Menu

Latest posts

Eyecatcher van formaat: Schotse hooglander op fotobehang

 

Hoe leuk is het om een levensgrote Schotse hooglander op fotobehang aan je muur te hebben hangen? Die wilde haren en indrukwekkende hoorns; daar kan je niet naast kijken. De ruige uitstraling van deze goedaardige grazers sluit perfect aan bij de robuuste look van een industrieel interieur. Geportretteerd in hun natuurlijke omgeving, passen Schotse hooglanders op fotobehang eveneens bij een meer landelijke stijl. Hoog in de bergen of grazend in een weids landschap; een Schotse hooglander op fotobehang zorgt steevast voor een vleugje authenticiteit. Verder komen ook liefhebbers van moderne interieurs zeker aan hun trekken. Zo gaat zwart-wit fotobehang van een Schotse hooglander prachtig samen met de strakke look van een hedendaagse woonstijl.

Fotobehang Schotse hooglanden stierkoeien

Fotobehang Highland cattle with big horns

Schotse hooglanders op fotobehang voor elke ruimte en stijl

Of je nu gaat voor een complete kudde of eenzame grazer, Schotse hooglanders op fotobehang maken het meest indruk wanneer je ze op ware grootte afbeeldt. Wil je die roodbruine vacht en machtige hoorns extra benadrukken? Ga dan voor een Schotse hooglander in close-up. Dankzij de fotorealistische details en levensechte kleuren zal het effect ronduit indrukwekkend zijn. Fotobehang met Schotse hooglanders wordt vaak gebruikt als eyecatcher voor de inkomhal of woonkamer, maar je kan ze eigenlijk in eender welke ruimte aan de muur hangen. Let wel, voor vochtige ruimtes als de keuken of badkamer raden wij je aan te kiezen voor een Schotse hooglander op afwasbaar fotobehang. Zo ben je er zeker van dat jouw fotobehang optimaal beschermd is tegen vlekken en waterspatten.

Fotobehang Schotse Hooglanders met hoorns

Fotobehang hooglandkoe

Op maat gemaakt fotobehang met Schotse hooglanders

Onze eenvoudige bewerkingstool geeft jou de mogelijkheid om je fotobehang met Schotse hooglander volledig naar wens te personaliseren. Zo kan je de afmetingen van je fotobehang tot op de centimeter nauwkeurig bepalen, alsook de gekozen afbeelding verkleinen, vergroten, spiegelen of draaien. Vind je Schotse hooglanders wel leuk maar wil je niet meteen de hele muur behangen? Neem dan zeker eens een kijkje tussen onze nieuwe cirkelvormige wanddecoraties. Met Schotse hooglanders kan je namelijk alle kanten uit!

Fotobehang hooglandkoe

Fotobehang hooglandkoe aan zee in Mull

FOTOBEHANG SCHOTSE HOOGLANDER


Op zoek naar leuke ideeën? Bekijk onze fotobehang inspiraties.