Menu

Latest posts

Fotodecoratie voor een landelijke keuken

 

De keuken is het hart van je huis. Ga aan de slag met fotodecoratie voor een landelijke stijl die warmte en gezelligheid uitstraalt. Neem zeker een kijkje in ons assortiment alvorens je halsoverkop fotokaders begint uit te stallen. Fotodecoratie is namelijk zoveel meer dan dat. Van fotobehang tot spatwanden, de enige limiet is je eigen verbeeldingskracht. Met meer dan 100 miljoen afbeeldingen om uit te kiezen, zit er vast en zeker iets tussen dat perfect bij jouw landelijke keuken past. En als dat nog niet genoeg is, kan je ook je eigen foto’s uploaden. Beetje overweldigd door de eindeloze mogelijkheden? Hieronder vind je de leukste decoratie-ideeën voor je landelijke keuken.

Behang Naadloze Franse boerderij bloemen linnen gedrukte achtergrond. Provence blauw grijs patroon textuur. Shabby chique stijl geweven achtergrond

Landelijke keuken foto achterwanden

Een landelijke keuken moet in de eerste plaats functioneel ingericht zijn, maar dat betekent in geen geval ongezellig. Deze keuken foto achterwand is het perfecte bewijs. Een spatwand schept niet alleen een huiselijke sfeer, maar heeft ook praktisch nut. Het beschermt de muur achter je aanrecht tegen water en opspattend vet. Onze keuken foto achterwanden zijn gemaakt van gehard veiligheidsglas en daardoor eenvoudig in onderhoud. Geef je landelijke keuken een uitnodigende uitstraling met een gepersonaliseerde foto achterwand door de foto naar keuze precies op maat van jouw interieur te laten printen. Stopcontacten of kranen? Geen zorgen, wij voorzien de nodige uitsparingen zodat je je keuken foto achterwand probleemloos achter je fornuis kan installeren.

Keuken foto achterwand Zandduinen op het strand bij zonsondergang

Foto op canvas voor je landelijke keuken

We kennen allemaal het probleem: je wilt je landelijke keuken gezellig inrichten, maar die mooie kaarsjes of leuke plantjes staan eigenlijk alleen maar in de weg. Heb je al eens gedacht aan wanddecoratie zoals een foto op canvas? Een instant sfeerbrenger die amper plaats inneemt zodat jij naar hartenlust kan kokerellen. Een kunstwerk van een bekende fotograaf of liever een collage van je favoriete gezinsfoto’s? In onze online bewerkingstool kan je experimenteren met de verschillende mogelijkheden alvorens je een definitieve keuze maakt. Wil je de landelijke stijl van je keuken extra accentueren? Ga dan voor een quote of een foto op canvas in keuken thema. Gezelligheid troef!

Foto op Canvas Scottish Highland Cow-koe in het veld kijkend naar de camera, Highland

Decoreer je landelijke keuken met fotorolgordijnen

Een vleugje textiel geeft je landelijke keuken in een handomdraai een knusse look. Denk daarbij niet enkel aan tafellakens of dekentjes maar ook aan fotorolgordijnen. Een originele manier om je keuken die typisch landelijke uitstraling te geven. Daarbij kan je kiezen voor een patroon of een foto, eender wat jij leuk vindt. Fotorolgordijnen tonen opnieuw aan dat praktisch en stijlvol elkaar niet uitsluiten. Ze geven je landelijke keuken een gezellige toets en zorgen daarbovenop ook voor extra privacy. Als je de inkijk wil beperken zonder het daglicht te blokkeren, kies je best voor lichtdoorlatende fotorolgordijnen. Wil je je landelijke keuken in complete duisternis hullen? Dan zijn verduisterende fotorolgordijnen eerder aangewezen. Welke je ook kiest, het resultaat zal hoe dan ook indrukwekkend zijn.

Fotorolgordijn Naadloze Franse blauwe gele boerderij stijl strepen textuur. Geweven linnen doek patroon achtergrond. Lijn gestreepte close-up geweven stof voor keukenhanddoek materiaal

KEUKEN FOTO ACHTERWANDEN


Hoe decoreer jij je landelijke keuken? Laat het ons hieronder weten!

 
Posted in: Wooninspiratie, Keuken

Hallo!

Mijn naam is Monia en ik ben een liefhebber van esthetiek en interieur schoonheid. Ik specialiseer me in het schrijven van teksten die de essentie van moderne decoratie vastleggen.

Voor mij zijn interieurdecoraties niet zomaar objecten: het zijn verhalen die tot leven komen in elke ruimte. Fotobehang, raamdecoraties zoals stijlvolle gordijnen of praktische rolgordijnen, en ook unieke wanddecoraties (foto op plexiglas, foto op canvas, foto op aluminium) – elk van deze elementen heeft een verhaal dat erop wacht om verteld te worden.

Wat maakt mijn werk zo speciaal? De samenwerking met een geweldige ontwerper Daria waarmee ik een complementair duo vorm. Haar visies en decoratie-ideeën, gecombineerd met mijn vermogen om hun schoonheid in woorden vast te leggen, zorgen voor een uniek effect. Samen inspireren we bestaande en nieuwe klanten, waardoor ze met een frisse blik naar decoraties kunnen kijken.

Ik ben trots deel uit te maken van www.nikkel-art.be en een bijdrage te kunnen leveren aan het creëren van onvergetelijke ruimtes voor onze klanten. Ik nodig je uit om op de hoogte te blijven van onze nieuwste creaties en je te laten inspireren door wat we samen creëren!

Met creatieve groeten,
Monia