Menu

Latest posts

Sfeer in de zaak? ga aan de slag met wanddecoratie

 

Trotse eigenaar van een eigen handelszaak? Dan weet je vast hoe belangrijk het is om je cliënteel op een inspirerende locatie te ontvangen. Met gepersonaliseerde wanddecoratie zoals een mooi schilderij of speciaal fotobehang creëer je een warme sfeer waarin je klanten zich meteen welkom voelen. Een aangename omgeving zorgt ervoor dat ze met plezier terugkomen en prikkelt nieuwsgierige voorbijgangers om een kijkje te komen nemen. Onze foto prints worden steeds op bestelling geproduceerd dus je kan er werkelijk alle kanten mee uit. Tip: ga voor wanddecoratie die de troeven van je zaak in de kijker zet. Laat je inspireren door de voorbeelden hieronder.

Fotobehang Soorten bier. Een visuele gids voor biersoorten. Verschillende soorten bier in aanbevolen glazen

Wanddecoratie voor jouw kapsalon

Van barbershop tot haarstyliste, laat je klanten alvast dromen van een perfect gekapte coupe met een foto op plexiglas in je kapsalon. Het luxueuze materiaal zal de glanzende lokken van de haarmodellen extra in de verf zetten. Perfect om de muur achter je kap- of wastafel op te fleuren. Je kan ervoor kiezen foto’s van je eigen klanten te gebruiken maar als je er niet meteen voorhanden hebt, zal je zeker je gading vinden in ons gigantische aanbod stock foto’s. Een plexiglas schilderij toont niet alleen je goede smaak, maar geeft je klanten ook het vertrouwen dat ze in goede handen zijn.

Foto op Plexiglas Portretvrouw met felgekleurd vliegend haar, alle tinten paarsblauw. Haarkleuring, mooie lippen en make-up. Haar wapperend in de wind. Sexy meisje met kort haar. Professionele creatieve kleuring

Wanddecoratie voor jouw bakkerij

Van versgebakken stokbrood tot zoete lekkernijen; met bakkerij raamstickers kunnen klanten al van ver spotten wat voor lekkers er in je zaak te verkrijgen is. Geef je bakkerij een authentieke uitstraling door een foto van krokante pistolets, romige croissants of zelfgebakken wafels tegen het raam van je etalage te kleven. Passanten zullen al beginnen watertanden nog voor ze één stap in je zaak hebben gezet. Een efficiënte doch stijlvolle vorm van reclame. Een mooi logo of leuke slagzin op je foto sticker? Laat het ons gerust weten. Wij zorgen ervoor dat je gepersonaliseerde raamsticker aan al jouw wensen voldoet.

Raamstickers Heerlijk vers brood op houten achtergrond

Wanddecoratie voor jouw bar

Als baruitbater wil jij ongetwijfeld niets liever dan je klanten een fijne tijd laten beleven. Een gezellige ambiance is daarbij onontbeerlijk. Kan jouw bar nog een extra dosis sfeer gebruiken? Plaats dan eens een fotobehang in je bar. Een foto van een zomers biertje of lekker glaasje bubbels brengt jouw gasten meteen in opperbeste stemming. Of wat dacht je van een assortiment kleurrijke cocktails? Leuk als eye-catcher achter de toog! Je kan het echter ook iets subtieler aanpakken. In onze collectie fotobehang vind je bijvoorbeeld ook prachtige beelden van idyllische wijngaarden of authentieke wijnkelders. Geïnspireerd? Klik op de knop hieronder om nog meer fotobehang te ontdekken.

Fotobehang Panoramisch uitzicht op de vlaktes van Bagan met pagodes tijdens zonsondergang, Myanmar

FOTOBEHANG


Op zoek naar leuke ideeën? Bekijk onze fotobehang inspiraties

 

Hallo!

Mijn naam is Monia en ik ben een liefhebber van esthetiek en interieur schoonheid. Ik specialiseer me in het schrijven van teksten die de essentie van moderne decoratie vastleggen.

Voor mij zijn interieurdecoraties niet zomaar objecten: het zijn verhalen die tot leven komen in elke ruimte. Fotobehang, raamdecoraties zoals stijlvolle gordijnen of praktische rolgordijnen, en ook unieke wanddecoraties (foto op plexiglas, foto op canvas, foto op aluminium) – elk van deze elementen heeft een verhaal dat erop wacht om verteld te worden.

Wat maakt mijn werk zo speciaal? De samenwerking met een geweldige ontwerper Daria waarmee ik een complementair duo vorm. Haar visies en decoratie-ideeën, gecombineerd met mijn vermogen om hun schoonheid in woorden vast te leggen, zorgen voor een uniek effect. Samen inspireren we bestaande en nieuwe klanten, waardoor ze met een frisse blik naar decoraties kunnen kijken.

Ik ben trots deel uit te maken van www.nikkel-art.be en een bijdrage te kunnen leveren aan het creëren van onvergetelijke ruimtes voor onze klanten. Ik nodig je uit om op de hoogte te blijven van onze nieuwste creaties en je te laten inspireren door wat we samen creëren!

Met creatieve groeten,
Monia