Menu

Latest posts

Print jouw mooiste foto op canvas 120 x 80 cm

 

Wil je een foto op canvas bestellen, maar twijfel je over het formaat? Met een foto canvas van 120 x 80 cm zit je altijd goed. Groot genoeg om impact te maken, klein genoeg om eenvoudig in te passen in je interieur. Plus de verhouding tussen de hoogte en breedte is mooi in balans. Van landschap tot portret oriëntatie, wij geven je alvast onze favoriete ideeën voor een 120 x 80 cm foto canvas mee.

Foto op canvas 120 x 80 in de keuken

Inspiratie hoef je niet altijd ver te zoeken. Soms ligt ze gewoon te wachten in je koelkast. Denk bijvoorbeeld aan fruit, groenten of kleurrijke specerijen. Print de gewenste foto op een 120 x 80 cm canvas om de eetlust van je tafelgenoten aan te wakkeren. Hou je wel van een beetje pit? Dan is een foto canvas met hete pepers echt iets voor jou. En vergeet ook de drank niet! Een foto canvas met een zomerse cocktail of dampend kopje koffie staat bijvoorbeeld ook erg leuk in de keuken.

Foto op Canvas Twee kopjes warme chocolademelk met cacaopoeder

Foto op canvas 80 x 120 in de kinderkamer

Canvas foto’s creëren een instant gezellige uitstraling en zijn daardoor zeer geschikt om de slaapkamer van je kinderen te decoreren. Laat dat schattige kiekje van je peuter of kleuter printen als foto op canvas van 80 x 120 cm of kies een leuke foto uit onze catalogus. Superhelden, sprookjesfiguren of grappige diertjes; jij weet ongetwijfeld als geen ander hoe je die heerlijke glimlach op dat guitige gezichtje tevoorschijn kan toveren. Nog leuker: ga samen met je kind op zoek naar een mooie canvas foto om in de kinderkamer op te hangen.

Foto op Canvas Roze ballon op heldere blauwe hemelachtergrond

Foto op canvas 120 x 80 in de woonkamer

Omring jezelf met dingen die jou gelukkig maken. Een mooie herinnering aan jullie trouwfeest of een terugblik op die onvergetelijke gezinsvakantie; personaliseer jouw woonkamer met een 120 x 80 cm foto canvas. Of misschien heb je wel een bijzondere hobby of interesse die je graag in je interieur wil verwerken? Van exotische dieren tot adembenemende uitzichten, in onze uitgebreide fotobibliotheek vind je de meest prachtige foto’s van alles wat je maar kan bedenken.

Foto op Canvas strand

Foto op Canvas Elektrische basgitaar

FOTO OP CANVAS BESTSELLERS


Op zoek naar leuke ideeën? Bekijk onze pagina met canvas inspiraties.

 
Posted in: Wooninspiratie, Nieuws