsondergang

Badkamer foto achterwand Stenen in het meer bij zonsondergang


#5 Acrylglas douchewanden met foto Herfst

Acrylglas douchewanden met foto Herfst

Niets is fijner dan op het einde van de dag een warme douche te nemen in een prachtig gedecoreerde badkamer. Je badkamer decoreren kan eenvoudig met een glazen badkamer achterwand met herfstfoto. Installeer hem in de douche en bewonder deze schilderachtige boom in herfstkleuren terwijl je onder de douche de stress van de dag van je af laat glijden.

Ontdek de collectie Acrylglas douchewanden met foto Herfst


#6 Acrylglas douchewanden met foto Oude verlaten gebouwen

Acrylglas douchewanden met foto Oude verlaten gebouwen

Geef je badkamer een unieke twist met een integrerende foto van oud verlaten gebouw. Deze eigenzinnige beelden, ook bekend als urbex foto’s, geven je ruimte een charmante, stoere look en komen het best tot zijn recht in industriële interieurs, gekenmerkt door sobere kleuren en ruwe materialen.

Ontdek de collectie Acrylglas douchewanden met foto Oude verlaten gebouwen


#7 Badkamer foto achterwand Zonsondergang

Badkamer foto achterwand Zonsondergang

De kleurenpracht van de ondergaande zon, dat is puur genieten. Flankeer je badkuip, douche of wastafel met een badkamer foto achterwand van een zonsondergang voor een stijlvol relaxmoment. Van de foto over het formaat tot de uitsnijding, je kan je badkamer foto achterwand met zonsondergang volledig naar wens personaliseren. Ga meteen aan de slag!

Ontdek de collectie Badkamer foto achterwand Zonsondergang


#8 Acrylglas douchewanden met foto Koraalriffen

Acrylglas douchewanden met foto Koraalriffen

Badkamer decoratie wordt vaak over het hoofd gezien. Nochtans kan je met een kleine aanpassing een grote verandering teweegbrengen. Een koraalrif badkamer foto achterwand is een goede illustratie hiervan. Installeer er eentje in je douche of achter je wastafel en ervaar zelf hoe de sfeer in je badkamer compleet verandert met een koraalrif foto achterwand.

Ontdek de collectie Acrylglas douchewanden met foto Koraalriffen


#9 Badkamer foto achterwand Zebra

Badkamer foto achterwand Zebra

Kunst in de badkamer? Deze badkamer foto achterwand met zebra toont dat het kan! De foto naar keuze wordt geprint op hoogwaardig plexiglas wat de intens stralende kleuren verklaart. De badkamer foto achterwand met zebra is bovendien waterbestendig waardoor je hem eenvoudig kan schoonmaken. Geef je badkamer heuse hotel allures.

Ontdek de collectie Badkamer foto achterwand Zebra


#10 Badkamer foto achterwand Boeddha

Badkamer foto achterwand Boeddha

Deze foto achterwand met Boeddha is een prachtige aanwinst voor jouw badkamer. Naast de decoratieve meerwaarde is het ook een dagelijks geheugensteuntje om steeds te luisteren naar je eigen gevoel. Hang je foto achterwand met Boeddha langs je bad, wastafel of douche voor een sfeervolle badkamer waarin jij je volledig op je gemak voelt.

Ontdek de collectie Badkamer foto achterwand Boeddha


#11 Badkamer foto achterwand Santorini

Badkamer foto achterwand Santorini

Zin in een Mediterrane zomer? Boek dan nu een vliegticket… of bestel een plexiglas foto achterwand van Santorini. Zomervibes gegarandeerd. Installeer een plexiglas foto achterwand van Santorini als spatwand in de douche of achter je fornuis – of eender waar jij wil - en laat je betoveren door de bijzondere sfeer van dit prachtige eiland.

Ontdek de collectie Badkamer foto achterwand Santorini


#12 Sier je badkamer met de mooiste fotowanden

Sier je badkamer met de mooiste fotowanden

Kan je badkamer wat meer sfeer gebruiken? Met een simpele fotowand met ingelijste posters, geeft je badkamer interieur instant meer stijl. Onze ingelijste posters worden gedrukt met de beste inkt op premium papier van maar liefst 180 gr/m2. Dit voorkomt dat de posters na een tijd beginnen te krullen door het vocht in de badkamer.

Ontdek de collectie Fotowanden


#13 Badkamer foto achterwand Bossen

Badkamer foto achterwand Bossen

Nood aan ontspanning na een drukke werkdag? Creëer een rustgevende sfeer met een badkamer foto achterwand van een bos. Het perfecte decor om in te ontsnappen aan de hectiek van alledag. Laat dat bad dus maar vollopen, zet een leuk muziekje op en maak je relaxmoment helemaal compleet met een op maat gemaakte bossen badkamer foto achterwand.

Ontdek de collectie Badkamer foto achterwand Bossen


#14 Badkamer foto achterwand strand

Badkamer foto achterwand strand

Baden met zicht op zee? Met een plexiglas foto achterwand van een strand creëer je je eigen luxe retraite. Een plek om even helemaal te onthaasten. In de douche, langs je bad of achter de wastafel; een plexiglas foto achterwand met strand maakt je badritueel compleet en biedt de perfect setting om alle spanning van je af te laten glijden.

Ontdek de collectie Badkamer foto achterwand Strand


#15 Fotorolgordijn tropisch strand

Fotorolgordijn tropisch strand- Badkamer

Precies het beeld dat wij voor ogen hebben wanneer we denken aan een tropisch strand. Dit prachtige fotorolgordijn neemt je mee naar witte zandstranden en wuivende palmbomen.

Ontdek de collectie Fotorolgordijn Strand


#16 Meubelsticker met cirkels

Meubelsticker met cirkels - Badkamer

Wil je je moderne badkamer een sfeervolle uitstraling geven? Deze meubelsticker met cirkels is het ideale compromis tussen strak en gezellig. De ingetogen kleuren en simplistische tekenstijl sluiten naadloos aan bij een hedendaagse woonstijl.

Ontdek de collectie Meubelstickers Geometrisch


#17 Deursticker luipaard

MDeursticker luipaard - Badkamer

Clean en toch gezellig. Met slimme decoratie kan je ook in de badkamer een uitnodigende sfeer creëren. Zo kan je de badkamerdeur bijvoorbeeld opwaarderen met een stijlvolle zwart-wit sticker, zoals deze deursticker met luipaard.

Ontdek de collectie Deurstickers Luipaard


#18 Acrylglas douchewanden met foto Brooklyn Bridge

Acrylglas douchewanden met foto Brooklyn Bridge - Badkamer

Met een plexiglas badkamer achterwand van de Brooklyn Bridge krijgt jouw badkamer een wereldse uitstraling vol klasse. De haarscherpe printkwaliteit zet de prachtige details van de foto extra in de kijker. Installeer er eentje in je douche of achter je wastafel en geniet elke dag van dit sfeervolle architecturale hoogstandje.

Ontdek de collectie Acrylglas douchewanden met foto Brooklyn Bridge


#19 Glazen badkamer achterwand met olifant

Glazen badkamer achterwand met olifant

Decoreer je badkamer met een tropische glazen achterwand met olifant en geniet extra hard van die verfrissende douche of dat zalig warm bad. De glazen badkamer achterwand wordt precies op maat gemaakt van jouw badkamermuren, is eenvoudig zelf te installeren en bovendien ook erg gemakkelijk in onderhoud.

Ontdek de collectie Badkamer foto achterwand Olifant


#20 Tropische fototegels

Tropische fototegels - Badkamer

Onderhoudsvriendelijke wandbekleding voor je douche en badkamer hoeft niet saai te zijn. Deze stijlvolle fototegels zijn gemaakt uit krasvast veiligheidsglas en kan je bijgevolg eenvoudig schoonmaken.


#21 Acrylglas douchewanden met Strand

Acrylglas douchewanden met Strand

Waarom aankijken tegen saaie wandtegels als je ook kan douchen met zicht op zee? Deze glazen achterwand met strand doet jou nóg meer uitkijken naar je dagelijkse badritueel. Prachtige zandkliffen, zachtjes kabbelende golven en de ondergaande zon… Alsof je in de open lucht staat.

Ontdek de collectie Acrylglas douchewanden met Strand


#22 Glazen badkamer achterwand met klaprozen

Glazen badkamer achterwand met klaprozen

Waarom zou je je badkamer niet kunnen stylen? Deze glazen achterwand met klaprozen zorgt voor een vrolijk kleuraccent en doet de ruimte baden in sfeer. Praktisch én makkelijk te onderhouden. Plaats als wanddecoratie langs het bad, in de douche of achter de wastafel.

Ontdek de collectie Badkamer foto achterwand Klaprozen


#23 Badkamer met Glazen Achterwand Kersenbloesem

Badkamer met Glazen Achterwand Kersenbloesem

Fleur uw badkamer op met een mooie glazen achterwand. Ga voor een mooi uitzicht van een strand, of kies voor een klassiekere look met bloemen. De achterwanden worden geprint op gehard glas waardoor deze zowel hitte- als krasbestendig zijn. Daardoor kunt u lang genieten van een mooie eyecatcher in uw badkamer of keuken!

Ontdek de collectie Badkamer foto achterwand Kersenbloesem


#24 Badkamer met Glazen Achterwand Heo Suwat Waterval

Badkamer met Glazen Achterwand Heo Suwat Waterval

Creëer een fantasierijke belevenis in je badkamer met deze tropische achterwand van de Heo Suwat Waterval. Het zorgt voor ultieme ontspanning en oogt ook nog eens schitterend. Onze foto realistische glazen prints kunt u eenvoudig zelf appliceren.

Ontdek de collectie Badkamer Foto Achterwand Watervallen


#25 Romantische badkamer

Romantische badkamer

De klassieke badkamer is terug! Het klassieke bod op pootjes, een romantisch bloemenbehang (afwasbaar en vochtbestendig uiteraard!), het kan allemaal!

Ontdek de collectie Fotobehang Romantische stijl in badkamer


#26 Acrylglas douchewanden met foto bamboe

Acrylglas douchewanden met foto bamboe

Deze badkamer straalt pure ontspanning uit. Een oase van rust en welzijn. De houten materialen en glazen douche achterwand met rustgevende natuurfoto passen perfect in het plaatje. Ze inspireren tot bezinning en het herstellen van onze verbinding met de natuur.

Ontdek de collectie Acrylglas douchewanden met foto Bamboe


#27 Fotorolgordijn Bergen in badkamer

Fotorolgordijn Bergen in badkamer

Een prachtige natuur badkamer die je het gevoel geeft ergens in een ongerept berggebied te verblijven. Deze badkamer is perfect voor iedereen voor iedere outdoor fan die zijn of haar hart kan ophalen aan een wandeling in de bergen.

Ontdek de collectie Fotorolgordijn Bergen


#28 Acrylglas douchewanden met foto koivissen

Acrylglas douchewanden met foto koivisse

Deze glazen achterwand met koivissen maakt van je inloopdouche een waar pronkstuk. Hun prachtige kleuren en gracieuze bewegingen brengen een vleugje Japanse zen in je badkamer. Laat de stress van de dag van je afglijden met deze prachtige vissen aan je zijde.

Ontdek de collectie Acrylglas douchewanden met foto koivissen


BADKAMER FOTO ACHTERWAND

 
Posted in: Wooninspiratie, Badkamer

Hallo!

Mijn naam is Monia en ik ben een liefhebber van esthetiek en interieur schoonheid. Ik specialiseer me in het schrijven van teksten die de essentie van moderne decoratie vastleggen.

Voor mij zijn interieurdecoraties niet zomaar objecten: het zijn verhalen die tot leven komen in elke ruimte. Fotobehang, raamdecoraties zoals stijlvolle gordijnen of praktische rolgordijnen, en ook unieke wanddecoraties (foto op plexiglas, foto op canvas, foto op aluminium) – elk van deze elementen heeft een verhaal dat erop wacht om verteld te worden.

Wat maakt mijn werk zo speciaal? De samenwerking met een geweldige ontwerper Daria waarmee ik een complementair duo vorm. Haar visies en decoratie-ideeën, gecombineerd met mijn vermogen om hun schoonheid in woorden vast te leggen, zorgen voor een uniek effect. Samen inspireren we bestaande en nieuwe klanten, waardoor ze met een frisse blik naar decoraties kunnen kijken.

Ik ben trots deel uit te maken van www.nikkel-art.be en een bijdrage te kunnen leveren aan het creëren van onvergetelijke ruimtes voor onze klanten. Ik nodig je uit om op de hoogte te blijven van onze nieuwste creaties en je te laten inspireren door wat we samen creëren!

Met creatieve groeten,
Monia