Menu

Latest posts

SAAI INTERIEUR? GA VOOR MEUBEL STICKERS

 

Ben je uitgekeken op je interieur? Meubelstickers geven eender welke ruimte in een handomdraai een nieuwe look. Een marmer sticker op je salontafel of een kleuraccent voor je dressoir; met foto stickers tover je dat alledaagse meubelstuk in één klap om tot een luxueuze eyecatcher. Stel dat bezoekje aan de meubelwinkel dus nog maar even uit. Foto stickers zijn een veel goedkopere én snellere manier om een frisse wind door je interieur te laten waaien. En de keuze is werkelijk enorm. Hout textuur stickers voor een warme uitstraling of bloemenprints voor een vleugje romantiek; wij printen alles wat jij maar kan bedenken. En dat volledig op maat van jouw interieur. Van een grote inbouwkast tot het allerkleinste bijzettafeltje, meubelstickers zijn er in alle vormen en maten. Bovendien zijn ze heel gemakkelijk aan te brengen. Dankzij de ingebouwde micro luchtkanalen kunnen eventuele luchtbellen in je meubelstickers eenvoudig verwijderd worden.

Meubelstickers Vintage floral seamless pattern on dark background. Vector illustration

Meubelstickers Cute hand drawn doodle circles seamless pattern, abstract and modern background, great for textiles, banners, wallpapers, wrapping - vector design

Meubelstickers: sfeervol én praktisch

Van kledingkast tot keukentafel, meubelstickers zijn geschikt voor alle gladde ondergronden. Je kan ze gebruiken om je interieur te transformeren, maar ook om kleine beschadigingen te camoufleren. Heeft dat oude kastje zijn beste tijd gehad? Foto sticker erover en het straalt weer als nieuw. Heeft je hond in al zijn enthousiasme krassen achtergelaten op de deur? Een deursticker lost dat probleem wel even op. Niet alleen geef je je meubels een tweede leven, je hebt meteen ook een interieur met tonnen persoonlijkheid. Geen woonkamer die er net zo uitziet als dat van de buren, leuk toch? Goed om weten is dat onze meubelstickers voorzien zijn van een afwasbare beschermlaag. Dit om je print te beschermen tegen vlekken, krassen en zonlicht. Je kan je kinderen en huisdieren dus met een gerust hart laten rondrennen in huis. Eventuele vlekken op je foto stickers veeg je eenvoudig weg met een zachte doek en mild reinigingsmiddel.

Deurstickers Hospital Hall

Meubelsticker ideeën voor jouw interieur

Wil je met foto stickers aan de slag? Bij onze meubelsticker bestsellers ontdek je vast en zeker iets dat past bij jouw smaak en interieurstijl. Kleurrijke polkadots voor de kinderkamer of minimalistische pastels voor je Scandinavische woonkamer; via onze handige thema’s vind je in een mum van tijd wat je zoekt. Foto stickers zijn enorm veelzijdig; je kan er eender welke ruimte mee decoreren. Een meubelsticker op het tafelblad van je bureau of tegen de fronten van je badkamerkastjes; je kan het zo gek niet bedenken of wij hebben het al geprint. Maar daar houdt het niet op; ook je muren kan je naar hartenlust bestickeren. Een rechthoekige, ronde of contourgesneden foto sticker? Jij kiest! En ook je deuren zijn we niet vergeten. Originele patronen of een zelfgemaakte foto; wij printen ze precies op maat van jouw deur.

Meubelstickers Blue marble background

FOTO STICKERS


Op zoek naar leuke ideeën? Bekijk onze sticker inspiraties

 
Posted in: DIY-ideeën