Menu

Latest posts

Jouw mooiste baby- en zwangerschapsfoto’s op canvas

 

De zwangerschap is een bijzondere en spannende ervaring voor toekomstige mama’s. Er groeit een nieuw leventje in je buik, je lichaam verandert en je beseft dat je leven nooit meer hetzelfde zal zijn. Veel mama’s kiezen er dan ook voor om deze uitzonderlijke belevenis op camera vast te leggen met een zwangerschapsfotoshoot. Tijdens je zwangerschap ben je namelijk met honderd dingen tegelijk bezig: de babykamer inrichten, een geboortekaartje ontwerpen, babykleertjes uitzoeken… Hoe leuk is het dan om later terug te kunnen kijken op deze speciale periode met een tastbare herinnering zoals een foto op canvas?

Jouw babyfoto’s op canvas

Jouw babyfoto’s op canvas

Een foto op canvas als herinnering aan je zwangerschap

Wil jij je bolle buikje graag in de kijker zetten met een zwangerschapsfoto op canvas? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Groot of klein, zwart-wit of in kleur: alles is mogelijk. Hang je fotocanvas in de kinderkamer om je kleine spruit alvast welkom te heten, of bestel meteen een volledige set om de evolutie van je zwangerschap mooi in beeld te brengen. De warme, tijdloze uitstraling van het canvasdoek leent zich perfect voor intieme beelden als zwangerschapsfoto’s. Tip: een op maat gemaakt fotocanvas is ook een leuk moederdag cadeau-idee om een mommy to be mee te verrassen.

Een foto op canvas als herinnering aan je zwangerschap

Een foto op canvas als herinnering aan je zwangerschap

Laat je mooiste babyfoto’s op canvas afdrukken

De geboorte van je kind is ongetwijfeld een moment waar je vol warmte aan terugdenkt. Print je mooiste babyfoto op canvas om dat gelukzalig gevoel opnieuw op te roepen. Deel de schattigste kiekjes van jouw baby’s eerste levensmaanden met de rest van de wereld met een foto op canvas in de babykamer, woonkamer of inkomhal. Dankzij de hoogwaardige kwaliteit kan je jarenlang van je fotoherinneringen genieten. Zo heb je later bovendien een mooi aandenken aan de tijd dat je kind nog klein was. Ze worden immers zo snel groot.

Jouw babyfoto’s op canvas

Jouw babyfoto’s op canvas

PRINT JOUW BABYFOTO’S OP CANVAS

 
Posted in: Cadeautips, DIY-ideeën