Menu

Latest posts

Eyecatcher van formaat: panorama foto op canvas

 

Foto op Canvas Portrait of a cougar, mountain lion, puma, Winter mountains

Laat je muren spreken met een panorama foto op canvas. Het tijdloze canvasdoek brengt het landschap tot leven en geeft je kunstwerk een schilderachtige uitstraling. Dankzij hun langwerpige vorm zijn canvas panorama’s bijzonder geschikt als eyecatcher achter je bed, sofa of dressoir. Wil je uitkijken op besneeuwde bergtoppen? Of geniet je liever van het weidse uitzicht van de oceaan? Met een maximale afmeting van maar liefst 200 x 140 cm lenen onze canvasdoeken zich perfect voor het afdrukken van uitgestrekte natuurlandschappen. Mag het nog groter zijn voor jou? Verspreid je canvas panorama foto dan over verschillende luiken. In onze online bewerkingstool kan je aanduiden of je een twee-, drie- of vierluik wenst te bestellen. Ideaal om een ruimtelijk effect in je woning te creëren. Naast natuurbeelden zijn er echter nog tal van andere manieren om je canvas panorama te personaliseren. Zo zijn ook canvas skylines een echte bestseller. Het brede formaat is dan ook bijzonder geschikt om de horizon van je favoriete stad in zijn volle glorie te tonen.

Foto op Canvas Panorama in Etretat/France alabaster coast Normandy,Sea, Landscape, Beach / Frankreich, Meer, Küste, Normandie, Landschaft, Strand,

Foto op Canvas Viru bogs at Lahemaa national park in autumn. Wooden path at beautiful wild place in Estonia

Personaliseer jouw panorama foto op canvas

Wil je je woning graag decoreren met een panorama foto op canvas, maar wil je geen dertien-in-een-dozijn schilderij? Dan zit je goed bij Nikkel Art! Dankzij onze eenvoudige bewerkingstool kan je je canvas panorama namelijk volledig naar smaak personaliseren. Zo kan je niet alleen de gekozen foto naar wens kadreren, maar ook de afmetingen tot op 10 cm nauwkeurig bepalen. Wil je graag een zwart-wit canvas panorama? Ook dat is in amper één klik geregeld. Jouw panorama foto op canvas wordt gespannen op een stevig houten frame van 2 of 4 cm dik. Hiervoor gebruiken we hout uit duurzaam beheerde bossen, wat samen met onze ecologische inkt en 100% groene productie de impact op het milieu minimaliseert. Tot slot zorgen we ervoor dat je panorama foto op canvas professioneel afgewerkt wordt door de zijkanten te spiegelen en achteraan meteen een ophangsysteem te bevestigen. Zo kan jij des te sneller genieten van je op maat gemaakt canvas kunstwerk.

Foto op Canvas Meoto iwa rocks, Mie Prefecture, Japan

BESTEL EEN CANVAS PANORAMA


Op zoek naar leuke ideeën? Bekijk onze canvas inspiraties.

 
Posted in: Wooninspiratie