Kunst aan je muur: minimalistische posters

Een modern interieur decoreren? Kies dan voor minimalistische  ingelijste posters. De ultieme combinatie van een strakke look en warme sfeer. Minimalistische kunst kan je ook wel omschrijven als ‘less is more’. Denk aan abstracte vormen, eenvoudige lijnen en een sober kleurenpalet. Minimalistische posters zorgen op die manier voor een opgeruimd gevoel en rust in je hoofd. Voor een relaxte sfeer waarin het zalig thuiskomen is na een drukke dag op kantoor.

Ingelijste posters trendy abstracte minimalistische compositie

Minimalistische posters voor een artistiek effect

Kan jij de schoonheid van het imperfecte wel waarderen? Dan zal je zeker je gading vinden tussen onze minimalistische posters. De handgetekende illustraties geven je interieur een artistieke en persoonlijke toets. De ogenschijnlijk nonchalant aangebrachte lijnen maken dat je muren minder kil ogen. Met geometrische posters kan je de zwart-wit look van je interieur doortrekken in je muurdecoratie of net doorbreken met een kleuraccent. Aan jou de keuze.

Ingelijste posters trendy abstracte minimalistische compositie

Op de kast of aan de muur? Creatief met minimalistische posters

Leuke tekening gevonden? Dan moet je enkel nog beslissen waar je je ingelijste poster gaat ophangen. Of net niet. Je kan minimalistische posters uiteraard aan de muur hangen, maar ze staan zeker zo leuk op een kastje, wandplank of zelfs de grond. In een creatieve bui? Bestel dan meteen een hele set. Combineer minimalistische posters in verschillende maten voor het mooiste effect.

Ingelijste posters trendy abstracte minimalistische compositie

Laat je minimalistische poster professioneel inlijsten

Abstracte kunst komt het best tot zijn recht in een mooie lijst. Daarom krijg jij de mogelijkheid je poster professioneel te laten inlijsten in een zwart houten frame met witte passe-partout. Zo kan je hem na ontvangst meteen een leuk plekje geven in je interieur. Wist je trouwens dat onze minimalistische ingelijste posters beschikbaar zijn in maar liefst 20 verschillende formaten? Liggend, staand of vierkant; met minimalistische posters kan je werkelijk alle kanten uit.

Ingelijste posters trendy abstracte minimalistische compositie

MINIMALISTISCHE INGELIJSTE POSTERS

Geplaatst in: Wooninspiratie
Blog navigation

Latest posts